fredag den 21. august 2015

Med vor tavshed udsletter vi os selv og vor civlisation

Tavshed om islamisk ekstremisme betyder udslettelse af Vestens civilisation

Skuespilleren John Rhys-Davies erklærede, “vi har fuldstændig mistet vort moralske kompas,” i Vesten grundet politisk korrekthed og frygt for at fordømme islamisk ekstremisme.
“Der er en ekstraordinær tavshed i Vesten,“ sagde ” Mr. Rhys-Davies, der spillede dværgen Gimli i de tre “Lord of the Rings” film, under Adam Carolla’s podcast mandag aften kunne Breitbart berette.
Actor John Rhys-Davies declared "we have lost our moral compass completely" in the West due to political correctness and fear to cast judgment on Islamic extremism. (Wikipedia)
“I bund og grund er Kristendommen i Mellemøsten og i Afrika blevet udslettet - jeg mener ikke kun ideologisk, men også rent fysisk, og folk holdes som slaver og slås ihjel fordi de er kristne. Og vort land og mit Land (Wales) gør intet ved det,” sagde han.
“Hvorfor er det kommet så vidt at vi ikke fordømmer det?” spurgte Mr. Carolla retorisk. “Denne holdning som vi har udviklet som art der ikke er i stand til at fordømme andre grupper og det de foretager sig, især med halshugninger, sætten ild på mennesker eller kaste syre i ansigtet på skolepiger....den slags fordømmelse så jeg gerne. Sådan er det ikke!”  
“Dette er en helt speciel tid,” svarede 71 årige Mr. Rhys-Davies, 71. “VI ønsker bare ikke at være fordømmende. I alle andre tider før vores har ment præcis det modsatte. Tænk på at T.S. Eliot omtalte ‘den almindelige stræben efter sand fordømmelse.’ Ja, det er det det handler om. Få præciseret vore fordømmelser, gøre dem korrekte.”
“Jeg mener vi oplever en tid, hvor politikerne faktisk ikke siger det de mener,” fortsatte han. “De er angste for at virke dømmende for at have taget side. Himlen forbyde at vi skulle kritisere mennesker der, trods alt, har et fælles ‘værdigrundlag.’ Men det er virkelig relevant. Vi er alle ens, hævdes det. Og Gud og Djævelen er ens ikke sandt?? Rigtigt eller forkert? Det er faktisk to sider af samme sag.”
“Vi har fuldstændig mistet vort moralske kompas, og medmindre vi finder det igen vil vi miste vor civilisation,” tilføjede Mr. Rhys-Davies. “Jeg tror vi under alle omstændigheder vil miste vor Vesteuropæiske kristne civilisation.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails