mandag den 28. november 2022

Islams mirakel mod alt - drik kamelurin

 

Islams mirakelkur - Kamelurin nu igen i nyhederne

Anbefalet af muslimske “videnskabsforskere.”!

 Raymond Ibrahim 

Den muslimske formodning om at det at drikke kamelurin er en kur mod alle dårligdomme er tilbage igen i nyhederne.


Ifølge en arabisksproget rapport fra 05. november 2022 anbefaler Amama Qanawi “en profsessor i fysiologi ved the Faculty of Medicine ved Ain Shams University i Egypten, indtagelse af kamelurin på grund af dens mange (velsignede) gode egenskaber. Med hendes egne ord, har “Mange undersøgelser blevet udført om kamelurin og det mange gunstige indvirkninger er blevet bekræftet ved videnskabelig eksperiment.” 


Hvad handler dette dog om? Er muslimer lige på nippet til at opdage revolutionerende nyt i lægevidenskaben og kan stolt proklamere videnskabelige resultater uanset hvor “skørt” det ellers kan forekomme lægmand? 


Faktisk og som sædvanligt med alt islamisk kan det at drikke kamelurin føres tilbage til den yderst uvidenskabelige profet for Islam Muhammad. Ifølge de kanoniske hadiths eller traditioner anbefalede profeten som lægemiddel indtagelse af dromedarurin mod et antal sygdomme.

Dette er ikke overraskende med tanke på at selv Muhammads egen ruin - som nogle af hans følgere ivrigt drak - var og fortsætter med at blive betragtet som en storartet og gavnlig velsignelse - en der i høj grad sikrer mod Helvedets Ild. 


For trofaste muslimer og fordi det at drikke urin - i dette tilfælde fra kameler - blev anbefalet af profeten ja da må det stadig være gavnligt uanset hvad “videnkaben” siger om emnet. Sådan er den totalitære natur i islamisk lov, eller Sharia, der behandler, ikke blot Koranen men de kanoniske hadiths som hellige og ingen spørgsmål må stilles til det. 


Som en anden muslimsk lærd, der anbefalede indtagelsen af kamelurin forklarede, “Man kan altid forske senere. Videnskab er ikke det kriterium der afgør om man skal tro på Hadith eller ej. Hvis Hadith er autentisk (i dette tilfælde om at drikke kamelurin) tror vi at det gælder uanset hvad videnskaben tror eller ikke tror.”


Det er derfor professor i fysiologi ved the Faculty of Medicine ved Ain Shams University i Egypt, Amal Qanawi, så langt fra er den første muslim til at anbefale kamelurin. i

I 2020, som det meste kendte, blev det endog anbefalet som en eliksir mod det som dengang blev præsenteres som plagen der kunne gøre ende på menneskeheden - Coronavirus. 


Dengang anbefalede en “Islamisk specialist og læge” og direktør for en religiøs-videnskabelig institution i Iran sine landsmænd til at drikke kamelurin som den “bedste kur” mod coronavirus og andre dårligdomme. 


Mehdi Sabili, der er tilknyttet Irans regime lagde den 19. april 2020 en video ud på sin Instagram profil, hyldende dromedarurinens ‘dyder.’ Videoen viste ham drikke et glas frisk kamelurin - som han erklærede var den bedste drik “frisk og varm” og opfordrede sine landsmænd til at gøre det samme tre gange om dagen i tre dage. 


Der er næppe brug for at sige at sådanne former for “sharia medicin” - f.eks. at “indføre velvet olie i endetarmen” til bekæmeplse af coronavirus, der har ført til skader - ikke skal have nogen positiv omtale. Bare i Iran fik en coronavirus patient af en gejstlig at vide han skulle dufte til roser som en kur - han døde kort tid efter og sønnen til en prominent ayatollah indrømmede at hans far døde fordi han stolede på islams lægespecialister.”


Det er faktisk ret så ironisk, men det ser ud til at det at drikke kamelurin er direkte knyttet til et tidligere Covid udbrud. I 2012, var det kun Saudiarabien - Islams hjemsted og de hellige byer - der blev plaget af en variant af coronavirus I (MERS-CoV, også kendt som “Camel Flu”).  Hele 40% af de flere end tusind saudier der blev smittet døde. En af hovedårsagerne, som endog the World Health Organization (WHO) advarede kraftigt imod var at drikke kamelurin.  


Selv på trods af dette er der massevis af eksempler på muslimer der insisterer på de gavnlige virkninger af at drikke kamelurin. Tilbage i 2012 afslørede Dr. Zaghlul al-Naggar, en prominent islamisk tænker og Chairman of Egypt’s Committee of Scientific Notions i Koranen, og det på et television show at et medicinsk center i Matrouh, Egypten havde specialiseret sig at behandle mennesker med kamelurin - i overensstemmelse med profetens råd. Da en anden gæst udfordrede al-Naggar, ved at sige at i urin samles kroppens toksiner “så skal vi drikke det af helbredsmæssige årsager?” - blev der svaret af repræsentanten for “islamisk videnskab” med arrogance: “Jeg er ældre end dig mere lærd end dig; du skal ikke belære mig; jeg vil belære generationer af mennesker som dig-” 


Nogle få måneder senere sent 2012 kom en video der viste mænd der indsamlede kamelurin i spandevis og gav det til mennesker der med fortællerens ord “ser ud til at blive helbredt for influenza, dfiabetes, ufrugtbarhed.” Man viste adskillige kvinder der drak kamelurin - og gjorde deres bedste for at synke det uden at kaste op. Den egyptiske fortæller konkluderede ved at sige at han ikke sender denne video for at forhåne eller vække afsky, men for at finde ud af “om vi er på vej frem, eller m vi er på vejs baglæns.”


Lykkeligvis er der et modstand mod “at gå baglæns” blandt muslimer. Selv den nyeste anbefaling af Dr. Amal Qanawi, fra det højt ærede Ain Shams University, advare mod, at indtage kamelurin - han kaldte de såkaldte helbredsgavnlige egenskaber for “en fabrikation,” der kunne føre til død for de som troede på det. Da Dr. Qanawi blandede sig for at modargumentere svarede saudieren, “Bekymr dig ikke og giv ikke resten af verden grund til at le endnu mere af os.” 


Desværre for den muslimske verden - hvis profeten sagde det, så vil muslimer gøre det - givende resten af verden latter - og gråd.

https://www.frontpagemag.com/islams-elixir-camel-urine-back-in-the-news/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails