torsdag den 8. oktober 2015

Soros ser gerne Europa tager imod 1 million muslimer om året

Soros ser gerne at Europa tager 1 million muslimer om året


George Soros har en “løsning” på det muslimske indvandringsproblem. Som sædvanlig er hans løsning at gøre alt endnu værre. Men jeg har til gengæld en løsning på Soros problem. Hvorfor ikke stille ham for en krigsforbryderdomstol? Vi har haft Nazister der er ældre end ham stillet for en domstol. Der er tradition for begrænsninger. Og ulig mange af dem er Soros blevet ved med at begå forbrydelser mod menneskeheden efter 2. Verdenskrig.
Mens vi venter så følger her Soros' plan. Og når man tænker over, hvor megen indflydelse han har og hvor mange organisationer han kontrollerer, så burde du høre langt mere om det.
For det første skal EU acceptere mindst en million muslimske asylansøgere årligt i den nærmeste fremtid....
EU burde give 15000 euro til hver asylansøger i de to første år for at hjælpe med til husly, sundhedspleje og uddannelser - og for at få flygtningene til at fremstå mere ‘spiselige’ for medlemslandene. Man kan rejse disse midler med at udstede langtids obligationer ved at anvende AAA lånemuligheder, der vil have den fordel samtidig at give en nødvendig økonomisk stimulering af den europæiske økonomi.
Det er altså 16 milliarder dollars om året der skal komme fra obligationer som Soros uden tvivl nok skal finde ud af at tjene på. Efter selv at have skabt krisen, ønsker Soros at gøre den endnu værre og måske så igen få profit ud af den.
Selvfølgelig vil 16000 dollars per indvandrer slet ikke kunne dække de omkostninger der følger med muslimers kriminalitet eller uddannelse, husly og sundhedsomkostninger for en muslimsk kvinde.
Så ønsker Soros endnu 22 milliarder dollars eller deromkring til Tyrkiet, Jordan og Libanon og de muslimer der bor der. USA formodes at betale halvdelen. Vel igen langtids obligationer?
Og så følger han op ved at foreslå transport af så mange indvandrere som muligt til Europa. “Der skal oprettes sikre kanaler for asylsøgere, begyndende med den fra Grækenland og Italien til deres bestemmelseslande. Dette er presserende for at få styr på panikken. Det næste logiske at gøre er at sikre gode veje til frontlinjeregionen og dermed reducere antallet af indvandrere der foretager den farlige rejse over Middelhavet.”
Under alle omstændigheder får vi mange flere end 1 million om året, men det peger i den retning alligevel.
Hvor er det ærgerligt at George Soros nægter at være en ægte James Bond skurk. Ville det ikke være mere simpelt blot at bombe Europa eller lade en asteroide falde? Det har måske ikke så meget potentiale som langtidsobligationer, men arbejdet ville være hurtigt færdigt. Og det ville være mere nådigt end Soros’ plan.
.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails