onsdag den 21. oktober 2015

Tyskere smides ud af deres hjem for at give plads til flygtninge

Tyskere smides ud af deres hjem for at give plads til flygtninge


Carol Brown


Efter at have taget folks våben tager Tyskland nu deres hjem. Årsagen: Der er brug for plads til flygtningene - de invaderende. Skide være med tyske borgere!

Atlas Shrugs rapporterer:

Denne video viser en mor der arbejder som rengøringsassistent og hendes datter der arbejder som plejer på et plejehjem der bliver fjernet fra deres lejlighed og flyttet til en midlertidig lejlighed for hjemløse. Den muslimske immigrantfamilie der flytter ind i deres lejlighed er stadig ikke tilfredse med det lejligheden tilbyder, selvom der er gratis TV, senge, mad og vask. ...

(Overskriften på videoen lyder: Tyskere smides ud flygtninge, som dog ikke er tilfredse med det nye sted de skal bo).

Her er så endnu en historie. En handicappet mand kommer på hospitalet for at få foretaget en galdeblæroperation. Mens han er på hospitalet går kommunen ind i hans lejlighed, pakker alt ned og opbevarer det et eller andet sted. Da han kommer ud af hospitalet er lejligheden ikke længere til hans rådighed, fordi “nogle flygtninge har brug for den.”

Derfor, med andre ord er hans lejlighed blevet stjålet bag hans ryg. Han må bo hos slægtninge og er særdeles vred over situationen. Dette er blot en af mange, rigtig mange ækle ting der foregår i Europa lige nu.
(Video her.)
Tyskere ud
Muslimer ind
Hvad så nu? Har Merkel planer om at indføre Jizya skat?

http://www.americanthinker.com/blog/2015/10/germans_kicked_out_of_their_apartments_to_make_room_for_invaders.html#ixzz3pDbpltJd

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails