onsdag den 26. januar 2022

Foruroligende vaccinedata fra Israel og Skotland

 

Foruroligende vaccinedata fra Skoland


 Andrea Widburg

Vaccinerne er til stadig debat. To stik redder os. Nej - det er tre. Nej, endnu bedre fire. Stop - lad os holde mulighederne åben, og du må hellere få så mange stik som muligt, hvis du gerne vil gå på arbejde, handle i butikker ud at spise, til koncert, rejse med fly.

Men hvad sker der med dette maniske ‘stik regime’ når vi nu begynder at få data der viser at ikke kun forhindrer stikkene ikke at folk for Covid, men at de faktisk gør mennesker mere sårbare overfor Covid? 

Israel, der var slået af rædsel ved udsigten til at Covid skulle lukke landet ned, og derved gøre det sårbart for de organisationer og lande rundt om der helst så landet fjernet fra landkortet, indledte det mest omfattende og aggressive vaccinationsprogram i verden. Nu er Israel landet med den højeste andel borgere i verden der har modtaget en Covid vaccine, ifølge denne rapport:

Israel registrerede 69,201 nye coronavirus tilfælde på 24 timer, ifølge Health Ministry's website fredag..

Der er 427,023 aktie Covid tilfælde  i Israel, der således er landet med det højeste antal tilfælde i forhold ti antal indbyggeret - lige foran Slovenien. 

Den yderst smitsomme omicron variant, er skurken, herunder 638 patienter på intensiv, og 124 i respirator. De af som lige for tiden er indlagt er 84% over 60 år. 

Det samlede dødstal var fredag eftermiddag 8,371.

Positivraten i Covid tests nåede rekordhøjden på 20.13 %.

Samlet er 2,2 millioner israelerne blevet smittet siden pandemien begyndte. Cirka 4,5 millioner har modtaget 3. stik og over 500000, 4.

En sådan nyhedsrapport indikerer for mig at vaccinerne bare ikke fungerer som en vaccine bør. Det vil sige, de sådan set intet gør for at hindre at mennesker bliver syge. Det er i konflikt med den forståelse vi gennem de sidste 200 år har opnået om vacciner - nemlig at en enkelt dose af en ‘substans’ får kroppen til at sætte gang i sit naturlige  immunforsvar og dermed sikrer at personen aldrig vil få den sygdom der vaccineres mod - kopper, mæslinger, fåresyge, difteri som eksempler. 

Image: Everybody gets the vaccine.  Freepik license.

Faktisk har the CDC's Rochelle Walensky indrømmet at vaccinerne netop hverken hindrer mennesker i at få eller sprede Covid. Den nye oplysning fra the CDC er at  stikkene, tidligere kendt som vaccinationer nu er terapeutiske stik.  Og der er ingen ende på det antal man skal have for få et Coronapas for at kunne arbejde, handle mv.  

Der trænger til en debat om denne nyeste bekymrende information om vaccinerne; hvad nu hvis det viser sig de endda slet ikke blot er ‘terapeutiske’? Hvad nu hvis du bliver mere syg, ikke mindre af at blive vaccineret? Data fra Skotland indikerer det er en ægte mulighed.:

Skotske data viser at raten over  tilfælde af Covid-19 er den højeste blandt borgere med 2 stik og lavest blandt ikke vaccinerede borgere. Tendensen for den negative effekt for de med 2 stik og som efterfølgende må indlægges og måske dør er konstant. Der er noget helt galt her, og sammen med andre dataoplysninger må man stille bekymrende sporøgsmål til den negative effekt ved vaccinernes vigende antistoffer og således konsekvensern ved en vaccine med umiddelbart ringe suboptimal antistoffer mod en virus under stadig udvikling. 

Daniel Horowitz har en detaljeret analyse af data for de nævnte artikler og jeg anbefaler at læse den. 

Selvfølgelig var der altid en risiko med mRNA vacciner.  I August, skrev Pandra Selivanov om de eksperimenter med kyllinger, som dagens arrogante videnskabsforskere så arrogant ignorerede:  

Marek's sygdom påvirker kyllinger, ikke mennesker. Det er en af de mest dødelige virus i verden, der slår over 100% af ikke vaccinerede kyllinger ihjel på 10 dage. End ikke Ebola, en af de mest frygtede virus der rammer mennesker slår alle smittede ihjel. Måske kun 10% med Ebola må lade livet, men det er dog stadig 10% mere end kyllinger med Mareks sygdom.

Jeg nævner dette med sygdommen der rammer kyllinger, fordi vaccinen mod Mareks sygdom ikke kun beskytter kyllinger, men også gør sygdommen endnu farligere. De vaccinerede fugle dør sjældent, men kan sprede Mareks til ikke vaccinerede fugle, ligesom vaccinerede mennesker kan sprede varianter af Covid til ikke vaccinerede. 

Konklusionen på alt dette må være, at vi må erkende at vaccinerne kun udgør en minimal forskel på spredningen af Covid. Jeg tror at vi også vil erfare at alene i Amerika, døde hundredtusinder på grund af de Fauci-rådgivne bureaukratiske og lægelige institutioner der insisterede på disse usikre vacciner. 

https://www.americanthinker.com/blog/2022/01/theres_disturbing_vaccine_data_coming_from_scotland.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails