lørdag den 24. oktober 2015

Rusland erklærer “hellig krig” mod Islamisk Stat. Obama støtter “frihedskæmpere” der myrder kristne

Rusland erklærer “hellig krig” mod Islamisk Stat. Obama støtter “frihedskæmpere” der myrder kristneDen Ortodokse Kristne Kirke der er ved at genindtage sin traditionelle rolle i post Sovjet Rusland har netop beskrevet dens regerings kamp mod Islamisk Stat og andre jihadi grupper i Syrien som en “hellig krig.”
Ifølge Vsevolod Chaplin, overhoved for the Church’s Public Affairs Department: Kampen mod terrorismen er en hellig kamp, og i dag er vort land måske det mest aktive i verden i bekæmpelsen af den. Den Russiske Føderation har taget en ansvarlig beslutning om at benytte væbnet magt for at forsvare Syriens folk mod de fortrædeligheder der er forårsaget af terroristernes tvang. Kristne lider i regionen, gejstlige bortføres og kirker ødelægges. Muslimer lider ikke mindre.
Dette er ikke blot et forsøg på at retfærdiggøre interventionen i Syrien. I årevis har lederne i Den Ortodokse Kirke i Rusland givet udtryk for deres bekymring for de forfulgte kristne. Tilbage i februar 2012, beskrev den russiske kirke for Vladimir Putin den rædselsvækkende behandling kristne erfarer rundt om i verden - og især under Islam: Overhovedet for Kirkens Eksterne Relationer, Metropolitan Illarion, sagde, at hvert femte minut døde der en kristen for sin tro et eller andet sted i verden, og især nævnte han lande som Irak, Egypten, Pakistan og Indien. Den gejstlige bad Putin om at gøre beskyttelse af kristne til en af sine udenrigspolitiske mærkesager i fremtiden.
Putin svarede: “Sådan vil det ske, vær ikke i tvivl!”
Sammenlign så Putins entydige svar med U.S. Præsident Obama, der benægter  forbindelsen mellem islamiske læresætninger og vold; hvis målsætninger i bund og grund giver bemyndigelse til islamister der forfølger kristne; der hindrer kristne at vidne mod deres plageånder; og endog smider forfulgte kristne tilbage til løverne, samtidig med han accepterer titusinder af muslimske immigranter.
Den russiske Patriark Kirill skrev engang et følelsesladet brev til Obama, med opfordring til ham om at gøre noget ved mordet på kristne. Patriarken sagde, “jeg er virkelig overbevist om at lande der tilhører den kristne civilisation har et særligt ansvar for de kristnes skæbne i Mellemøsten,” men han må have formodet at dette brev er endt i Det Ovale Kontors papirkurv. Trods alt har Obama gjort det klart at Amerika “ikke længere er en kristen nation“?
Naturligvis vil de russiske bekymringer for kristne minoriteter kynisk blive afvist af de uforbederlige sludrehoveder på begge fronter. Der var engang da sådanne afvisninger var helt i orden hos amerikanerne, men nu får de meget mere opmærksomhed som forklaret i “Putin’s Crusade—Is Russia the Last Defender of the Christian Faith?”
Vi som er vokset op i Amerika har fået at vide at de gudløse kommunistiske ateister i Rusland var vore fjender. Den forestilling at Amerika ville kunne opgive gud og Kristendommen mens Rusland skulle genvække religionen ville engang have været meget svært at acceptere. Men i 2015, kan vi se, hver eneste dag, en stadig større foragt i Amerika for Kristendommen, under den første præsident, hvis hævd på at være kristen der kan stilles spørgsmål ved. Den præcis modsatte tendens sker i Rusland og hos landets ledere - en tilbagevenden til kristne rødder.
Faktisk har et stadig større antal amerikanere der ikke er særlig venligt indstillet over for Rusland eller Ortodoksi - fra milliardæren og kapitalisten Donald Trump til evangeliske kristne - fået et positivt syn på Putin grundet dennes direkte tale og direkte handlinger.
Hvorfor skulle de heller ikke? Efter en af hans taler hyldede Vestens kristne arv - noget kun få amerikanske politikere turde vove - konluderede Putin med noget der helt sikkert må give genlyd hos millioner af traditionelt indstillede amerikanere: “Vi skal beskytte Rusland fra de som har smadret det amerikanske samfund” - en henvisning til den anti-kristne liberalisme og den hæmningsløse liderlighed der er gået amok i Vesten.
Selv Rev. Franklin Graham’s reaktion på Ruslands militære intervention i Syrien forekommer at være ukarakteristisk positiv, nu da den stammer fra overhovedet for  the Billy Graham Evangelistic Association, der i årtier har talt hårdt mod det gudløse Sovet: “Det Rusland foretager kan redde livet for de kristne der bor i Mellemøsten ...Man skal forstå at den syriske regering ...har beskyttet kristne, de har beskyttet minoriteter mod islamister.”
Dersom de U.S. støttede jihadis (“oprørerne”) skulle få succes i at vælte regeringen i Syrien, da forudsiger Graham, helt korrekt, at der vil ske “et blodbad på kristne”:
Der ville forekomme et blodbad på titusinder af kristne der vil blive myrdet og slagtet og oveni det ville der komme hundredtusinder flere flygtninge der vælter ind i Europa. Derfor, som jeg ser det lige nu, frelser Rusland, med deres tilstedeværelse livet for de kristne.
Nævnes skal det da også at det er en fastslået kendsgerning at de “gode oprørere” - eller “moderate” - i næsten lige så udpræget grad som Islamisk Stat forfølger kristne.
Når der spørges ind til, hvorfor Obama administrationen er så tilbageholdende med at lindre de forfulgte kristnes åg, sagde Graham, som et ekko af Putin, at den amerikanske præsident er mere optaget af den homoseksuelle dagsorden end af at beskytte kristne:
Jeg har ikke til opgave at genere, forhåne bøsser og lesbiske, og de har helt sikkert rettigheder og jeg forstår alt det, men denne administration har haft større fokus på den dagsorden end noget andet. Resultatet er at Mellemøsten står i flammer, og der er flere flygtninge i dag end siden 2. Verdenskrig. Det kunne være forhindret.
I virkeligheden er det ikke de russiske påstande om at føre hellig krig for at redde de kristne fra Islams Sværd der fortjener at blive kynisk afvist, men snarere enhver påstand Obama administrationen disker op med i forsøget på at retfærdiggøre støtten til oppositionen i Syrien (der for de flestes vedkommende slet ikke er syrere).
Der findes ingen “moderate oprørere,” kun svært engagerede jihadis der er ivrige efter at indføre islamisk lov, der igen er det stik modsatte af alt det Vesten værdsætter. Hvis den “onde diktator” Assad slår mennesker ihjel i krigen så torturerer, lemlæster, voldtager, halshugger og korsfæster, “oprørerne” de kristne fordi de netop er kristne.
Hvordan kan man så godtage dem bedre end Assad?
Ydermere, baseret på forudgående tilfælde - se på Irak og Libyen, de andre lande U.S. ledelsen hjalp med til at “befri” - så vil resultatet ved at styrte den verdslige stærke mand i Syrien føre til flere overgreb, mere kristenforfølgelse, flere voldtægter og holden slaver, og endnu flere bombede kirker og smadrede oldtidsminder, trods  John Kerry’s absurde forsikringer om et “pluralistisk” Syrien, når engang Assad er borte. Det vil samtidig føre til endnu mere terrorisme i Vesten.
Således vil, endnu engang U.S. befinde sig på de islamiske terroristers side, de som altid gemmer det ‘bedste’ til Amerika.  Saudierne—hovedet på Jihadi Slangen, som U.S. præsidenter så gerne vil kysse og bukke sig for—skriger allerede på blodige mord og opfordrer til øget jihad i Syrien som svar på Ruslands hellige krig.
Vil Obama og MSM indvilge, herunder gennem en massiv propgandakampagne? Top islamiske gejstlige som Yusuf al-Qaradawi - der engang slap fra på live TV at  opfordre Obama administrationen til at føre “hellig krig” mod Assad —synes at mene det. U.S. byder allerede den nye grumme vits “velkommen,” gående ud på at Saudiarabien, en af de allerværste menneskerettighedskrænkere skal være chef for et FN menneskerettigspanel.
I sidste ende, al realpolitik til side, så kan man ikke benægte virkeligheden: At det USA og dets allierede i Vesten har bragt over Mellemøsten - kulminerende i fremkomsten af et blodtørstigt Kalifat, og de værste overgreb i det 21. århundrede - er ligeså uhelligt som Ruslands beslutning at kæmpe deres hellige kamp.
Raymond Ibrahim is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center, a Judith Friedman Rosen Writing Fellow at the Middle East Forum and a CBN News contributor. He is the author of Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (2013) and The Al Qaeda Reader (2007).

http://www.frontpagemag.com/fpm/260372/russia-declares-holy-war-islamic-state-raymond-ibrahim

1 kommentar:

rui sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Related Posts with Thumbnails