tirsdag den 21. februar 2017

Hvorfor Amerika elsker Trumps særlige form for galskab

Hvorfor Amerika elsker Trumps særlige form for galskab

Hvornår holdt du op med at slå din hustru?
Det spørgsmål ligger i samme kategori som “Han er tosset.”
Shepard Smith henviste til præsident Trumps pressekonference torsdag som at må være “fuldstændig tosset.” Forleden aften kaldte Seth Meyers den “kugleskør.” Aviser over hele landet havde overskrifte.r hvor man omtalte præsidenten eller hans tale som “tosset.”
I dagene forinde havde Demokrater i Kongressen meddelt at de ville komme med et lovforslag om at en psykiater skal være i Det Hvide Hus.
Når man ikke kan finde noget skandaløst at sige, så kom med beskyldninger om ‘syg i sindet. Så lavt går medierne og venstrefløjen.
Donald Trump er måske ‘skør,’ (crazy) men han er crazy like a fox! (Snu som en ræv.)Crazy Like a Fox
Amerikanere der betragter præsident Trump uden for New York City, D.C. og Los Angeles cirklerne jublede da de så deres præsident ‘lægge pressen ned.’
Middelklasse amerikanerne mener ikke deres præsident er skør, men det ser ud til at venstrefløjen har besluttet, at dette er den nyeste og mest seje metode som de mener kan miskreditere præsidenten.
Det er uetisk at diagnosticere offentlige personer uden en grundig analyse, men man kan udlede en masse uden at bedømme den mentale tilstand. Trump er måske så helt og aldeles anderledes end det ‘vanvid’ der har plaget Amerika og verden.
Een ud af fem amerikanere er blevet behandlet for mentale lidelser, og at kalde præsidenten skør fordi de er uenige med ham er en farlig vej at begive sig ud på for venstrefløjen.
Venstrefløjen har en forkærlighed for at fornærme store dele af befolkningen.
Præsident Obama kaldte amerikanere for ‘sørgelige mennesker der klyngede sig til deres våben.’ Hillary kaldte os ‘ynkværdige.’ Og nu er udtrykket “tosset” det der slynges om med af venstrefløjen mens 20% af amerikanerne modtager behandling for mental dårligdom.
Vi aner ikke hvor mange Demokrater der er blandt de 20%, men nu her hvor venstrefløjen slynger om sig med “tosset” det må altså være noget krænkende for mennesker der helt lovligt modtager behandling og så skal de høre det ord blive brugt i flæng.
Billedresultat for crazy like a fox
En definition på sindssygdom er, at man gør det samme igen og igen og forventer et andet resultat.
Vi har smidt milliarder af dollars ud på problemer vi ikke løste, og det har givet os en gældsspiral.
Vi betalte folk for ikke at arbejde..
Vi indførte the Affordable Care Act der gjorde det langt dyrere.
Vi sendte velfærdsydelser til vore bykerner, og det øgede fattigdommen og smadrede familier.
Vi inviterede terrorister hertil og de holdt deres løfte om at angribe os og skabe kaos.
Det skete alt sammen med katastrofale konsekvenser. Indtil Trump..
Forbrugertilliden er i hastig øgning. Forbruget er igen på vej op. Arbejdspladser kommer tilbage til Amerika. Terrorister bliver spredt til mere “tolerante” land. Og Amerika er ved at genfinde sin mentale sundhed.
Hvis det er at være “tosset’” så er rigtig mange af os klar til denne nye mentale tilstand.
author-image


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails