lørdag den 23. februar 2008

Hezbollah og medierne!


Hezbollah’s spiller med musklerne internationalt. Medierne bedrager sig selv.

W. Thomas Smith, Jr., Director, Counterterrorism Research Center

Der var næsten ingen omtale i Vesten’s medier, da det Franske Antiterror Korps (Direction de la Securite Exterieure) slog til mod en lejlighed i Paris, sidste måned, og anholdt 6 arabiske mænd – heraf 2 libanesere og en syrer – og tilsyneladende forhindrede en af Hezbollah planlagt kidnapning, eller mordforsøg på top internationale ledere rundt omkring i Europa.

Caroline Glick, skriver i sin klumme i Jerusalem Post:

“Dokumenter inddraget (fra den fangne Hezbollah celle) indeholdt turist kort over Paris, London, Madrid, Berlin og Rom. Disse var markeret med rødt for at vise ruter, adresser, P-pladser og ’trafikknudepunkter’ (som omtalt i det italienske Libero). Kortene angav adskillige ruter, veje til Vatikanets forskellige bagindgange.”

Ifølge Glick, rapporterede Libero også, at ‘trafikknudepunkterne’ bestyrkede tidligere efterretningsinformationer opsnappet som følge af franske efterretningsoperationer nogle dage tidligere i Beirut.

Ifølge rapporter fra denne uge har vores egen efterretningstjenestes kilder kunnet oplyse:

“Hezbollah agenter fanget i Paris havde syriske diplomatspas og var i besiddelse af diplomatpost, som højst sandsynligt var brugt som middel til at uddele materiale og meddelelser for at støtte operationsplaner i Europa. Det er bemærkelsesværdigt, at dette terrornetværk ikke var afsløret i lyset af Hezbollah generalsekretær Hassan Nasrallah’s konfrontative Ashura tale og Syriens bekymringer over Frankrig’s officielle brud med Damaskus som følge af Syriens indblanding i Libanons anliggender. De fundne dokumenter (tror vi) er en del af en fraktion af et europæisk netværk som Hezbollah er klar til at sætte i aktion.”

Hvad er Hezbollah?

Hezbollah – som jeg og andre har klargjort I tidligere artikler (såvel som I vores ugentlige CRS update) – er en global terror/hær med base i Beirut med aktive celler som opererer overalt i verden.

Hezbollah er også i besiddelse af en yderst forfinet international medielobby, som – lig terrororganisationens militære og sikkerhedsfløj – er kraftigt finansieret af Iran. Irans’ Islamiske Revolutionsgardes Råd pumper 1 milliard dollars hvert år i organisationen, (i strømme som ikke kan spores, i store kufferter fra Teheran til Damaskus, derpå køres de i varebiler over den syrisk-libanesiske grænse ind i Libanon).

Uafhængige kilder I Libanon fortæller at de fleste af pengene går til at betale redaktører og personale i Beirut og også til at ’købe’ vestlige journalister i landet således at Hezbollah’s aktiviteter kan fremstilles som ’rene.’
Nogle af journalisterne som angiveligt er betalt af Hezbollah hævder offentligt, at de er imod terrororganisationen, dog sjældent, om aldrig beskriver de Hezbollahs operatører som terrorister: I stedet foretrækker de at beskrive Hezbolah som, enten en ’modstandsgruppe’ eller blot en ’delvisreligiøs-politisk bevægelse’.

Hvor er det en underfundig metode til at bedrage Vesten.

Dette stadig voksende bedrag virker på forskellige niveauer i Vesten’s medier – inklusive de førende medier, bloggere og chatroom entusiaster – som blot yderst sparsomt har omtalt den pågrebne Hezbollah celle i Paris.
Den måde Hezbolah’s nys dræbte leder ’doktor død’ Mughniyed, er blevet omtalt på i USA har været medvirkende til langsomt at lægge låg på dette bedrag, afsløret indenfor de sidste par uger. Imad Mughniyed, er blevet beskrevet, i nogle medier, som en ”helt” og endda en ”stor national leder.”’

MUGHNIYEH – ROCKSTJERNE??

Associated Presse, selvom de ikke er ‘købt’ af Hezbollah, gik så langt som til at give, de som opfatter Mughniyehj som var han en slags mytisk “Hellig Kriger” megen omtale.

“Årtiers efterretninger fra USA og Israel’s efterretningstjenester er gledet ud af erindringen og i stedet givet Imad Mughniyeh en slagt mytisk status i sin hjemlandsby, hvor selv hans familie kendte meget lidt til, hvad den hemmelighedsfulde Hezbollah leder foretog sig.
Efter drabet i Damaskus, forårsaget af en bilbombe, sidste uge hænger hans plakater på hver lygtepæl og hushjørne. ”Mine sympatier for ham er de samme som fansene for en berømthed, som efterstræber hans autograf”, siger Zane, 25, en af Mughniyeh’s to søstre.”

Truslen mod Amerika.

Mughniyeh er angiveligt ansvarlig for drabet på hundreder af amerikanere i løbet af 1980’erne, heraf 241 US soldater – mange af dem sov, da U.S. Marine kasernen i Beirut blev sprængt i luften i 1983 – og den brutale tortur, og mordet, på en ung amerikansk sømand under en TWA flykapring i 1985.

Hezbollhah’s ledere fortsætter dagligt offentligt med at ophidse deres tilhængere til råbene “Død over Amerika!” Offentligt retfærdiggør de selvmordbombere som legitimt middel i den fortsatte krig. Hezbollah har celler og sympatisører (som kan nære celler) i operation overalt i Amerika. Organisationens hovedsponsor og operative planlægger, Iran, er sandsynligvis tættere på at udvikle et atomvåben, end vi tidligere har formodet.

Vore kilder fortæller os, at hvis de europæiske planlagte oprationer virkelig var lige ved at skulle løbe af stablen (og det ser det ud til), da tjener kidnapningsdelen som ”en kraftig advarsel om fælles iranske/syriske forberedelser som optrapning af en mere vidtgående konflikt med USA og Israel i den nærmeste fremtid.”


http://www.familysecuritymatters.org/terrorism.php?id=1386720

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails