mandag den 19. juni 2017

Slut med Cubas beskyttelse af kriminelle?

Slut med Cubas beskyttelse af kriminelle?Præsident introducerede et særligt dramatisk krav med hans tilbagerulning af Obamas gavebod til kommunist Cuba.

Han kræver at Cuba sender de personer tilbage, der har begået kriminelle voldelige forbrydelser i USA og derpå flygtede til Cuba under påstand om at være ‘politiske fanger.’

Så satte Trump fokus på muligvis det værste tilfælde, Joanne Chesimard, en koldblodig politibetjentmorder der i 1984 undslap fra fængsel og kom til Cuba, hvor hun har levet i luksus beskyttet af Castoitterne, noget der kun er for Cubas kommunistiske elite.
Samtidig med at en stor folkemængde af Cuba_Amerikanere i Miami tilkendegav deres godkendelse, opfordrede Mr. Trump Cubas præsident Raul Castro til at “sende de der er flygtet fra amerikanske retfærdighed tilbage til Amerrika, herunder politimorderen Joanne Chesimard.”
Det er et paradigmeskifte for indtil nu ville man kunne hævde, når man er på venstrefløjen at enhver forbrydelse sådan set er OK, når man tager al den ‘undertrykkelse’ samfundet udøver i betragtning, den selvsamme ‘undertrykkelse’ som millioner af cubanere ville give deres højre arm for at bo i, lovligt eller ulovligt.
Billedresultat for joanne chesimard
Myrde en betjent? Helt i orden. Kald blot dig selv ‘frihedskæmper’ eller Black Panther eller hvad det nu skulle være, ifør dig etnisk klædedragt og frisure, lav om på dit navn til noget fra den venstreorienterede frihedsbevægelses arkiver, og så vupti er du fri, og kan myrde løs.

Hele denne facade ser ud til at stå langt over Loven, Domstolene, domfældelser, alt det som US systemet sørger for. Det kan derfor ikke undre at cirka 70 er flygtet fra USA og skjuler sig for retfærdigheden i dette alternative Castro system og nu har klovne som Edward Snowden fremstillet sig som Wikileaks aktivister fremfor at være det de er - gennemførte forrædere.  

Hvis man kan iklæde sig venstrefløjens fantasikostume da er de faktiske forbrydelser ikke af vigtighed.

Det kunne forklare hvorfor præsident Obama ikke gav en fløjtende fis for den ulækre krænkelse af retfærdigheden som sagen om Chesimard repræsenterer.

Obama embedsmænd med ‘uld i mund’ hævdede at de bragte sagen op i privat sammenhæng med Castroitterne - men på en eller anden vis opnåede de - ingenting. De havde alt for travlt med at rose sig selv for at løfte Amerikas “gode ry” i verden ved at tilbyde Castro fordelagtige aftaler, uden betingelser, i diplomatiske og handelsmæssige henseender.

Det er dybt ulækkert jo mere man tænker efter. .

Venstrefløjen har allerede demonstreret med deres seneste udfald mod præsident Trump og drabsforsøget mod et kongresmedlem at man mener man har ret til at udøve vold - hvis det går ud over en politisk modstander. Nu er Casto paradigmet at US retssystemet er værdiløst og ingen skal holdes til regnskab forudsat vedkommende er fra venstrefløjen.

Trumps signal i Miami signalerer at den standard er ved at være forbi
http://www.americanthinker.com/blog/2017/06/is_the_castroite_ratline_for_criminals_finally_ending_.html#ixzz4kQhJAUpP

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails