mandag den 13. marts 2023

Feminismens pris - kvindekønnet elimineres

 

Feminismens pris - kvinder elimineres


Thomas Klocek

På et tidspunkt drejede feminismen sig om at være i stand til at konkurrere med mænd på lige vilkår på arbejdsmarkedet. Det drejede sig om at opnå de samme menneskerettigheder uanset køn. 

Jeg husker da feministernes målsætning blev præsenteret som “give magt til kvinder.” Der gik ikke længe for det blev forvandlet til et koncept om, at for at kvinder kunne være succesrige, skulle de være som mænd. De skulle være lige så barske og rå som mange mænd i forretningsverdenen og i det offentlige liv.

De skulle opgive deres kvindelighed og Gudgivne ‘magt’ til at være mødre. Nu er alt det igen forvandlet yderligere til den nuværende benægtelse af den feminine karakter.  De skal ‘fejre’ deres aborter. Nogle siger aborter slår halvdelen af ufødte pigebørn ihjel men faktisk er kendsgerningen at der aborteres flere piger end drenge. Vi har et yderst giftig udgave af feminisme. Vi hører kommentarer som, “der er et særligt sted i helvede for kvinder der ikke støtter (læs stemmer på venstrefløjen). 

En overgang var der en kamp for at øge antallet af karrierekvinder inden for videnskab, teknologi, ingeniørverdenen og matematikken (STEM) for at afvise udtalelser om at “piger ikke er gode til matematik.” Se dog på kvinder med offentlighedens øjne --  Jill Biden, Michelle Obama, Whoopi Goldberg og kvinderne på “The View,” på kaglende Kamala Harris. Ingen af dem har nogen baggrund i STEM felterne heller ikke Kamala på trods af alle hendes udgydelser om Venn diagrammer (politisk videnskab er ikke et STEM kursus)

Således opnår mange kvinder eksamener i ikke STEM-områder. Pew forskning påviser at kvinder nu står for lidt mere end halvdelen af den college-uddannede arbejdsstyrke, men de udgør kun 28% af STEM arbejdsstyrken. Hvis skyld er det så? The American Association of University Women nævner i sin rapport om hvorfor der er så få kvinder i STEM dette, “Lærere, der i overvejende grad er kvinder har ofte matematik ængstelse som de overfører til pigerne.” Da underviserne alle har gået på college kan det se ud til der er et problem i deres rækker. Da jeg har arbejdet på et STEM felt må jeg sige de kvinder jeg arbejdede var så absolut lige så kvalificerede som mændene og jeg lærte meget af at arbejde sammen med dem.

Kvinder og piger overvældes at forestillingen om at de ikke er gode nok. En ny rapport fra the Center for Disease Control (CDC) nævner for os at 57% af de kvindelige high school studerende har en vedholdende følelse af tristhed og håbløshed. Læg dertil at rapporten fastslår at 30% af HS kvinderne havde overvejet selvmord og forsøgt sig dermed i det sidste år. Lignende statistikker for mænd var det halve i samme kategorier.

Og nu kan vi læse at the Secretary of State’s International Woman of Courage (IWOC) Award modtagere inkluderer en biologisk mand der identificerer sig som kvinde. Og det på Den Internationale Kvindernes Dag, minsandten. Og hvem fik prisen fra USA Today’s women of the year? Jo, endnu en biologisk mand der identificerer sig som kvinde. 

Læg dertil at the National College Athletic Association (NCAA) har tilladt en biologisk mand at konkurrere i svømning for kvinder. Helt grotesk bliver det at da han i en konkurrence lå helt på linje med en kvinde blev denne skubbet til side på podium og han blev præsenteret som vinder. Adskillige kvinder i  Connecticut protesterede over at tabe til en biologisk mand i konkurrencer og deres protester blev afvist. 

Endnu en besynderlighed. En dommer i Minnesota dømte til fordel  for den transkønnede vægtløfter JayCee Cooper, en mand der identificerer sig som kvinde. Han lagde sag an i 2021 efter USA’s vægtløfterforbunds kønspolitik forbød ham at konkurrere mod kvinder. Domstolen fandt at forbundet krænkede statens antidiskriminationslov.

Det kan således ikke undre nogen at piger i dag kæmper med sig selv og er deprimerede, trods heltinderne i mange populære film. Eksemplerne fra ‘det virkelige liv’ der udstilles fortæller dem at der skal en mand til at blive en succesrig kvinde. For ikke så længe siden blev vedtaget lov for at beskytte kvinder på arbejdspladsen og i mange områder (som sport). Nu udvandes det af venstrefløjen der benytter de samme love til opgaven. Universitets uddannede kvinder stemmer i overvældende grad Democrat - venstrefløjen. De ødelægger sig selv og kan bare ikke selv se det.  

Nu ønsker de så at lade den nedlagte Equal Rights Amendment (ERA) genopstå med den formodning at den vil forbedre deres situation, når den faktisk vil besværligøre med påvirkning af transkønnetheden mod ægte kvinder. Der er mange stater der har vedtaget love for at beskytte kvinder ved ikke at tillade mænd, der identificerer sig som kvinder at deltage i kvindesport. Nogle stater kræver at personer der benytter badefaciliteter skal gøre det i overensstemmelse med deres biologiske køn for at forhindre tilfælde, hvor sådanne mænd har brugt kvindernes faciliteter og derpå udøvet voldtægter der. The ERA ville nægte sådanne love og således fjerne de sidste bolværker med beskyttelse for kvindekønnet. Og de formodede veluddannede kvinder på begge sider at menings spektrum er frontfigurer og fortalere for dette. 

Hvor finder man så ægte respekt for kvinder, feminitet, moderskab mv.? Man kan finde den i kristne kirker, især i Den Katolske Kirke. Kristne forstår og respekterer mænd og kvinders kompleksitet. “Jesus sagde til dem ....fra begyndelsen af Skabelsen, ‘skabte Gud dem som mænd og kvinder.’ Af den grund forlader en mand sin far og mor for at være sammen med sin hustru...” (Markus 10:6-7.

Ægte kristne forstår vigtigheden ved familien, at den er grundlaget for ethvert samfund med succes.  Der er de som hævder det modsatte fordi kvinder får lov at være med i præsteskabet, eller de forstår ikke, vil ikke acceptere Jesu Kristi og Guds plan for menneskeheden. Bevidn selv Venstrefløjens bestræbelser på at eliminere Forfatningens beskyttelse vedrørende religiøse overbevisninger. Det er de samme unge mennesker der udgør en betragtelig del af “nones” nu om stunder. (Opgørelser anslår at 31% af mennesker der er opfostret som kristne bliver uden religiøs tilknytning når de når alderen mellem 15-29 år). 

Det kan absolut ikke undre nogen at piger og unge kvinder er deprimerede og overvejer selvmord når selv veluddannede og succesrige kvinder støtter politikker der bliver ved med at fastholde at de ikke er ‘gode nok’ at de er ‘mindre værd.’

Image: John Rocha, Pexels

https://www.americanthinker.com/articles/2023/03/erasing_women.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails