søndag den 2. oktober 2022

Genveje til at blive ved med at være deprimeret

De 7 genveje til at blive ved med at være deprimeret

Jovist, nogle mennesker er genetisk disponeret for at blive nedtrykte, dog er det de færreste. De fleste mennesker gør sig selv nedtrykte - ganske ubevidst. Hvis du imidlertid vil være helt sikker på at være nedtrykt kan du selv gøre en del. Du skal blot helt metodisk følge disse skridt så skal det nok lykkes dig at blive dybt deprimeret.

1. Hold fokus på ting der er deprimerende

Jeg er en glad person, men hvis jeg bruger en time på at min hund skal sove, de der kvinder der har afvist mig og knust mit hjerte, mennesker jeg elsker der skal dø, og alle de frygtelige fiaskoer jeg har oplevet, jamen så FÅR JEG DET FRYGTELIGT. Som jeg nævnte er jeg en glad person og derfor følger jeg sjældent ovennævnte, men der er mennesker der har fundet frem til metoder, hvor de så i årtier kan holde fokus, som en laserstråle, på traumatiske erindringer fra deres fortid. Disse mennesker er mestrene i depression.
2. Vær hjemme hele tiden og isoler dig selv.
Hvis du ønsker at være deprimeret så er DET SIDSTE du skal gøre at se andre mennesker der måske kunne opmuntre dig. Det er langt sikrere at isolere sig derhjemme, for så er der ingen andre tilstede der kunne opmuntre dig. Plus, hvis du bliver hjemme er det tilmed langt lettere at holde fast i den falske illusion om at ingen bryder sig om dig. Masser af bonus points!

3. “Sørg for du altid ser trist ud

Lyt nu her kære ven, ingen der holder hovedet højt, brystet fremskudt mens han står med ret ryg, griner og er energisk som havde han netop slået baby Hitler ned i gulvet kan være deprimeret i særlig lang tid. Hvis du ønsker at gøre dig selv deprimeret så skal du altså indtage en holdning der passer dertil. Hold hovedet bøjet, lad skuldrene hænge og gør dig så lille som muligt mens du arrangerer din underlæbe som var du stærkt foruroliget - så vil du kunne begynde at føle at tristheden simpelthen overvælder dig.

4. Se triste film og lyt til sørgelig musik

En af de letteste måder at føle sig nedtrykt på er at lytte til sørgelig musik og se sørgelige film. Alt sådant trist vil minde dig om en eller anden tragisk hændelse i dit liv. Lad så den der sang køre rundt i dit hoved - den der minder dig om den pige du så gerne ville giftes med , men som sagde du var en taber da du fandt hende i seng med din bedste ven. Se så den film der minder dig om, hvor alene du føler dig. Se på din hund, tænk på hvor meget du elsker den, og se så derpå Where the Red Fern Grows så du igen bliver mindet om at en dag er han borte. Det fungerer perfekt, især hvis du gentager proceduren. Når du har fundet den sang og film der føles som en kniv i hjertet, så hør og se den igen og igen og det totale mørke vil kaste dig ud i fortvivlelse. For du vil helt sikkert ikke se komedier og lytte til glad musik non-stop. Det kunne nemlig muntre dig op og ødelægge alt det andet.
(Getty Images)

5. Du skal konstant bekymre dig om ting du ikke har kontrol over!

Jeg har aldrig været meget for det der med at bekymre sig, dog kan jeg godt se en vis fordel i at bekymre sig om ting man KAN kontrollere. Hvis du er bekymret over, hvordan du nu kommer igennem den der prøve, eksamen what ever, jamen så må du igang med at forberede dig, læse grundigt på stoffet. Hvis du er bekymret over du er helt ude af form, så må du begynde at træne og måske gå i et træningscenter. På den anden side - det at bekymre sig om ting du IKKE KAN kontrollere . det får dig til at føle dig elendig - og det gavner dig Nada. Så hvis du ønsker at blive nedtrykt så fundér endelig og længe over de ting du ikke kan kontrollere og du får det helt sikkert elendigt allerede i dag. Som et ekstra plus efter du har indset at de fleste af de elendigheder du forestillede dig kunne ramme dig bare ikke skete, jamen så kan du i sandhed føle dig elendig, fordi du bekymrede dig om ingenting, DET ER GULD DEPRESSION!

6. Vær ligeglad med dig selv

Selv glade mennesker har tendens til at blive noget gnavne, hvis de er dødtrætte eller søvnige så stræb efter det. Sørg for du ikke sover nok, og drik for at dulme ‘smerten.’ Når du så vågner med tømmermænd så nup lidt mere af det ‘der slog dig ud’ for at komme over det. Spis junkmad, motioner endelig ikke, undgå frisk luft og solskin og venligst for guds skyld, lad være med at gå til læge når du er syg. Der er intet bedre end fysisk smerte så man virkelig kan føle sig elendig tilpas - og hvis du gik til læge så kunne du måske få det bedre, Det er langt det bedste at ignorere dine problemer og håbe de så manifesterer sig i noget endnu værre. 
7. Bevar altid pessimismen
Som man siger: “Uanset om du kan eller ikke kan, så har du ret!” Lad os derfor formode at alle andre er idioter, du får ikke det du ønsker og det er så betingelsen for menneskelivet. Fordi alle har en tendens til at se det de forventer, og hvis du forventer fiasko, tristhed og at blive behandlet som skidt så kan den indstilling meget let vise sig at være virkeligheden. Som ekstra bonus: Din negativitet og pessimisme vil dræne dig for selv den mindste rest energi og det gælder også de som kunne være interesseret i at du skal få det bedre. Således bliver du endnu mere deprimeret, alene og elendig tilpas.
***
BONUS, BONUS, BONUS: Her følger så yderligere to ting der sikrer at du bliver fastlåst i depression.

Begynd med at bild dig selv ind at din depression skyldes noget genetisk. Fordi det er noget genetisk så kan du jo absolut intet gøre ved det udover at indtage anti-depressive medikamenter. Følg det op med at blive vred når andre foreslår at du kan få det bedre ved andre midler end Zoloft. Du skal sikre dig, at du fuldstændig ignorerer den kendsgerning at selvom du ikke har et genetisk problem så er du dog stadig deprimeret, fordi du netop følger de andre ting på listen her foroven.

Hvis du så virkelig er sadist overfor dig selv så lad være med at tage de anti-depressive medikamenter OG nægt at bearbejde din depression på nogen måde. Så opnår du det værste i begge verdener.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails