torsdag den 11. oktober 2018

4 grunde til at ‘klimaforandring’ er direkte bedrag

4 grunde til at ‘klimaforandring’ er direkte bedrag

For det første skal slås fast at jeg ikke er klima videnskabsmand. Faktisk slet ikke videnskabsforsker. Men jeg har en uddannelse som elektroingeniør. Det påpeger jeg for at nævne at jeg er mindst lige så kvalificeret som den næste ikke-videnskabsmand der kommer med fornuftige holdninger til påstandene om klimaforandring.
For at få min eksamen, havde jeg også kemi, fysik og geologi på skemaet for at udvikle en dyb værdsættelse af den videnskabelige metode, som igen er den bedste metode til at skelne sandhed fra bedrag.  
Hvis du tager den videnskabelige metode i betragtning så kan ingen intelligent person undgå at se at den konstante jungletrommen med vilde og hysteriske påstande om klimaet er nærmest krænkelser af en søgen efter Sandheden.  Her følger så fire grunde til, hvorfor jeg vil sætte mit liv på spil i et væddemål om at “klimaforandring” er det største videnskabelige - og politiske - fupnummer i menneskets historie.
1. Omfattende videnskabelig snyden
Almindelige mennesker som jeg forstår ikke videnskaben om klimaet til fulde, men vi kan dog få øje på snyd på en kilometers afstand. Uden assistance fra Vestens medier der blot følger trop med at nedtone, ja direkte begrave de mange ikke diskuterbare eksempler på direkte videnskabeligt snyderi, ville den menneskeskabte teori om global opvarmning være blæst langt ud i havet for mange år siden. 
Et af de mest ‘frække’ tilfælde af videnskabelig uredelighed er dokumenteret af de fotobeviser der er samlet ind under en tre måender langt efterforskning af en veteran, altså en meget erfaren meteorolog. Som rapporteret i denne PFD har the National Oceanic & Atmospheric Administration (NOAA) placeret hundreder af officielle global opvarmnings termometre på lokationer der er helt og aldeles ubrugelige for indsamling af temperaturer i naturen:
● Tæt på driftsvarme bilmotorer.
● På hustage med asfaltbelægning (sort)
● Nær den varme luft der kommer fra air condition anlæg
● På belægninger i lufthavne konstrueret til at holde på varmen og P-pladser
● Tæt på klippeformationer der holder på varmen og tæt på murstensbygninger
Global opvarmning måles i tiendedele grader så enhver kunstig opadgående tendens nærer et forvredent billede af den faktiske temperatur, For at undgå de kunstigt forhøjede målinger angiver NOOAs egen officielle anbefaling af hvor termometrene skal placeres mindst 30 meter fra enhver flise- beton, asfaltbelagtoverflade og kun i et åbent plant område med jorddække. Disse standarder er helt tydeligt blevet undertrykt, og enhver borger, vælger, burde vide hvorfor. 
Ingen tilhænger af teorien om menneskeskabt globale opvarmning der ser fotos i PDF’en der alle er blevet nedtonet og direkte ignoreret af de medvirkende medier i Vesten - kan nægte at teorien bliver holdt kunstigt i live gennem videnskabelig uredelighed.
2. Hr og fru Jensen skal blødgøres og manipuleres
Som rapporteret i Forbes, blev følgende noget ubesindige udtalelse fra en af klimakrisen højeste skrigehoveder, afdøde Dr Steven Schneider, førende skribent af utallige alarmerende FN rapporter og tidligere professor i klimatologi på Stanford.
“Vi har brug for en bredspektret støtte for at få offentlighedens opmærksomhed, vi skal tilbyde skræmmende scenarier, komme med forenklende dramatiske udtalelser, og knap nævne at der kunne være en vis tvivl. Vi skal hver især afgøre hvad den rette balance er mellem at være effektiv og være ærlig” 
Med andre ord, en af klimakrisens lobbyister, en af de mest lærde, fortalte altså sine ligesindede kolleger at de sådan set skal skjule beviser der kunne kaste tvivl om teorien om global opvarmning, men også forme deres forskning ud fra uærlige metoder så der kan skabes ‘rædsel’ i en offentlighed der har tillid ti dem. Det kræver ikke raketvidenskab at indse at uærlighed og skjulen af modsatrettede holdninger ikke burde finde sted i ærlig og lovlig videnskab.
Billedresultat for climate change a hoax
3. En lang stribe af vildt upræcise forudsigelser
Som berettet af Fox News, med henvisning til artikel i Nature Climate Change sammenlignedes 117 computer beregninger i 1990’erne med mængden af den faktisk indtrufne opvarmning. Af de 117 beregninger var det sølle tre (3) der var blot nogenlunde pålidelige, 114 var vildt overdrevne i forhold til den optegnede opvarmning. De noget forskruede resultater lader formode at de som har stået for modellerne og beregningerne har gjort sig skyldige i at benytte en uvidenskabelig teknik - mere kendt som  skraldespand metoden, - affald ind og affald ud. I gennemsnit forudsagde computer modellerne dobbelt så meget opvarmning som i virkeligheden. 
De fuldstændig vilde overdrivelser rapporteret af Nature Climate Change stod ikke alene. I en rædselsvækkende forudsigelse blæst ud for fuld skrue den 11. maj 1982 i medier i Vesten erklærede chefen for U.N. Environment Program (UNEP) at et miljømæssiggt “vendepunkt”nærmere sig.
"Jorden står over for en miljøkatastrofe lige så livsafgørende som en kernevåbenkrig og det i slutningen at dette århundrede medmindre regeringerne ikke reagerer nu” (Husk han skrev det i 1982)
Denne vurdering der var så rystende blev sekunderet 7 år senere, i juli 1989 af endnu en senior U.N. klimaembedsmand, Noel Brown, der advarede:
“Hele nationer kunne blive udslettet fra Jordens overflade ved den stigende vandstand i havene hvis ikke den globale opvarmning  bliver standset inden år 2000.” 

Da det ‘vendepunkt’ kom og forsvandt for 19 år siden opfandt man andre, herunder en fra NASA videnskabsmanden Dr. James Hanson der i januar 2009 erklærede,
"Præsident Obama har blot fire år til at redde Jorden.”
 Da nu det ene skøre ‘vendepunkt’ falder fra hinanden efter det næste, jamen så opfidnder man da bare et nyt, og som alle som en bliver blæst op af en medfølgende medieverden i Vesten.
4. Bevidst skjulen af ubelejlige dele af klimaets  historie
Billedresultat for climate change a hoax
Vestens medier tjener som de villige propagandister for klimakrise industrien. Man udstiller enhver alvorlig vejrsituation som “den værste nogensinde.” hvilket er det de gør med tørken i det sydvestlige USA, og oversvømmelsen ved Orkanen Florence. Hvad alarmisterne forsøger at skjule for vælgerne, uanset prisen er de ubelejlige dele af Jordens klimahistorien, såsom disse:
● Oldtidens megatørjer var helt sikkert langt værre end noget mennesker i moderne tid har oplevet.  Eksempel: Cirka år 850 AD, varede en megatørke periode i det som nu er Desert Southwest svimlende 240 år, og den katastrofale klimahændelse blev et halvt århundrede tidligere fulgt op af endnu en megatørke der varede i næsten 180 år.  I fravær en den form for information og det kan ikke undre at så mange ellers intelligente amerikanere er blevet forført til at tro at den nuværende tørke er den “værste nogensinde.” 
● The Great Hurricane of 1780 dræbte 20,000 people i Caribien. Den 8. spetember 1900 udslettede en Kategori 4 orkan øen Galveston Texas,  og slog anslået 10000 indbyggere ihjel. I 1927 forårsagede oversvømmelser langs Mississippi floden 27,000 square miles, efterladende hele byer og markerne under op til 15 meter vand og forårsagede af 640000 mennesker måtte flytte, fra Louisiana til Illinois. Oversvømmelsen af Yangtze Floden i 1931, en af de mest dødbringende enkelt hændelser i menneskehedens historie kostede cirka 3,7 millioner døde. 
Orkanen Florence og de oversvømmelse den forårsagede var i sandhed ødelæggende. Men den værste nogensinde? Hold nu op! Du kommer ikke til at høre et pip om tidligere økologiske katastrofer i debatten om global opvarmning, Klima industrien skjuler de for den ikke belejlige områder af Jordens klimahistorie der kunne underminere deres “værste nogensinde” påstande.
Konklusion: Oplistet foroven er der fire årsager - jeg har dog mange flere - det er derfor jeg sætter hele mit liv ind på i et væddemål om at “klimaforandring” er oplagt fup.
John Eidson is a 1968 electrical engineering graduate of Georgia Tech; a lifelong conservative; and the father of two law-abiding, self-reliant sons.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails