onsdag den 23. november 2022

Jihad mod hunden - menneskets bedste ven

 

Jihad mod hunden - menneskets bedste ven

Raymond Ibrahim

Den 4. november 2022 tweeted Khaled Abu Toameh, en arabisk journalist:: “Hebrons borgmester (en palæstinensisk by) tilbød 20 shekels til alle der slår en hund ihjel i hans by. Palæstinenserne gik på gaden og dræbte dusinvis af hunde.” Tweetet blev fulgt op med et billede af hvad der ser ud til at være palæstinensere der slår op banker en hund ihjel med kæppe.

En sådan barbarisk opførsel mod det som i USA (og masser af andre steder) betragtes som “menneskets bedste ven” er ikke ualmindeligt i den muslimske verden. tweet op: “De grusomme herskere i Den Islamiske Republik Iran besluttede at fjerne et hunde tilholdssted i ørkenen og slå alle de 300 hunde ihjel som frivillige ellers tog sig af. Kun få hunde overlevede. Hele stedet var et blodbad.”

Ifølge endnu et tweet der kom en dag senere, var blodbadet endnu værre: “Det hensynsløse regime i Iran har angrebet et hundeshelter og dræbt flere end 1700 gadehunde der blev beskyttet af frivillige. Meget få hunde overlevede. En kvindelig frivillig græd mens hun holdt en død hund og siger. ‘Dette var den mest sårbare og lydige hund.’”

Og få dage før det i Qatar, den 10. juli 2022:

En gruppe bevæbnede mænd stormede en sikkerheds facilitet i Qatar som bruges til at fodre og give gadehunde ly og slog 29 af dem ihjel og sårede andre med påstande om, at en af dem havde bidt en af mændenes børn. 

… De uidentificerede bevæbnede mænd truede sikkerhedsvagterne med våben før de gik ind i sikkerhedszonen, hvor gadehundene overvåges af samfundet. De angribende menes derpå at have skudt 29 hunde, herunder hvalpe, efterladende andre hårdt sårede...en kilde beskrev hændelsen som “rædselsvækkende” mennesker der løb i dækning mens gruppen af mænd skød mod de forsvarsløse dyr.  Kilden tilføjede, at efter skyderiet er et antal hunde stadig ikke fundet og de lokale frygter de skjuler sig med måske alvorlige skader....Dyrene udgjorde ingen trussel mod nogen og der blev passet godt på dem. En hvalp kæmper for at overleve med hjælp af en dyrlæge.

Man kan blive ved og ved med lignende beretninger - i august 2021, forhindrede Taliban at 173 hunde og katte blev reddet og så dem hellere “blive bagt til døde i deres bure” - pointen burde være krystalklar.

Det er helt sikkert ikke alle muslimer der er onde mod hunde. The Animal and Environment Association in Bethlehem, for eksempel, det eneste dyrebeskyttelsessted på Vestbredden, fremkom med en udtalelse der fordømte Hebron borgmesterens seneste “blodige kampagne,” der resulterede i at mange hunde blev slået ihjel, ved skydning, hængning, mishandling, kørt over af biler. Det som skete i dag er ubeskriveligt umenneskeligt og dybt uetisk,” fortsatte organisationen og føjede til, “ingen religion burde acceptere sådanne barbariske handlinger mod uskyldige dyr.”  

Her er vi så ved kernen: Er dette sandt? Er der ingen religion - herunder den der er i spil her, Islam “der accepterer sådanne barbariske handlinger mod uskyldige dyr”?

Som svar på spørgsmålet og sådan set alle spørgsmål om hvad der er eller ikke er islamisk skal vi henvende os til Islams profet, Muhammad. Og som det kan konstateres, han afskyede hunde - og det til et punkt hvor han gik ind for tvungen udryddelse af dem. Ifølge Abdullah bin Omar, som beskrevet i den kanoniske (eller sahih) hadith samling for alle-Muslimer, “Plejede Allahs Budbringer at give ordre til at slå hunde ihjel, således plejede vi at sende mænd til Medina og de nærliggende områder og vi spredte ingen hunde, men slog ihjel.”  [Oversættelse af den arabiske tekst.]

Muhammad reviderede senere sin beslutning ved at tillade at hunde der tjente til føden  - som hyrdehunde, jagt- eller vagthunde - kunne leve uden at blive molestreret, skønt hadet til dem forblev: Engle, advarede Allahs profet ville aldrig besøge og dermed ikke velsigne husstande der holdt hunde.

Opsummeret, og som en anti-hunde fatwa, eller islamisk dekret konkluderer:

Vi skal sikre at muslimer fortsætter med at være imod hunde, selv når de er blandt kuffaar [vantro i Vesten] og har antaget deres vaner. 

Trods alt dette, og fordi Vesten ‘skal’ lade som om at enhver anklage mod Islam er uønsket er vi medvirkende i mishandlingen af hunde. Ifølge en rapport, “Bruger US regeringen millioner af dollars på at optræne bombehunde der er brug for hos politiet, men nogle sendes til lande der mishandler dem.” Nationer på listen er f.eks.  Bahrain, Libanon, Egypten, Indonesien, Marocco, og Syrien - alle med muslimsk flertal. 

Ydermere har dette fjendskab, modvilje, mod hunde nået og giver problemer i Vesten. Der er rapporter om, at muslimske taxichauffører i Europa, Canada, Australien og endog i USA nægter at køre for blinde passagerer, fordi de er i følge med førerhunde.

I UK blev en blind mand ved adskillige tilfælde, hindret i taxakørsel, fordi taxaernes muslimske chauffører ikke ville have hans førerhund med. En af disse chauffører, Abandi Kassim, citerede “min religion,” som grunden. 

Når man overvejer at visse islamiske læresætninger og skrifter angiver at livet for en ikke-muslim, for en vantro, er lig værdien af en hunds liv, er således endnu grund mere til hvorfor Islam påbyder had mod alle ikke-muslimer. 

https://www.frontpagemag.com/the-islamic-jihad-on-mans-best-friend/

 


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails