tirsdag den 25. juli 2017

Er Cuba klar til at okkupere Venezuela?

Er Cuba ved at okkupere Venezuela?For nogle få dage siden modtog vi denne forbløffende opdatering om situationen i Venezuela. Dette fra mine venner ved Pan Am Post:  
Cuba har en “okkupations” hær i Venezuela, ifølge Secretary General of the Organization of American States Luis Almagro.
Han udtalte sig ved en US Senate høring onsdag den 19. juli hvor han uddybede det længerevarende forhold mellem Venezuela og Cuba.
“Der er lige i øjeblikket cirka 15,000 Cubanere i Venezuela,” sagde han. “Det er som en okkupationshær fra Cuba i Venezuela,” sagde Secretary Almagro under sin vidneforklaring foran US høringsgruppen.
Diplomaten har stærkt har fordømt Maduros diktaturregime i Venezuela sagde: “Hvis vi ikke søger at befri fanger og genskabe magten i Venezuela vil der ikke være en løsning på problemet..... Néstor Reverol, Benavides Torres og General Zavarce er ansvarlige for enhver skudveksling og ethvert dødsfald i Venezuela.” Billedresultat for cubans in venezuela
Maduro og Raul Castro perlevenner
Det er så sandelig noget af en opdatering. Jeg var godt klar over cubánerne i Venezuelas “statsforvaltning” fra politienheder til skatteindkrævere. Jeg var ikke klar over at der var så mange cubanere. Lad os huske at 15000 er stort tal for en lille nation som Cuba. Det står næsten mål med Cubas militære deltagelse i krigen i Afrika.

Mit første spørgsmål var dette: Bekæmper disse cubanske soldater de venezuelanske demonstrerende?

Jeg kender ikke svaret men det ville ikke være en overraskelse om Maduro regimet benytter cubanere i sammenstødet med de lokale. Maduro stoler muligvis ikke på at de venezuelanske soldater vil gøre skade på deres egne borgere. Konfrontationerne er blevet ret så voldsomme på det seneste; som vi kan læse i  
daglige rapporter fra landet.  

Problemstillingen er ret så interessant på grund af beretninger om at Cubanske soldater udfører øvelser i Venezuela som forberedelse på en invasion.    

Kunne US Marines eller Army Rangers konfrontere cubanere i Venezuela, og skulle præsident Trump godkende en ensidig- eller føre an i en regional aktion? Lad os huske at Marines overvandt cubanske soldater da præsident Reagan gav ordre til det i  Grenada i 1983.

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/07/are_cubans_occupying_venezuela.html#ixzz4njS7rRJC

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails