tirsdag den 26. marts 2024

Finsk undersøgelse: Wokesters er mere nedtrykte end ikke wokesters



 Finsk undersøgelse: Wokesters er mere nedtrykte end ikke wokesters

Olivia Murray

Her er flere nyheder der ikke er nyheder: Et nyt akademisk studium udført af finske forskere har fundet at det at være wokester, dedikeret til “social retfærdighed” betyder man er en person der har “ringere mental sundhedstilstand og lykketilstands niveauer." Fra en artikel af Tierin-Rose Mandelburg på NewsBusters:

Et  studium, udført af psykolog forskere i Finland og udgivet i the Scandinavian Journal of Psychology lader formode at individer der har engageret sig, forpligtet sig til wokeness har ringere mental sundhedstilstand og lykketilstands niveauer

Forskningen omfattede 5000 voksne deltagere i Finland og fandt, at de som er ‘woke’ er mere nedtrykte, har mere angst og mangler glæde/lykke., Som rapporteret, ‘At være mere ængstelig og nedtrykt og mindre lykkelig/glad var mere udpræget hos de som betragter social retfærdighed som en stor udfordring.

Lige et øjeblik. Fortæller du nig at menensker der ofte hævder at være fanget i den forkerte krop og placerer sig i et “queer” centrum .....og som ofte har unormale og skadelige seksuelle tilbøjeligheder ... mener at det at være selvskadende faktisk er helbredende, og lindrer nedslående svar ved at se sig i spejlet ... som sædvanligvis er overvægtige, og kun spiser dårlig føde...i store træk undgår forpligtende relationer, og slår deres egne børn ihjel på grund af “seksuel frigørelse” eller noget...og hvis liv går ud på at scrolle på sociale medier og se aldrig stoppende streamede shows er de mest ulykkelige? (Her kommer naturligvis “det er ikke Sherlock” talemåden i brug.) 

Nuvel alt det er resultatet af deres personlige filosofi, der som undersøgelsen viste snævredes ned til “social retfærdighed” eller wokism - men hvorfor har ovennævnte realiteter helt klart selskab med “woke” synet på livet? Nuvel, fordi “social retfærdighed” avler narcissisme og narcissisme avler elendighed.  

Wokesters er de mest selvoptagne mennesker i verden, der gentager som en papegøje (og lever ved) det ene selvcentrerede slogan efter det andet. (min krop, mit valg, lev du dit liv, lev din sandhed, pas på dig selv, og elsk dig selv etc.)

Igen vender jeg altid tilbage til den virkelige verden: Virkeligheden er objektiv, men vigtigst er moral, om man så bryder sig om det eller ikke, og om man anerkender det eller ej. Og at svælge i selviskhed, hedonisme, eller pride er en garanteret opskrift på elendighed. Et disicplineret liv, hvor man tjener andre er et lykkeligt liv, som er lige præcis det modsatte af den venstreorienterede wokesters syn på verden. Det er derfor vi kan sige at disse mennesker udsender signaler om dyd frem for at være dydige). 

Venstreorienterede wokesters er narcissister og narcissister er ynkelige - sådan!

https://www.americanthinker.com/blog/2024/03/finnish_study_social_justice_warriors_more_anxious_and_depressed_than_their_nonwoke_counterparts.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar