søndag den 24. februar 2019

Tyrkiet hjælper Maduro - guld flyttes

Skjuler vore ‘venner’ tyrkerne Venezuelas guld for Maduro?

Hvad er det der sker i Tyrkiet?
Jo, vi kan forvente at lande som Rusland og Iran vil støtte Venezuelas helvedes regime sammen med Latin socialistiske møgsteder som Cuba, Bolivia og Nicaragua. Men Bloomberg fortæller at U.S. NATO allieret Tyrkiet synes at gå helt ind med at hjælpe Nicolas Maduro for at få nationens guld ud af landet til Maduros luksus pensionisttilværelse. Billedet fremstår af en diktator der er ved at slukke lyset på sin vej ud.
Tilbage dengang Maduro spiste en kæmpebøf i Istanbul og blev foreviget på en venzuelansk instagram postering her følger så hvad der faktisk foregår, som Bloomberg kunne fortælle: :
To måneder efter at Venezuelas præsident Nicolas Maduro havde besøgt Recep Tayyip Erdogan i Ankara, blev et mystisk selskab ved navn Sardes oprettet.
Selskabet indledte med noget af et brag i januar 2018, da det importerede cirka for 41 millioner dollars guld fra Venezuela, den første transaktion mellem de to lande i meget, meget lang tid - 50 år. Næste måned blev det fordoblet, Sardes importerede for næsten 100 millioner dollars til Tyrkiet.
I november måned da præsident Trump udstedte en executive order for sanktioner mod venezuelansk guld - efter at have sendt en embedsmand for at advare Tyrkiet mod handlen havde Sardes fået overført for $900 millioner af det værdifulde metal ud af Venezuela. Ikke dårligt for en virksomhed med blot $1 million i kapital,ifølge optegnelser i Istanbul.
  Billedresultat for gold to turkey
Tyrkiet er kendt for at hjælpe diktaturer der er i knibe, såsom Iran for at undslippe sanktioner og det gør man ved brug af landets finansielle system. Iran benytter guld transaktioner for at undgå Vestens sanktioner og fortsætte sin virksomhed og diktatur. Derfor må man konkludere at Maduro sandsynligvis bruger guld transaktionerne i Tyrkiet for at undgå U.S. sanktioner.
Nu er der så en masse snak om at Maduro og hans slyngel i narkohandel venner vil flygte ud af landet og ikke overraskende er Tyrkiet på tale.
Ifølge en særlig Bloomberg rapport:
Tyrkiets præsident Recep Tayip Erdogan kontaktede Maduro i sidste måned for at forsikre ham om sin støtte, og kaldte ham “min broder.” Tyrkiet er bestemmelsesstedet for tonsvis af guld fra Venezuela og Tyrkiet har tilbudt at tage imod Maduro, dog som sidste udvej, ifølge en person der har kendskab til samtalerne. Enhver beslutning skal tages udelukkende af Erdogan, og lige nu er prioriteten at støtte ham sagde en tyrkisk embedsmand.
Det vi kan betragte er direkte tyveri, forsøg på at undgå sanktioner og potentielle planer om et eksil ved denne besynderlige række transkationer med guld sammen med tyrkerne.

Konklusion: 
Tyrkiets tossede præsident Recep Tayyip Erdoğan, der har gjort sig til landets stærke mand risikerer at sætte Tyrkiets interesser i Vesten på spil for at hjælpe Maduro. 
Hvad er det for en allieret af have? Hvorfor i alverden er Tyrkiet med i NATO? Og hvorfor advarer U.S. ikke Tyrkiet om kommende sanktioner der skal være lige så barske som de der er mod Iran og Venezuela, hvis der ikke sker en ændring? Det og at smide denne fup allierede ud af NATO burde være passende konsekvenser.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails