torsdag den 18. april 2019

Moder Natur 1, Klima Frygt Industrien 0. Californiens tørker

Moder Natur 1, Klima Frygt Industrien 0. Californiens tørker

I 2012, var Californien fastlåst i en alvorlig tørke der varede hele fire år. Efter det var blevet blæst op at tørken i Amerikas største stat var ‘det sidste søm i ligkisten’ og bevis for at ‘vendepunktet i klimaudfordringen nu endelig var nået kunne børn over hele kloden vågen op til en miljømæssig apokalypse.


I samarbejde med ligaen af globalister, de etablerede medier - den forlængede arm af klimafrygt industrien - der hensynsløst og konstant trompeterede dystre advarsler om, at medmindre vælgerne i U.S. ikke straks fik indført nye skatter på energi, CO2, ville Californiens søer og floder for evigt tørre ud. 
Jo, det var rigtigt, Californiens tørke var usædvanligs barsk ...her i moderne tid. Men hvilket medie har fortalt at  forskning i træringe, sedimenter og andre af naturens beviser dokumenterer adskillige alvorlige tørkeperioder i Californien i de sidste 1000+ år, herunder adskillige der varede mere end 20 år? Altså fem gange længere end de relativt beskedne fire års tørke fra 2012-2015. 
Der var en tørkeperiode der begyndte ca. år 850 og holdt ved i hele forundrende 240 år, mere end 1000 år før klimafrygt industrien opfandt sig selv i 1980’erne.
Tørken i 850 var ikke enestående. 50 år før den begyndt, var der en anden mega-tørke, den varede 180 år.
Den del af planeten nu kaldet Californien er blevet ramt af utallige ekstreme tørkeperioder siden tidernes morgen. De alle, altså 100% sluttede i sidste ende. 
Medierne har i den grad været medvirkende til at fremme globalismens ensrettede mål - en verdensregering, og medierne har således ført en lavine af “videnskaben siger” der igen har gjort amerikanske børn rædselsslagne så de tror at medmindre deres land straks indfører himmelråbende nye CO2 skatter vil Californiens tørke være med til at igangsætte en nedtur for planeten og med den børnenes fremtid.
Der skal handles NU, bliver vælgerne advaret, eller the Golden State forskelligartede vegetation vil for evigt være udslettet, Men trods det enorme brøl om menneskeskabt klimahysteri blev der ikke indført nogen skatter på fossile energikilder. Til stor skuffelse og bitterhed og klimaindustriens frustration ramte Californiens tørkeperiode en ‘mur’ i 2016 da der kom masser af regn. 
Efter det mislykkedes at skræmme vælgerne i deres stat havde redaktørerne for the LA Times intet andet valgt end fortælle i sidste uge, det som californierne selv kunne se - at staten ‘blomstrer’ igen:  
Det er officielt: Californien er 100% fri for tørke. For første gang siden 2011, viser der sig i staten ingen tegn på at nogen områder lider som følge af den langvarige tørke, og der er nærmest helt normale tilstande - ifølge et kort der blev udgivet torsdag af the U.S. Drought Monitor… Vandreservoirerne er fulde, søerne er fulde, floder og vandløb flyder, der er tonsvis af sne”
Takket været vor planets altid foranderlige klima kommer og går tørker, herunder Californiens seneste. Den rigelige nedbør vendte tilbage og de voldsomme hede temperaturer er afløst af køligere -- -- Los Angeles har netop erfaret den mildeste februar siden 1962, og ikke en dag over 21 grader.
Efter læserne til kvalmegrænsen var blevet proppet med at Californiens flora ville være borte for evigt, kunne statens flagskib af en avis fortælle at i Californien kan unge som ældre nu nyde nogle af de smukkeste scenarier med vilde blomster på Planeten jorden.
Tænk over det. Selvom Californiens vilde blomster var underlagt en hård tørke der varede ved i fire år, så er frøene nu i fuld spiring og giver et naturens show som aldrig før.
Konklusion: Moder Natur 1 - Klima Frygt Industrien 0.
A non-scientist, the author evaluates claims about the climate from his perspective as a 1968 electrical engineering graduate of Georgia Tech.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails