mandag den 18. november 2019

Slaveriet i Afrika undersøgt af muslimsk senegalesisk forsker

Slaveri i Afrika undersøgt at senegalesisk akademiker

Vesten skal stå til ansvar for slavehold af sorte! Medier fortæller vidt og bredt om denne - ikke politisk korrekte påstand, også muslimer er med i det kor.
Madame Taubira, den sorte justitisminister i Frankrig føjede endog egen personlige mening til da hun sagde: “Det er ikke nødvendigt for meget at nævne den arabisk-muslimske slavehandel for at unge arabere ikke skal føle hele vægten af de forbrydelser der er begået af araberne.”
 Billedresultat for madame taubira ministre
Men nu har arbejdet af Mr Tidiane N'Diaye, en sort muslimsk antropolog og specialist i civilisationer i Afrika ganske seriøst udfordret dette dogme. For få år siden udgav han "The Veiled Genocide", en refleksion over den helt bevidste dækken over det arabisk-muslimske slaveri, fra Muhammad, til vor tid, og den bør man absolut læse.
(Den er ikke oversat til engelsk endnu. Den franske udgiver præsenterer bogen som et studium der kaster lys over en tragedie der næsten ikke er blevet bemærket. Handlen med sorte fra Afrika gennem den arabisk-muslimske verden. Denne menneskehandel omfattede 17 millioner ofre, der blev dræbt, kastreret eller holdt som slaver i mere end fjorten hundrede år uden afbrydelse. Fangerne blev tvunget til at krydse ørkenen til fods for at komme til Magrehb, Egypten eller Den Arabiske Halvø via Zanzibar med båd....Dog blev denne slavehandel nedtonet, ulig Vestens slavehandel til Amerika. Hvorfor? Fordi kun konversion til Islam gjorde det muligt at undslippe slaveriet, men ikke for sorte. Imidlertid, nu til dags er Afrika blevet muslimsk, således er der en slags religiøst broderskab mellem den “hvide” og den “sorte” side af kontinentet, og et fælles ønske om at “tilsløre” dette folkedrab. En polemisk og modig bog)
Handlen med slaver udøvet af vesterlændinge for 250 år siden har været genstand for voldsom fordømmelse ved dets overgreb på menneskets værdighed, og man holder hele tiden mindet i live. Dog er det nyttigt at vise den historisk beviste islamiske oprindelse til slavehandlen. Og lad os ikke miste fokus på at slaveri af sorte går så langt tilbage til da erobrere, i Allahs navn, kom til Afrika for tusind år siden. 
Således gennemtvang den indfødte krigsherre Abdullah ben Said i 652 en aftale med Sudan om en vedholdende leverance af slaver, der kun voksede i løbet af århundrederne.
Som resultat mener Mr. N'Diaye gennem sin grundigt dokumenterede forskning at hele slavehandlen udført af araberne i Afrika (ca. 20 millioner ofre) med den aktive medvirken af lokale høvdinge har udgjort en menneskelig ‘hæmoride’ langt mere ødelæggende end den slavehandel som Vesten stod for i en begrænset tidsperiode. 
Sorte slaver i Cairo, 1852 (Metropolitan Museum of Art)
Blandt så mange andre ting sætter han fokus på den kendsgerning, at arabiske-muslimer systematisk emaskulerede deres slaver for at hindre en mulig erindring om dette lukrative folkedrab der holdt ved i mere end et millennium. Antallet af efterkommere af sorte deporteret af Vesten i 250 år gennem trekantshandlen til Amerika er nu cirka 70 millioner.
Denne bog er et vigtigt bidrag i kampen med den sædvanlige benægtelse af at jihad og slaveri hænger sammen, og dette omfattende studium ved en muslimsk forsker giver den ekstra information der er brug for til at udfordre den fordømmelse der stadig udelukkende har fokus på Vestens slavehandel, der igen benyttes som argument for anti-hvid-racisme i visse kredse.
Det er ikke desto mindre interessant at huske i denne henseende, at det var Vesten der gjorde op med slaveriet i Afrika i det 19. århundrede, gennem deres tilstedeværelse og deres henvisning til humanismen fra de jødisk-kristne skrifter.
PUBLISHED BY ABBÉ ALAIN ARBEZ ON OCTOBER 20, 2019
Reproduction authorized with the following mention: © Abbé Alain René Arbez, Catholic priest, Jewish-Catholic commission of the Swiss Bishops' Conference and the Swiss Federation of Jewish Communities, for Dreuz.info.Translated with the help of www.DeepL.com/Translator

Ingen kommentarer:

Send en kommentar