tirsdag den 1. november 2022

Bliver der fiflet med klimaet?

 

Bliver der fiflet med klimaet?

Janet Levy

“Den der kontrollerer vejret kontrollerer verden.” Disse ildevarslende ord blev fremført i 1962 ved Texas State University af vicepræsident Lyndon B. Johnson. I denne tale under Den Kolde Krig havde han formodninger om hvad der kan ske efter “udviklingen af vejrsatellitter der vil tillade mennesker at få indflydelse på verdens skydække og i sidste ende kontrollere vejret.”

Senere, som præsident, skulle LBJ give bemyndigelse til Operation Popeye, spredning af sølv og bly iodier i monsun stormskyer over Cambodia, Laos og Vietnam for at hjælpe U.S. militæret med at forårsage jordskred og sammenstyrtning af flodbredder. Dette blev afsløret af journalist Jack Anderson ((i en artikel fra 18. marts 1971 i Washington Post), Seymour Hersh, og the Pentagon Papers i the New York Times. Amerika og verden vågnede op til den mulighed at vejrmanipulationer kunne være del af en usynlig krigsførelse, givende skydække, tørker, storme eller oversvømmelser.

Vejrmanipulation i stor skala kan være en realitet i dag. Og mens verden står splittet om klimaforandring er Dane Wigington, grundlægger af og ledende forsker ved GeoEngineering Watch (GEW), besluttet på af afsløre den store fare for vor Planet. 

Han har studeret hemmelige klimaoperationer i over 20 år, gennempløjet regerings- og militære dokumenter, gennemset film og fotos, og udført atmosfæriske dataforsøg. Allermest bekymrende, siger han, er den kendsgerning at videnskabelige spørgsmål om emnet er censureret og kritisk data undertrykkes. 


Wigington lavede fornylig The Dimming:  Exposing the Global Engineering Cover-up, en dokumentarfilm der gør offentligheden opmærksom på de alvorlige følger for atmosfæren, menneskets sundhed og økosystemerne. Han formoder at geoingeniørernes mål er at placere10m-20m tons nanopartikler i skyerne om året. Ligesom fin aske fra større vulkaner blokerer disse partikler for solen. 


Wigington slår fast at de sprøjtes ud i atmosfæren fra fly, ligesom de ioider der benyttes ved kunstig regn, og som efterlader allestedsnærværende kemisk spor, der forsøges bortforklaret ved medvirkende videnskabsforskere og medier som vanddamp fra jetflys udstødning. Men Wigington, der siger han har studeret indholdet af disse ‘spor’ forkaster forklaringen. Han siger kondenseringen er begrænset ved flyvehøjderne på grund af lav luftfugtighed og det er umuligt for kondensater at blokere så megen solenergi. Kemiske spor, siger han, spiller en stor rolle i denne vedvarende interferens i atmosfæren.

I løbet af de seneste år har Wigington og hans kolleger indsamlet videomateriale af fly med synlige sprøjtedyser der tændes og slukkes, og selv film af B-17 bombefly fra 2. Verdenskrig der starter en sprøjtespredning. De har indsamlet særligt materiale fra jorden, luften og gennem det sammenflydende lag af tåge udledt af store fly ved 40000 fod. De har konstateret betragtelig og øgede mængder af aluminium, barium og strontium der hviler over og trænger ind i skydækket. 

Ekstraordinære kraftfulde radiofrekvens mikrobølger benyttes så til at manipulere med skydækket fyldt med nanopartikler, siger Wigington. Højere frekvenser opvarmer skydækket, skaber trykzoner i atmosfærens øvre lag, der igen styrer vindstrømmene og flytter luftmasserne og manøvrerer vejrsystemerne. Lavere frekvenser afkøler luften og det falder til ro.

Sådanne operationer med klimamanøvreringer gennemtrænger også vor atmosfære med spredte lyspartikler der ændrer lyset spektrum, dets kvalitet og intensitet. Dette påvirker fotosyntesen og planternes sundhed. Med et skadet ozonlag som resultat udsættes Jorden og dens indbyggere for højere stråling UVA, UVB, og UVC.

Wigington forklarer at aluminium partikler er yderst refleksive og reducerer direkte sollys. De er også udtørrende og reducerer fugten i atmosfæren og den relative fugtighed som sådan og forstyrrer den hydrologiskse cirkel. GEW forskerne formoder at disse stratosfæriske sulfat aerosoler har været årsag til en opbygning af lys spredende partikler i atmosfæren og givet en skumringseffekt. Disse hensynsløse eksperimenter - noget der sker på hele kloden - er årsag til skade i enorm omfang på Planeten og mennskets sundhed. Som resultat er udtørring (tørke) formodentligt steget 10-30%. 

Over 50 lande er uafhængigt med i skabelsen af dette Frankenstein uhyre - Australien, Indien, Rusland, Thailand, Sydafrika og naturligvis Kina. Wigington påpeger tilsynekomsten af  ødelæggende snestorme  i Beijing i 2009, de første beretninger om sne i 22 år. Tilsyneladende havde byens Weather Modification Office benyttet sølviodid udkast i atmosfæren for at få vanddamp til at krystallisere ved lavere temperaturer end normalt. 

GEW har forsket i manipulation af orkaner ved frekvens transmission, patenterede processer der har eksisteret i ganske lang tid. Faktisk er der hundredvis vejrmodifikantions patenter. De går ind for ‘fodring’ af storme ovenfra ved fly, hvorved jordbaseret frekvens transmissions faciliteter kan øge nedbør i visse områder og formindske den i andre.  

Så tidligt som i 1947 forsøgte Project Cirrus at skabe en orkan. Projektet var et samarbejde mellem General Electric, the U.S. Army Signal Corps, the Office of Naval Research og the U.S. Air Force. I det første forsøg fløj the 53rd Weather Reconnaissance Group langs en orkans regnbånd og kastede ca. 100 kilo af knust tøris i skyerne. Den efterfølgende ændring i orkanens retning mente man skyldtes denne ‘fodring,’ men senere da der fulgte juridiske søgsmål blev den menneskelige intervention som en forårsagende faktor benægtet. 

Der har siden været flere projekter i forsøg på at svække cykloner og forstyrre orkaner, men for at dække over det, blev de forsøg afvist som ineffektive. GEW har imidlertid indsamlet fotos af orkaner der er blevet styret af radiofrekvens transmittere for at manipulere særlige stoffer sprøjtet ud fra fly. Man har også NASA satellit fotos der viser manipulation af cykloner ved Afrikas vestkyst. 

 

The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), et militært projekt til $330 million for udforskning af muligheder af elektromagnetisk krigsførelse var skabt til at indfri de mål der blev fremlagt i Full-spectrum Dominance (2020) og Owning the Weather in 2025. Oprindeligt oplistede websitet formålet med programmet således: “HAARP er en videnskabelig indsats rettet mod studium af ionosfærens egenskaber og muligheder, med særlig fokus på at være i stand til at forstå og udnytte den til forbedring af kommunikation og overvågningssystemer for såvel civile som forsvarsformål.”  Den del er siden blevet dropped. Regeringen hævder at have lukket for projektet i 2013, men man mistænker at det stadig er i gang til brug for kontrol af vejret - for at skabe jordskælv, orkaner, tsunamier og forstyrre kommunikationssystemer.

Alt dette lyder godt nok som science fiction – mennesker der leger Gud i kontrol af vejret. Er klimahåndtering ved at ødelægge klimaet som vi kender det, ozonlaget, og bombardere skove med intens UV stråling der dræber Planetens flora ovenfra og ned?

Har det været ansvarlig for ændring i vindstrømme der igen ændrer havenes vandstrømme? Er Planeten mere elektrisk ladet på grund af mangesidet ionisering af atmosfæren som er årsag til flere lyn og flere brande igangsat af lyn? 

Wigington og hans forskere ved GEW er absolut overbeviste om at alt dette er sandt. Er han og hans forskere troværdige? De mener at det er klimahåndtering - ikke klimaforandring ved menneskelig aktivitet - der ødelægger Planeten.

Photo credit: Felton Davis CC BY 2.0 license

https://www.americanthinker.com/articles/2022/10/is_the_climate_being_engineered.html



Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails