onsdag den 19. juli 2017

Mange sexovergreb ved tyske musikfestivaler

Chokerende vold mod politiet ved tysk sommerfestival


CHRIS TOMLINSON

En tysk festival i Schorndorf i Baden-Würtemberg blev i denne weekend rystet af optøjer og et antal seksuelle overgreb udført af mænd med indvandrerbaggrund som beskrevet af politiet.
Lørdag nat arresterede politiet tre 17 årige asylansøgere fra Afghanistan der efterfølgende blev anklaget for seksuelle overgreb mod adskillige kvinder ved festivalen. Aftenen før blev adskillige andre seksuelle overgreb anmeldt, også ved festivalen og på de nærliggende marker med en mand fra Irak identificeret som mistænkt, rapporterer Die Welt.
Søndag var festivalens afslutningsaften og politiet siger at cirka 1000 unge mennesker samlede sig i bycentrum hvor de hærgede og lavede ballade, politiet siger at tæt på 50% af de deltagende kom fra en indvandrerbaggrund.
Postyret indledtes, som det fortælles, efter at nogen havde kastet en glasflaske, men politiet siger de ikke ved hvem der gjorde det. Glasflaske kastet gjorde så at folk kastede med flasker mod Schorndorf Borgen og mod politiet.
Volden holdt ikke inde med flaksekasteriet, og i løbet af natten drog adskillige bandemedlemmer, unge mænd, cirka 30-50 hærgende gennem bycentrum bevæbnet med knive.
Politiets talsmand Ronald Krötz sagde, “volden mod politiet var skræmmende,” og lagde skylden på det store indtag af alkohol. Politiet arresterede en tysk mand men løslod ham kort efter. Myndighederne siger det præcise antal lovbrud stadig er ukendt.
Migrant sex angreb ved tyske festivaler er ikke et nyt fænomen. Sidste år i Bremen var der 24 sager med seksuelle overgreb under en multi-kulturel festival og fem mistænkte i sagen var migranter fra Afghanistan.
Et vidne ved festivalen sagde angrebene var overalt, “Jeg vil sige, at helt sikkert blev flere end halvdelen af de kvinder der deltog i festivalen og stod længst fremme befamlet af disse typer. Helt sikkert mindst 30 kvinder.”
Der var flere seksuelle overgreb adskillige måneder senere ved en festival i Essen. Politiet arresterede rigtig mange mænd med indvandrerbagrund efter vidneforklaringer der beskrev sexovergrebene om de der fandt sted i köln Nytårsaften 2015.
Musik festivaler er også blevet et mål for radikal islamisk terrorisme efter en syrisk asylansøger forsøgte at komme til en festival i juli måned sidste år. Asylansøgeren blev nægtet adgang til festivale i Byern og valgt i stedet at sprænge sig selv i luften nær en restaurant og dermed sårede han et dusin mennesker.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails