tirsdag den 25. april 2017

Er Macron Frankrigs Kennedy - Næppe

Er Macron Frankrigs Kennedy - Næppe

Der gik kun få minutter så sammenlignede medierne Emmanuel Macron i Frankrig med afdøde præsident Kennedy:
Samtidig har en vicepræsident i EU Parlamentet beskrevet Macron som en “Fransk John F. Kennedy,” og sagde at hans sejr her i første runde er gode nyheder for Europa.
Alexander Lambsdorff, en tysk politiker sagde at søndagens resultat var en sejr for to protest kandidater.
Han beskrev Le Pen som “en nationalist, en racist - jeg kender kvinder fra EU Parlamentet - en meget ubehagelig person.
Lambsdorff sagde til tysk TV mandag at han håber på Macron, “denne uafhængige friske franske John F. Kennedy, om man vil, vil få succes med at lade sin politik være i overensstemmelse med sine idealer.”
Gad vide hvor længe der går før man kalder Miss Le Pen for “Le Nixon!”


et går dog videre end Frankrig. Tilbage i 1994, blev en nogle og 40 år gammel præsidentkandidat i Mexico myrdet under et kampagnestop i en nordlig provins. Senere samme aften gik jeg ind på en TV station fra Mexico og det varede ikke længe før panelet omtalte ham som "el Kennedy mejicano."  Jeg tror panelet tog fejl af Bobby, Johns bror der belv skudt under en kampagnetur, og så John der blev dræbt som præsident. Lad det nu ligge. Billedresultat for macron and kennedy


Naturligvis havde afdøde John F. Kennedy meget lidt til fælles med en til-venstre-for centrum fransk politiker i 2017. Mit gæt er af afdøde præsident Kennedy ville have været meget enig med Miss Le Pen mere end med Mr. Macron der viser svaghed i bekæmpelsen af terror.


Det får vi så aldrig sikkerhed for, men det er dog forbløffende, hvordan enhver sådan cirka 40 årig politisk figur på venstrefløjen nu er den nye Kennedy. Kennedy var sådan set ikke venstreorienteret, men lad historikerne bedømme det.


Lad franskmændende vælge en anden leder, der ikke har modet til at gå i lag med de strukturelle problemer: Der fødes for få børn, velfærdsstaten er ustabil, og immigrationspolitikken skaber kaos inden for landets grænser.


Hvis han vælges vil Macron være meget upopulær i månedsvis, og nogle franske venstreorienterede vil fortryde at han ikke er mere som Kennedy!

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/04/more_kennedy_comparisonsthis_time_in_france.html#ixzz4fF2QueMt

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails