søndag den 2. juli 2017

Når journalisten afslører sig selv som anti-Trump

Når journalisten ikke kan skjule sin holdning til Trump


En ny video frigivet fredag morgen af James O’keefe og hans hans Project Veritas viser en CNN tilknyttet producer håne præsident Donald Trump og erklære at de amerikanske vælgere er “dummere end et hul i jorden.”
Videoen er den nyeste som O’Keefe og Project Veritas har lagt ud i denne uge med CNN, samtidig med det forslåede netværk kæmper med deres forringede troværdighed og den udbredte opfattelse af at være anti-Trump.
Produceren i videoen er Jimmy Carr, der arbejder med CNN’s morning show, New Day. Det er ikke klart hvornår eller hvor Carrs udtalelser blev optaget med Project Veitas’ skjulte kamera vises han forhåne Trump og kalde ham en svindelkandidat, der ikke tror på eller bekymrer sig om de principper han fremfører.
Carr fortæller også¨en journalist fra Project Veritas at han anti-trump synspunkter deles med de fleste han arbejder med på CNN.
“Indenfor anerkender vi alle han er en klovn, at han er til det latterlige ukvalificeret til dette, han er virkelig elendig til dette og han har ikke Amerikas bedste interesser i sinde....Vi anerkender han bare er skingrende skør,” fastslår Carr i videoen.
Han føjer til: “90% af os gør det med den sikre forvisning at han er tosset.”
The Project Veritas undercover journalisten spørger også: “Ville det være i orden at betvivle den amerikanske vælgers intellekt?”
Carr svarer: “Åh nej. De er dummere end et hul i jorden.”
Senere i videoen fortsætter Carr med at tilsvine Trumps kampagneleder, og rådgiver i Det Hvide Hus Kellyann Conway: “Hun ligner en der er blevet ramt af en skovl.”
Videoen er den fjerde af Veritas’s “American Pravda” serie.. Den første afslører en CNN producer der fremhæver netværkets fortsatte historie om formodet samarbejde mellem Rusland og Trump kampagnen som “forbandet svineri.”
Den anden video synes at vise den venstreorienterede kommentator Van Jones kalde kontroversen med Rusland for “uden betydning.”
NEW YORK, NY - APRIL 16: President of CNN Worldwide Jeff Zucker at CNN Films - Jeremiah Tower: The Last Magnificent at TFF Panel & Party on April 16, 2016 in New York City. 26123_001_0086.JPG (Photo by Paul Zimmerman/Getty Images for Turner)
I del 3 hævder O’Keefe i en tweet at CNN formand Jeff Zucker nægtede at svare på hans spørgsmål om CNNs dækning af Rusland historien.
Joel B. Pollak is Senior Editor-at-Large at Breitbart News. He was named one of the “most influential” people in news media in 2016. He is the co-author of How Trump Won: The Inside Story of a Revolution, is available from Regnery. Follow him on Twitter at @joelpollak.

http://www.breitbart.com/big-journalism/2017/06/30/james-okeefe-cnn-associate-producer/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_content=links&utm_campaign=20170630

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails