tirsdag den 23. februar 2021

Texas og vinterkulden - ifølge eksperter ingen grund til at forberede sig

 

Texas og vinterkulden - ifølge eksperter ingen grund til at forberede sig 

Jack Hellner


Siden 1980’erne har amerikanerne hørt at Jorden hurtigt bliver varmere, at the South ikke længere ville opleve vintre, og at “snevejr ikke længere vil forekomme.”

Vi blev fortalt at det var den “videnskabelige konsensus” og at videnskaben var “afgjort.” Så hvorfor i alverden skulle politikerne så forberede sig på noget de har fået at vide af “eksperterne” aldrig nogensinde vil kunne ske?

(source)

Det må stå meget klart af FN, Al Gore, John Kerry, Bill Gates og alle de andre der støtter og skubber på for denne gang eklatante sludder til offentligheden, uden støtte i videnskabelige data er de der har skylden ikke politikerne i Texas.

John Kerry, der flyver med privat jetfly er ude og sige der kun er 9 år tilbage til at løse problemet. Hvis vi havde haft ærlige journalister, i stedet for mennesker der støtter op om dagsordenen, så ville de kunne fortælle ham at FN i 1989 sagde at vi kun havde 10 år tilbage. Så vidt jeg kan se har vi stadig snevejr, temperaturen er stort set den samme, byerne ved kysten er der stadig, iskapperne er der stadig og af Manhattan og Miami er endnu ikke oversvømmet. 

50 år med selvskabte dystre forudsigelser der har vist sig forkerte og så bliver man ved med at hævde at videnskaben er præcis og ikke til diskussion?

Lad os gennemgå 50 år med dystre klimaforudsigelser og se hvad der faktisk skete

1967 Salt Lake Tribune: 1975 udsigt til alvorlig hungersnød. Allerede for sent.

1969 NYT: "Medmindre vi er yderst heldige vil alle forsvinde i en blå dampsky om 20 år. Situationen vil blive værre medmindre vi ændre vor væremåde.”

1970 Boston Globe: Videnskabsforskere forudsiger en Ny Istid i det 21. århundrede siger James P. Lodge, forsker ved the National Center for Atmospheric Research.

1971 Washington Post: En katastrofe medørende Ny Istid kommer siger S.I. Rasool fra NASA.

1972 Brown University sender et brev til  Præsident Nixon: Advarsel om Global Afkøling

 

1974 The Guardian: Satellitter i rumme

tr viser at Istiden kommer og det hurtigt

1974 Time Magazine: Endnu en Istid “tegn på det alle vegne. Siden 1940’erne er gennemsnitstemperaturen faldet 2.7 grader F."

1974 "Mindskning i Ozonlaget er en stor fare for livet” University of Michigan Scientist

1976 NYT Klimatologien Stephen Schneider fra University of Wisconsin er frustreret over “de døve ører hans advarsler over for.”

1988 Agence France Press: Maldiverne vil være helt under vand om 30 år.

1989 Associated Press: UN embedsmænd siger at Øget vandstand i havene vil ‘Udslette nationer’ i år 2000.

1989 Salon: New York City’s West Side Highway under vand i 2019, sagde Jim Hansen forskeren der holdt indlæg for Congress i 1988 om drivhuseffekten.

2000 The Independent: "Snefald er noget fortidigt. Vore børn vil ikke vide hvad snefald er," siger senior klimaforsker.

2004 The Guardian:  The Pentagon fortæller Bush at klimaforandring vil ødelægge os.

"Storbritannien vil være som Sibirin om mindre end 20 år,” fortalte Pentagon Bush.

 

2008 Associated Press: NASA videnskabsmand siger “Vi bliver ristet. Om 5-10 år vil Arktisk være isfri."

2008 Al Gore: Al Gore advarer om isri Arktisk i 2013.

2009 The Independent: Prinse Charles siger at vi har blot 96 måneder til at redde verden. "Prisen for kapitalismen er for høj."

2009 The Independent: Gordon Brown siger "Vi har færre end 50 dage til at redde vor planet fra katastrofen.”

 2013 The Guardian: Arktisk vil være isfri om to år. “Udsendelsen af 50 gigatons metan” vil destabilisere.

2013 The Guardian: US Navy Forudsiger Isfri Arktisk i 2016. "The US Navy's afdeling for Oceanografi benytter komplekse modeller der er mere præcise end andres.

2014 John Kerry: "Vi har 500 dage til at undgå klimakaos,” i en diskussion med den franske udenrigsminister Laurent Fabious ved et fælles møde.

Ovenstående er takket være 50 år med fejlagtige øko-apokalyptiske forudsigelser. .

Artiklen har endda nyere klip og links til hver af de nævnte sager.

Vi har haft årtier med ødelæggelse af U.S. økonomien baseret på upræcise, manipulerede computermodeller og alligevel ikke et eneste spørgsmål fra journalister der spørger Kerry, Biden, Yellen eller nogen andre kabinetsmedlemmer om de videnskabelige data fra de sidste 140 år der spørger ind til  den radikale venstreorienterede agenda om at ødelægge Amerika. 

Kina, Rusland og Iran klukler, snarere storgriner mens medierne og democrats helt bevidst svækker Amerika og skader de fattige.

Så hvornår vil journalister udføre deres arbejde i stedet for at gentage det de bliver bedt om at fortælle?

https://www.americanthinker.com/blog/2021/02/why_would_texas_have_prepared_for_record_cold_and_snow_if_they_listened_to_the_media_and_other_global_warming_fanatics_the_last_forty_years.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails