fredag den 20. januar 2023

Helt forkerte opgørelser over antal døde af COVID

 

Helt forkerte opgørelser over antal døde af COVID


 Jack Hellner

Medierne, især de sociale siger de er meget strikse med at fortælle om misinformation. Det er en løgn. 

Villigt medvirker de til at være talsmænd for diverse dagsordener, om det er påstanden om russisk indblanding, klimaforandring eller COVID uden at stille spørgsmål. I bund og grund er de propagandister. 

Deres antal af COVID døde er skudt langt over, og et godt eksempel og man benyttede disse overvurderede tal som et våben mod præsident Trump.

Nu har de ændret deres historie. Her er en klumme af Dr. Leana Wen, embedsperson i offentlig sundhed der har indflydelse i Democrat kredse, der slår fast, det som alle andre vidste i en ny klumme for  the Washington Post: 

Vi havde et for stort antal Covid døde og hospitalsindlæggelser. Det er et problem.

I marts 2020, ændrede CDC den metode man opgjorde antallet døde som følge af COVID. Fremfor at kun tælle dødsfald forårsaget af COVID, begyndte man pludselig at medregne alle dødsfald, hvor en person måske har haft COVID som et COVID dødsfald. 

Dette var skinbarlig misinformation for at få kontrol over folk. i bund og grund få os til at kapitulere over for de diktatoriske krav - og det med frygt som et våben. Dødsfald af andre årsager kom i undertal. 

Hvor mange børns liv blev ‘ødelagt’ ved at misinformationen holdt dem væk fra skolen? . 

 Hvor mange dødsfald som følge af selvmord og andre årsager fandt sted fordi mennesker var skræmt? 

Hvor mange ældre døde alene, fordi deres børn fik at vide at de ville slå deres bedsteforældre og andre ihjel hvis de kom tæt på dem?  

Naturligvis vil informationen fra denne artikel på Townhall piece af Sarah Arnold i store træk blive ignoreret af medierne der stadig er medvirkende og føjelige. 

 

CNN Medical Analytiker indrømmer, efter to år, at der har været ‘Overrepræsentation i antallet af COVID døde.’

"Vi har haft et for stort antal COVID døde og hospitalsindlæggelser. Det er et problem.” [Wen] anerkendte at “90% af patienter diagnosticeret med COVID faktisk er indlagt på hospitalet på grund af andre sygdomme.” 

“Da hver hospitalsindlagt testes for covid er mange tilfældigvis positive,” [Wen] skrev, citerende Robin Dretler, en vagtlæge ved Emory Decatur Hospital.

[Wen] gav derpå et eksempel. 

“Et offer for skyderi der fik et hjertetilfælde kunne testes positivt for virussen, men smitten havde ingen som helst tilknytning til hvorfor man søgte lægelig assistance,” skrev hun 

Desværre er den indrømmelse to år for sent på den. 

I begyndelsen af [Wen's] klumme udtrykte hun skepsis efter CDC frigav deres seneste statistik over Covid-19 dødsfald. 

The CDC hævdede at the U.S. oplever mindst 400 døde af Covid hver dag. Imidlertid stillede Wen spørgsmål ved at disse døde skyldtes virus direkte eller andre sygdomme.

“Me den hastighed skulle der være næsten 150000 døde om året. Men er disse amerikanere døde af COVID eller med COVID?” spurgte hun. 

[Wen] indrømmede at hospitaler føjer Covid til patienters dødsattester, men ofte spiller virus slet ingen rolle i hvordan de døde.  

Adskillige kritikere af [Wen's] artiklen udtrykker frustration over, at efter to år, indrømmer venstreorienterede blot nu at den tog fejl om så mange ting vedrørende Coronavirus. 

Så megen misinformation om COVID blev spredt og det gør det svært at vide hvor man skal begynde. 

For det første sagde Dr. Anthony Fauci at COVID ville forårsage mange problemer i the U,S. 

Joe Biden og andre sagde præsident Trump var racist fordi han blokerede for rejser fra Kina. 

Så skulle vi være iført masker før det var nødvendigt. 

Kravet om seks fods afstand blev skabt og skadede i den grad forretninger og virksomheder.  

Vi fik at vide at COVID let kunne spredes fra overflader, det var en lodret løgn. 

Vi fik at vide at plexiglas ville standse virus, det var idiotisk.

Vi fik at vide at ved at tage vaccinen kunne hindre at virus spredtes og mennesker der nægtede at tage vaccinen slog mennesker ihjel. 

Folk blev afskediget for at nægte at tage vaccinen. Hvorfor er de ikke blevet genansat og får løn igen? 

Democrats siger kvinder har ret til at gøre hvad de vil med deres kroppe, men tvang dem til at tage vaccinen, som med mænd der ellers ville blive afskediget. Det er ikke valgfrihed. 

Undersøgelser af Wuhan laboratoriet blev blokeret af medierne, Fauci, og andre der falskelig hævdede det var en ikke bevist konspiration. 

Hvorfor er Fauci og andre stadig benyttet som mediernes kilder når de helt overlagt har spredt så mange destruktive løgne? 

Jeg har mistet håbet om at Democrat kampagnearbejdere, forklædt som journalister ville begynde t udføre deres arbejde og arbejde for det amerikanske folk. De er de skinbarlige propagandister, der er villige til at ødelægge Amerika. De hævder at folk der ønsker at gøre og opretholde Amerika Great er ekstremister. 

I dag blokerer de fleste medier for udgivelser på Twitter der viser hvor korrupt og tæt samarbejdende medierne er med ‘sumpen’ regeringens medlemmer. 

De fleste der lader som om de er journalister er lige så lidt troværdige som kineserne der for nylig ændrede deres dødstal ved COVID fra 37 til 60000. Alle der tror på de tal bør have hovedet undersøgt. 


https://www.americanthinker.com/blog/2023/01/about_those_overcounted_covid19_deaths.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails