fredag den 12. juli 2019

Logbøger viser Clinton lyver om hans forbindelse med den pædofilidømte Epstein

Logbøger viser Clinton lyver om hans forbindelse med den pædofilidømte Epstein

Tidligere præsident Bill Clinton insisterer at han “ikke ved noget” om de påståede forbrydelser som Jeffrey Epstein er anklaget for. Det er løgn skriver en undersøgende journalist der for ti år siden første gang kom med historien om Epstein.
Conchita Sarnoff, den ordførende leder af Alliance to Rescue Victims of Trafficking og forfatter til “Trafficking,” fortalte mandag Fox News, at piloters logbøger viser at Clinton rejste 27 gange med Epstein private jetfly - ikke fire som den tidligere præsident fastslog - og på næsten hver eneste rejse var der mindreårige piger med.
 Billedresultat for lolita express
Hun reagerede på Clintons udtalelse som kom ved en talsmand mandag om Epsteins dom for seksuelt at have forulempet “dusinvis” af piger så unge som 14 år.
Clinton fastslog at han “intet ved” om de “skrækkelige forbrydelser” og kun har været på fire rejser i Epsteins fly i 2002 og 2003. Han erklærede at hans Secret Service oppasser rejste med ham alle gangene og at han kun kortvarigt mødtes med Epstein.
I et interview mandag aften med Shannon Bream på “Fox News @ Night,” hævdede Sarnoff at Clinton var gæst på Epsteins fly mange flere gang over en længere periode. FoxNews.com reported.
“Jeg ved ud fra piloternes logbøger - og disse er pilot logbøger som blev skrevet af forskellige piloter og på forskellige tidspunkter - at Clinton rejste med, han var gæst hos Epstein 27 gange,” sagde hun. Billedresultat for lolita express
Sarnoff føjede til at på mange af rejserne “havde Clinton sin Secret Service mand med, og mange gange havde han ikke.”
“Næsten hver gang Clintons navn står i logbogen er der mindreårige piger med, der er initialer, og der er navne på mange, mange piger på det private jetfly,” sagde hun.
Fox News fortalte i 2016, at Epstein formodentlig tilbød sex til mindreårige piger ombord på flyet, som tabloidpressen døbte “Lolita Expressen.” Og en stewardesse bevidnede at flyet havde en seng hvor passagerer havde gruppesex. 
I 2008, blev Epstein retsforfulgt for at formidle sex med mindreårige piger. Men i et forlig fik han kun en dom på 13 måneder i et fængsel som han fik lov at forlade for at gå på arbejde på sit kontor i arbejdstiden.
Sarnoff sagde hun tror, at Clinton “ikke fortæller sandheden” om sin forbindelse med Epstein.
Hun påpegede også at Gerald Lefcourt, en af Epsteisn advokater, skrev et brev, slås fast at Epstein var en af de oprindelige der støttede, og betalte til  the Clinton Global Initiative.
Epstein gav Clinton $4 millioner, ifølge en kilde, sagde hun.
Clinton, sagde Sarnoff har afvist hendes anmodninger om interviews om sagen.
Ingen samarbejde fra Clinton Library
WND fortalte mandag at the Clinton Library nægtede at svare på en anmodning fra et TV nyhedsnetværk om information vedrørende Clintons relationer med Epstein.
I tilgift bad vagthunden i Washington Judicial Watch the Department of Homeland Security i 2015 om optegnelser over udgifter til Clinton’s Secret Service når han rejste med Epstein på dennes private fly. Men man har aldrig givet optegnelserne, fortalte OAN, the One America News network.
Mandag offentliggjorde the Office of the U.S. Attorney for the Southern District of New York et søgsmål, hvor man anklager Epstein for at betale mindreårige piger hundredvis af dollars i kontanter for massage og derpå forulempe dem i hans huse i Florida og New York fra 2002 frem til 2005.
Epstein “ledte helt bevidst efter mindreårige og vidste at mange af hans ofre faktisk var under 18 år” hævder anklagerne.
De formoder også han betalte nogle af hans ofre for at skaffe flere piger ved at oprette “et stort netværk med mindreårige ofre til ham som han seksuelt kunne udnytte på steder i New York og Palm Beach.”
Trump’s arbejdsminister med i 2008 forliget
Det engang hemmelige 2008 forlig blev ignoreret af Alexander Acosta, the U.S. attorney i Miami på det tidspunkt, og nu Trumps arbejdsminister. Epstein stod med en potentiel forbundsdom for seksuelt at misbruge dusinvis af piger mellem 1999 og 2007. Han blev også anklaget for at stå for at andre kunne misbruge pigerne og betale ansatte for at bringe ofrene til ham. 
I forliget erklærede han sig skyldig i en mindre sag om at være med til prostitution i Florida og bruge en person under 18 til prostitution og dermed undgå en mulig livstidsdom.
Acosta har forsvaret forliget, men Det Hvide Hus sagde i februar, at han igen ville se på behandlingen af sagen.
I april konfronterede, House Democrats, Acosta om hans rolle i sagen under en rutine budgethøring.
Arbejdsministeren sagde at handel med mennesker “var et yderst vigtigt emne,” og at hans ministerium gjorde alt for at sikre at Epstein blev straffet.
“Jeg forstår frustrationen,” sagde Acosta. “Det er vigtigt at forstå at han var ved at slippe for fængsel eller repressalier. Det var ministeriets arbejde der resulterede i at han kom i fængsel.”
Prominente venner
Udover Clinton har Epsteins prominente venner inkluderet præsident Trump, og Storbritanniens Prins Andrew. Trump’s ros af Epstein i et interview med New York magazine i 2002 er man blevet opmærksom på efter milliardærens anholdelse lørdag.
“Jeg har kendt Jeff i 15 år. Fantastisk fyr” sagde Trump. “Han er virkelig sjov at være sammen med. Man siger han elsker smukke kvinder ligeså meget som jeg, og mange af dem er unge. Der kan ikke være tvivl om det - Jeffrey nyder sit sociale liv.”
Epstein var medlem af Trump’s South Florida klub, Mar-a- Lago. Men et dokument viser at klubben smed Epstein ud da han gjorde tilnærmelser til en mindreårig der.
Samtidig sagde Christine Pelosi, datter af the House speakeren, at visse kendte personer sandsynligvis vil være impliceret i Epstein affæren.
“Denne Epstein affære er rædselsfuld og de unge kvinder fortjener retfærdighed. Det er sandsynligt at nogle af vore kendte er impliceret, men vi skal bruge kendsgerninger og lade tvivlen råder hvor det er på sin plads - uanset om det er Republikanere eller Democrats,” skrev hun via Twitter. 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails