torsdag den 21. marts 2024

Kannibaler på vej til USA?

 

Kannibaler på vej til USA?


Monica Showalter


Friske nyheder fra Haitis kaos lader formode at nogle bandeledere har udøvet kannibalisme. En to år gammel video af en mand der spiser en ben fra et menneske fra et bål på gaden, og en anden der hugger et ligs ben af ved knæet som en ‘udskæring’ asammen med den kendsgerning at lederen af dette kaos, en ganster kaldet 'barbecue,' viser at der foregår en slags barbarisme.

Med fængsler tømt for kriminelle, og en masse exodus fra Haiti på vej mod U.S. er det med god grund man kan bekymre sig over at kriminelle med de “værdier”  måske blot forsøger at komme til USA som flygtninge, især siden vetting (kontrol) er tæt på at være ikke eksisterende under Joe Bidens åbne grænser politik. 

Nuvel, det viser sig at det ikke er den eneste gruppe depraverede kriminelle der kommer til the U.S.

De mexikanske "stewmakers" er her også.

Faktisk har de allerede været her og de har haft travlt.

Hvis du nu ikke har hørt om hvad 'stewmakers' eller 'pozoleros' som de kaldes på spansk er, så vil du nok ikke vide det. De er kartel ganstere uden sjæl der dræber og skærer op og koger deres ofre, opløser ligene i tænder med syre. Betjente fangede en flok af dem der opererede omkring Chula Vista lige syd for San Diego

Undersøgende reporter Ioan Grillo fra Crashout Media havde en original rapportt:

Efter at have kvalt de to ofre kastede gansterne deres lig med hovedet først i tænder med syre, idet de brugte samme teknik som den berygtede Tijuana morder kendt som “El Pozolero” eller “The Stewmaker.” De begravede resten af knoglerne og kødet i den tørre jord under en heste ranch. Det makabre brutale sted var ikke i Mexico, men derimod nord for grænsen i San Ysidro ved udkanten af San Diego.


Mordet i 2007 var udført af en bande kaldet “Los Palillos,” en udbryder af the Tijuana Cartel der fortsatte med at bortføre og myrde løs som kostede livet af mindst 14 ofre i the United States, både i Californien og så langt borte som Kansas City, Missouri. De optrådte i U.S. politiuniformer, skød en ægte Chula Vista officer, og tog gidsler (de fleste andre kartel tilknyttede) mod løsepenge i huse i San Diegos forstæder. 

Kartel sicarios slagter de fleste af deres ofre i Mexico, der har lidt under flere end 400000 mord siden 2006. Menneskehandlerne foretrækker at være mindre aktive i the the United States hvor de tjener millioner af dollars på at sælge narko. Imidlertid har der været nogle bemærkelsesværdige udfald med kartelvold på U.S. jord. The Zetas står for  en række drab i det sydøstlige Texas og “El Mano Negra” har gjort dette i årtier. Men måske var det værste kartel myrderi the Palillos spor af mord i det sydlige Californien i år 2000-10.

Det er chokerende at tænke på at aktiviteten allerede sker her - og ingen har fortalt om det før nu. 

Det vil sådan set sige at de mest fordærvede kriminelle i verden er kommet hos os under de åbne grænser. Den type kriminelle vi aldrig har set før på vore kyster. 

Selvom disse handlinger er sket for få år siden, uden at medierne har omtalt dem, og mens kannibaler ikke er blevet set endnu fra Haiti, så er det dog helt åbenbart nogle skrækkelige mennesker derude og i stand til at komme hertil. Verdens værste kommer faktisk hertil. Vi er først nu ved at begynde at høre den sande historie.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/03/its_not_just_cannibals_mexican_cartel_stewmakers_are_active_in_the_us_too.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar