onsdag den 5. juli 2017

Trumps genistreg - 'At Tweete eller ikke at Tweete'

At tweete eller ikke at tweetePressen er lamslået af vrede over Donald Trumps tweets. Den påpeger at rigtig mange af tweets ikke har relation til politik og indeholder personlige (mod)angreb. Pressen hævder han er upræsidentiel og uværdig til embedet. Den argumenterer med at det viser han er mental syg. Pressen hævder han opildner til vold mod journalister. Medierne finder nogle såkaldte “Republikanere” der tager afstand fra ham. Hans CNN wrestling ville bare være morsom dersom ikke pressen var så fyldt med had,.

Hans tilhængere argumenterer med at han er en stridsmand, en der slår igen. De fremfører at pressen er alt for optaget af hans tweets fremfor at se på hans politiske initiativer. Medierne fortæller intet om de tweets der har relation til politik:

                               Donald J. Trump‏ Verified account @realDonaldTrump 11m11 minutes ago
I sandhed mange gode tal om arbejdspladser og økonomien! Tingene er begyndt at falde på plads nu, og vi er lige begyndt!
Donald Trump kan være et ægte geni. Han er en succesrig forretningsmand og har opnået mere end de fleste andre. Ydermere besejrede han de politiske kræfter der var forenet mod ham, og det gjorde han med et lille hold og en tiendedel af hans modstanders udgifter. Han opnåede dette trods opposition eller behersket støtte fra mange i hans eget parti. Hans politiske instinkter er fremragende og han er manifestationen af en overset befolknings bekymringer.

Da nu medierne ikke vil give hans administration en fair behandling og i stedet har planer om at lade ham være præsident for kun en periode har han besluttet at holde dem beskæftiget. Tidligt håbede han på en form for fairness i journalistikken. Det er tydeligt at de førende medier ikke har nogen intention om at give ham en retfærdig behandling - de er ivrige efter at få ham ned med nakken. Pressedækningen han modtager er værre end den George W. Bush måtte stå mål med.
Billedresultat for twitter trump.

Det er derfor helt åbenbart at han spiller et spil. Donald Trump har, efter min mening, besluttet at lade medierne bruge deres tid og kræfter på at diskutere Twitter lokkemad samtidig med han er i færd med at rette op på den skade vore nationale institutioner har været ude for - de som har været for nedadgående i årtier.

Samtidig med de Republikanske støtter undrer sig over den postyr hans tweets foranlediger tillader Trump de venstreorienterede og Demokraterne at spilde tiden på trivialiteter.

Stille og roligt og uden at blæse i trompet får han indført ændringer der ikke får meget opmærksomhed og derfor kun en smule modstand.

Trods alt, som Mike Huckabee bemærkede,da pressen så en skuespiller blive ‘dræbt’ mens han spillede Trump (i Shakespeare’s Julius Caesar), så var der ingen der gjorde kvalm, men de er alle helt oppe at køre når de ser en morsom video med Trump der nedlægger en CNN karakter. Jeg mener de protesterer alt for meget!

Så her i dag kom Trump med den sande årsag til de tweets der giver så meget postyr:

            Donald J. Trump‏ @realDonaldTrump 9h9 hours ago
På et eller andet tidspunkt vil Fake News blive tvunget til at diskutere antaller af jobs, den stræke økonomi, succesen overfor ISIS, grænsen og så meget andet!
Men indtil nu vil han gøre dem desorienterede med al det skidt de begærer.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/07/to_tweet_or_not_to_tweet.html#ixzz4lqTbYnQT

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails