søndag den 19. marts 2023

Undersøgelse viser at uvaccinerede har højere risiko for bilulykker

 

Undersøgelse viser at uvaccinerede har højere risiko for bilulykker

Art Moore

Hvis du besluttede ikke at modtage en eksperimentel vaccine, der ikke forhindrer at du dog kan få sygdommen, og hvor overlevelsesprocenten er næsten 100, men samtidig udgør risici for alvorlige skader eller endda død så passer du på profilen af et menneske der højst sandsynlig ender i en bilulykke.

Sådan er det ifølge en undersøgelse rrapporteret af Fortune som blev  publiceret i december i The American Journal of Medicine.

Canadiske forskere konkluderede at mennesker der ikke fik  COVID-19 vaccinen, med 72% større sandsynlig vil være indblandet i en trafikulykke - hvor mindst en person skal på hospitalet - end de som var vaccineret.  (Photo by why kei on Unsplash)

(Photo by why kei on Unsplash)

Forfatterne - efter de havde undersøgt regeringsrapporter om flere end 11 millioner voksne - kom med teorien om at mennesker der ikke føjer sig anbefalingerne fra de offentlige sundhedsmyndigheder også kunne “negligere grundlæggende trafiksikkerheds retningslinjer.” 

Forskerne vurderer at ikke vaccinerede kunne “ignorere” trafikregler på grund af deres mistillid til regeringen, tro på frihed, “fejlopfattelser” af dagligdagens risici “tro på naturlig beskyttelse,” antipati mod regulering,” “fattigdom,” misinformation, mangel på overskud og personlige holdninger.  

Undersøgelsen fremhæver, at den større risiko for en bilulykke hos ikke vaccinerede kørere “overstiger de fremskridt i sikkerhed som moderne biler er produceret med, og også udgør risici for andre trafikanter.” 

I lyset af deres tillid til resultaterne ved undersøgelsen kom forfatterne med råd om at læger skal rådgive ikke vaccinerede patienter om trafiksikkerhed. 

Og tilmed foreslog de at forsikringsselskaber gerne måtte tænke på at ændre i policerne med baggrund i data om vaccination. 

Ydermere burde sundhedspersonale der hjælper ved uheld beskytte sig mod COVID fordi, som forfatterne fastholder, det er mere sandsynligt at chaufføren er ikke vaccineret end vaccineret. 

Fortune nævnte en 2021 undersøgelse i the Journal of Bioeconomics – omfattende flere end 100,000 canadiere - og fandt en sammenhæng mellem risikofyldt kørsel og det at ikke være influenzavaccineret. 

Dr. Vinay Prasad, epidemiolog og biostatistisk professor ved the University of California San Francisco, analyserede den nye canadiske undersøgelse på sin Substack side, og kaldte den “et nyt højdepunkt i stupiditet.” 

Politisk kommentator Jason Rantz tweeted: "Dette er lige præcis den slags nonsens der giver forsikringsselskaberne plads til at kræve mere af de ikke vaccinerede. Det står ret klart.” 

Præmissen i den nye canadiske undersøgelse er åbenbart at mennesker der vælger ikke at blive vaccineret mod COVID er enten ignoranter eller hensynsløse, eller begge dele. Imidlertid sagde hædrede forskere i medicin, som Dr. Robert Malone og Dr. Peter McCullough, for et år siden det som offentlige embedsfolk som Biden sundhedsrådgiver Dr. Anthony Fauci og CDC Director Rochelle Walensky nu er blevet tvunget til at anerkende: Vaccinerne trods de første løfter om faktisk 100% effektivitet, hindrer ikke infektion og smitte.

Regeringens udlægning er skiftet fra at fremhæve det effektive i at forhindre hospitalsindlæggelse eller død. Imidlertid rapporterede the Washington Post for nylig om "et flertal af amerikanere der dør af Coronavirus har modtaget mindst den første serie af vacciner.” 

Ydermere stod forsikrings og sundhedspleje giganten  Kaiser Permanent bag en undersøgelsde, der fandt at triplevaccinerede havde større sandsynlighed for at blive smittet med COVID-19 og dermed lide alvorlig sygdom og mulig død af sygdommen end de som ikke var vaccinerede. CDC og U.K. regerings data bekræfter at vaccinerne hurtigt giver beskyttelse mod alvorlig sygdom og død, men samtidig udgør risici. Og en længerevarende undersøgelse af det hædrede britiske tidsskrift The Lancet fulgte op om deltagere i Moderna og Pfizer forsøg og fandt at vaccinerne ikke havde nogen effekt på den overordnede dødelighed. 

Nu ser det ud som det helt store flertal af amerikanere vælger at slutte sig til rækkerne at de som ikke er “fuldt vaccineret” med kun 1 ud af 9 der har modtaget den dobbeltrettede booster vaccine hvis mål er at indkredse omicron undervarianter. 

Ven en rundbordskonference sidste onsdag i nationens hovedstad  under ledelse af Sen. Ron Johnson, R-Wis., var Malone og McCullough blandt de sundhedsforskere der går ind for at COVID-19 vacciner straks trækkes tilbage, da de konkluderer at risici vejer tungere end goderne. 

Tirsdag On Tuesday, meddelte Florida Republican Gov. Ron DeSantis ved sin rundbordskonference med prominente sunhedsforskwere, at han vil indstille at der oprettes en national storjury for at undersøge enhver skade ved COVID-19 vacciner.

https://www.wnd.com/2022/12/no-joke-study-finds-unvaccinated-higher-risk-car-crashes/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails