onsdag den 12. august 2015

Holland går nu bort fra multikulturalisme

Nederlandene går nu bort fra  multikulturalismeDet ellers så progressive og åbne Holland har forsøgt sig med multikulturalisme og besluttet at det bare ikke fungerer. Med en historisk kovending har hollænderne nu vendt sig mod regeringspolitikker der har støttet multikulturalismen og krævet integration og accept af hollandske værdier hos immigranterne, hvoraf de fleste er muslimer, som igen udgør cirka 6% af landets befolkning.

The Gatestone Institute rapporterer:
En ny lov om integration (på 15 sider), som den hollandske indenrigsminister Piet Hein Donner præsenterede i parlamentet den 16. juli, går ud på: “Regeringen deler den sociale utilfredshed med multikultur samfundsmodellen og planlægger at ændre prioriteten så værdierne hos det hollandske folk kommer til at spille en central rolle. I det nye integrationssystem skal værdierne hos det hollandske folk spille en central rolle. Med denne ændring træder regeringen bort fra modellen med et multikulturelt samfund.

Oplægget fortsætter: “En mere obligatorisk integration er retfærdiggjort, fordi regeringen også kræver det af sine egne borgere. Det er nødvendigt, fordi ellers vil samfundet gradvist falde fra hinanden, og med tiden vil ingen føle sig hjemme i Nederlandene. Integrationen vil blive tilpasset de forskellige grupper”
Immigranterne skal lære hollandsk og der er ingen undtagelse efter hollandsk lov - altså ingen tilpasning til Sharia. Oveni det vil regeringen holde inde med at yde støtte til muslimer og ophæve de særkrav der måtte være for deres ansættelse i jobs....og vil forbyde burqaen:
Regeringen vil også holde inde med at tilbyde særlige subsidier til de muslimske immigranter, fordi, ifiølge Donner, “er det ikke regeringens opgave at integrere immigranter.” Regeringen vil introducere ny lovgivning der forbyder tvungne ægteskaber og vil også indføre strengere krav til muslimske immigranter, der gennem deres klædedragt svækker chancerne for at få et job. Mere specifikt vil regeringen indføre et forbud mod tildækning af ansigtet - som den islamiske burqa.
Hvis nødvendigt vil regeringen indføre ekstra forholdsregler for at sløjfe opholdstilladelser ved immigranter der ikke følger deres integrationskursus.
Hollænderne har allerede smagt frugterne ved importen af islamisk kultur og har besluttet de ikke ønsker dette mere. Vesteuropæerne oplever lignende eftertænksomhed i mange lande, herunder Frankrig, Sverige og Danmark, men indtil nu har de ikke oplevet regeringer der har været villige til at gøre noget ved det. Men sandsynligvis vil flere følge Hollands eksempel.
Hvis nu bare USA får samlet sig sammen til at insistere på at de som kommer her antager vor måde at gøre tingene på, i stedet for omvendt.
Hat tip: Clarice Feldman

http://www.americanthinker.com/blog/2015/08/netherlands_abandoning_multiculturalism.html#ixzz3hr2xE3Kl

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails