torsdag den 22. maj 2008

Blødt dansk wienerbrød

Dansk wienerbrød

Leslie Sacks

Den muslimske del af befolkningen i Danmark, der består af cirka 4%, nægter at lade sig integrere, men står for 40% af velfærdsudgifterne, og for størstedelen af landets dømte voldtægter. Danskerne anerkender nu, at deres kerneværdier, såsom personlig frihed, ytringsfrihed, kvinders ligestilling og tolerance for andre etniske gruppe er uforeneligt med den Islam de præsenteres for.

Muslimske ledere gør sig, uden blusel, til talsmænd for Islamisk lov i Danmark. Danskerne, der står i spidsen for at fremme ytringsfriheden og vestlige værdier er under fatwas og øget voldelige angreb fra den muslimske del af befolkningen.

Dette tilflugtssted for tolerance og åbenhed har valgt at kæmpe for overlevelse og fornuft. For at opnå borgerskab, forlanger landet nu af de nye immigranter:

- 3 års undervisning på sprogskole

- prøver i Danmarks historie, kultur og sprog

- 7 års ophold før der kan ansøges

- erhvervskvalifikationer og villighed til at arbejde

Tilladelse til byggeri af nye moskeer vil ikke blive givet i København. Krav om assimilering vil blive stadig forstærket. Det land der så beundringsværdigt modigt reddede deres 7000 jøder fra de nazistiske dødslejre bliver nu beskyldt for racisme.

Amerika er også bekendt med anklager om profilering, politisk ukorrekthed og racisme. Alligevel står muslimer fra hele verden klar ved vor dør for at opnå status som immigranter til USA - meget betegnende sker det samme ikke for hovedparten af landene i FN som vanen tro anklager USA for racisme. Hvornår har Cuba eller Rusland, Syrien eller endog Saudiarabien, disse frihedens og tolerancens bastioner, sidst modtaget en bølge af ansøgninger fra immigranter?

Således bruger vi i USA vor tid på at blive anklaget af angrebsivrige imamer, der lægger retssager an mod forsigtige luftfartsselskaber. Åben krig er der erklæret fra krævende islamiske organisationer, der således håber at kunne tvinge regeringen og vore myndigheder til at ligge på maven i passiv opgivende underkastelse. Nu er der ingen tvivl om, at vi skal have 'fodbad' i ethvert universitets hvilerum. Vi skal også have to taxiselskaber ved hver lufthavn -en for dem med korte nederdele, hunde og alkoholiske drikke, og en for amerikanere der går ind for Sharia.

Dog viser lille tapre Danmark os, og alle andre, den vej der bør gås. De åbnede deres grænser, og op for deres midler, for at byde muslimer velkommen som et udtryk for bemærkelsesværdig gavmildhed og god vilje. Nu, med skrammer og forslået af et utaknemmeligt stadig mere fundamentalistisk, og sørgeligt at sige, meget lidt kompromissøgende muslimsk samfund, lukkes dørene og der gøres op med problemet.

Det er kun et spørgsmål om tid før Amerika med den samme gavmildhed og friheder bliver presset til at gøre det samme. Det vil ikke vare længe før vor håbløse naivitet, vor udsøgt forfinede politiske korrekthed bliver erstattet af realistisk pragmatisme og en forstærket vilje til at kæmpe for vor egen kulturs overlevelse, for en kompromisløs holdning til grundlæggende frihedsrettigheder og for vor sikkerhed og frihed som ikke kan være til forhandling.

Måske en ny smag for dansk wienerbrød?

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.116/pub_detail.asp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails