torsdag den 17. februar 2022

 

Falder løgnene om mordet på Kennedy endelig?


Thomas Lifson

Vi nærmer os 60 årsdagen for mordet på John F. Kennedy i Dallas, og i alle årene har der været uendelige uafhængige undersøgelser der har diskuteret eller lejlighedsvis bakket op om, konklusionerne i the Warren Commission.  Hvis jeg nu læste i stedet for at skrive denne blogpost på nuværende tidspunkt kunne man tro at der ville der dukke endnu en kedsommelig  opsummering af mysterierne ved det bjerg af beviser jeg kunnee præsentere.

Men uddrag af en ny bog der netop står for at blive udgivet om drabet gjorde jeg måtte kapitulere. Den indeholder det som er ud til at være robuste, solide beviser på at Lee Harvey Oswald ikke handlede alene, og at Kennedy blev dræbt ved en kugle affyret foran hans limousine, en kugle der gik gennem bilens forrude. Lee Harvey Oswalds hævdede tilstedeværelse i Texas School Book Depository var på siden af og bag bilen, således kunne han ikke have affyret kuglen der gik gennem bilens forrude.  

Jeg er så gammel at jeg så drabet på Oswald på live fjernsyn og hørte ham sige “Jeg er blot et dække” lige før han døde, ordene der har plaget mig lige siden. De ord kommer ikke fra en fuldstændig uskyldig mand, der ville have sagt, “Jeg gjorde det ikke,”! eller med lignende benægtende ordvalg. Nej Oswalds ord lader formode kendskab til at der var større kræfter der medvirkede, og derpå en erkendelse af han var blevet lokket. Og så et ønske om at fortælle hans historie. En historie Jack Ruby sekunder senere lukkede ned for. 

Emerald Robinson har  publiceret på Substack et spændende uddrag fra et bogmanuskript med titlen The Oswald Letter, skrevet af  Thomas Lipscomb med Jerome Kroth.  Jeg kan afsløre at jeg har korresponderet med Tom Lipscomb i årevis, selvom vi aldrig har mødt hinanden. Han er skribent til to artikler for AT.  Vigtigere  er at Tom har delt sin enorme viden og erfaring i journalistik og medier sammen med mig. Jeg har således den største respekt for hans integritet. 

Men læs selv uddraget og vurder så hvad du mener om vidneudsagnene og foto beviserne. Det er ikke særlig langt, og man bliver fanget.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/02/are_the_jfk_assassination_lies_finally_coming_apart.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails