søndag den 18. oktober 2015

Forrædere æres og helte vanæres af Obama

Bernie Planck

Jeg har i adskillige artikler kaldt præsident Obama en inkompetent idiot,  en tøsedreng, en socialisttåbe, en kujonagtig forsoner, sammen med andre tillægsord der passer til hans karakter.

I dag vil jeg også kalde ham en kristen, der ikke er kristen. Obama har ikke levet op til Romerbrevet 13:7, hvor kristne af apostlen Paulus bliver instrueret i at give alle det de skylder dem; f.eks.” ære til de som æres bør, og frygt til den I skylder frygt.”

Obama gør lige præcis det modsatte.

En person med en høj moral ville give ære til store ledere og ikke ære voldelige forbrydere, men der var flere embedsmænd fra Det Hvide Hus til Michael Browns begravelse, end ved Margaret Thatchers.

Michael Brown's casket arrives at St. Peter's Cemetery on Monday, August 25, 2014 for his funeral. Brown, 18, was shot and killed by police Officer Darren Wilson on August 9 in Ferguson, Missouri. Brown's death sparked protests in the St. Louis suburb, and a national debate about race and police actions.
Slynglen  Michael Brown fik en begravelsen der var en statsleder værdig
Photo Credit: CNN

Hvis en sort slyngel bliver skudt af politiet kan du være sikker på at Obama vil være tilstede eller sender repræsentanter til slynglens begravelse med kondolencer til familien. På den anden side får familier til soldater, betjente, brandfolk og andre helte besked på at ‘stikke piben ind’ fremfor at forvente at Obama skulle sende nogen til deres elskedes begravelse.

Jeg gør opmærksom på dette for mine læsere efter den seneste uheldige fejlbedømmelse om forræderen Bowe Bergdahl og Obamas bestræbelser på at påtvinge militæret at sørge for at desertøren ikke får livstidsstraf som han fortjener,  men i stedet blot får en officersdegradering for dårlig opførsel uden fængsel, således at Obama kan se endnu mere idiotisk ud ved at bytte desertøren Bergdahl for fem terrorister, samtidig med han intet gør for at få gode amerikanske gidsler ud af Iran.

For hver dag der går handler Obama mere og mere som en muslim frem for en kristen

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails