torsdag den 20. oktober 2022

Skat på koprutter i New Zealand?

 

Skat på koprutter i New Zealand?


Eric Utter

Som en del af en plan for at begrænse klimaforandring foreslog New Zealands regering for nylig at beskatte de drivhusgasser som dyr i landbruget hævdes at udlede i atmosfæren når de bøvser og tisser.  

Kiwi regeringern praler stolt med at den foreslåede lov vil være verdens første. 

Men vil dette ikke berøre landmændene negativt? spørger du.  

Slet ikke, siger regeringen. Au contraire! Alle landmændene skal nemlig blot lægge afgiften ved de straffende gebyrer på deres produkter og altså forlange mere. Hallo! Hvor enkelt kan det være? Pyt være med at dette vil bidrage til den allerede astronomiske inflation ved at omkostningen til mad, en nødvendighed, vil stige.

Som man kunne forvente var nationens landmænd hurtigt ud for at fordømme planen. 

Federated Farmers, branchens største lobbygruppe sagde planen ville “smadre de små landsamfund i New Zealand” og resultere i at landbrug erstattes af træer...hvilket præcist er det ønskede ved de elitære globalister, de grønne terrorister og andre miljøtosser.

Andrew Hoggard, præsident for  Federated Farmers president, sagde landmændene har forsøgt at arbejde med regeringen i mere end to år for at finde frem til en plan for reduktion af udledningerne der samtidig ville forøge fødevareproduktionen. Forgæves. 

"Vor plan er at lade landmændene blive ved med at være landmænd," sagde Hoggard Han føjede til at med det nye forslag ville landmænd skulle sælge deres farme ”og det så hurtigt at man endog ikke ville kunne høre hundene gø på ladet af pickuppen, så hurtigt ville de drage afsted.” 

Oppositionspolitikere fra det konservative ACT Party hævder planen faktisk vil øge verdens udledninger ved at flytte landbrug til andre lande der er mindre effektive i fødevareproduktion og læg dertil transportomkostningerne.

 (Det samme kan siges om Biden administrationens bizarre beslutning om i stort omfang at begrænse olie- og gasindvinding i USA...og derpå bønfalde nationer som Venezuela og Saudi Arabien om at producere mere der så skal sælges til USA.) Glem alt om at handle lokalt.

New Zealand er ikke noget stort lkand, og landets landbrugsbranche er vital for landets økonomi.  Mejeriprodukter er nationens største eksport indtægtskilde. Det vil være en tragedie om dette lovforslag vedtages. Det vil så ikke vare længe før landmændene skal begynde at betale vor emissioner - 2025. 


Er det virkelig en god plan at få landmænd til at betale mere for at producere den føde alle skal have for at leve og overleve? Er det fornuftigt, logisk at straffe dem for den frigivne metan fra husdyr, når deres kvæg bøvser eller for nitraten i dyrenes urin? Burde regeringer virkelig beskatte selv den mindste lort? (bogstavelig talt)

Hvis den gør det, vil vi alle snart være på skideren.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/10/new_zealand_to_tax_cattle_burps_and_pee.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails