mandag den 27. december 2021

Omikron - set fra to sider

 

Omikron set fra to sider


Thomas Lifson


Lad os sammenligne tiltagene mod Omikron gennem to forskellige finansielle nyhedskilder. 

Først, CNBC’s Morning Squawk daglige email, December 23, 2021:

'Hospitaler over hele landet forbereder sig på endnu en bølge af Covid der kan nå højderne fra pandemiens første tid, nu da den yderst smitsomme muterede variant Omikron kommer til at hærge. Direktøren for Institute for Health Metrics and Evaluation fortalte USA Today, at nye beregningsmodeller viser at the U.S. kan nå op på 140 millioner nye tilfælde i januar til marts.

Antallet af smittede per dag regner man med når 2,8 millioner næste måned, ifølge  IHME, med færre end 15% der formodes at blive fundet gennem testing. The U.S. har et total på 51.5 millioner rapporterede Covid tilfælde siden virussen kom til Amerika. I januar 2021 toppede det med 300000 tilfælde.  

Hvor skræmmende, ikke sandt!

Nye data fra Skotland og Sydafrika giver formodning om at mennesker smittet med Omikron varianten’af coronavirus har markant mindre risiko for at blive hospitalsindlagt end de som er blevet ramt af tidligere versioner af virus, hvilket giver opløftende tegn på at immunitet, som følge af vaccination eller tidligere smitte er effektiv i at hæmme alvorlige sygdomstilfælde med den hurtigspredende Omikron.

The University of Edinburgh undersøgelsen, der er baseret på sundhedsoptegnelser fra 5,4 millioner personer i Skotland slog fast at risikoen for hospitalsindlæggelse med Covid-19 var 66% lavere med Omikron end med Delta. Den nye variant blev dominerende i Skotland medio december. 

Et  særskilt studium online ved forskere fra South Africa’s National Institute for Communicable Diseases påpegede på lignende vis at mennesker smittet med Omikron havde en 70-89% mindre sandsynlighed for behov for hospitalsindlæggelse end mennesker smittet med tidligere varianter herunder Delta.

Er du stadig skræmt?

https://www.americanthinker.com/blog/2021/12/omicron_through_the_two_ends_of_a_telescope.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails