søndag den 18. december 2022

Lesbiske i fængsel for at mene at mænd ikke kan være lesbiske?

 

Lesbiske i fængsel for at mene at mænd ikke kan være lesbiske?


Eric Utter


Hvordan kan man dog forberede sig på en så skør tid som den vi lever i?

Tonje Gjevjon, kunstner fra Norge og lesbisk blev for nylig informeret om at hun var under efterforskning af politiet for at beskæftige sig med “hadtale.” I en Facebook postering havde hun fastslået at mænd ikke kan være lesbiske. Gjevjon kan få tre års fængsel for at komme med en så ubestridelig sandhed.

 

Gjevjon skrev, "Det er ligeså umuligt for mænd at blive lesbiske som det er for mænd at blive gravide. Mænd er mænd uanset deres seksuelle feticher.”  

At turde stille spørgsmålet eller kritisere transsamfunder vil straks gøre at en person bliver voldsomt angrebet at trans aktivister, en særlig aggressiv og nederdrægtig gruppe. Dette synes i særlig grad at være sandt hvis man er en almindelig ‘gammeldags’ lesbisk.

Gjevjon siger hun postede sin Facebook besked med den bevidste hensigt at få sat spotlys på Norges hadtale lov, der blev vedtaget i 2020 der i al væsentlighed gør ulovligt at kritisere mennesker der identificerer sig som transkønnede.


I 2021, fortalte Gjevjon, Anette Trettebergstuen, en Arbejderparti politiker, “Jeg tror det er absolut nødvendigt at placere biologisk køn som grundlaget i alle sammenhænge hvor køn har lovlig, kulturel eller praktisk relevans, og at sidestille køn med kønsneutralitet har skadelig og diskriminerende konsekvens for kvinder og piger - især lesbiske.”

Derpå spurgte hun Trettebergstuen, "Vil ligestillingsministeren gøre en indsats for at sikre at lesbiske kvinders menneskerettigheder sikres ved at gøre det klart at der ikke er lesbiske med peniser, at mænd ikke kan være lesbiske uanset deres kønsidentitet, og at få ryddet op i det kaos som den skadelige kønspolitik den forrige regering har efterladt?"

Trettebergstuen svarede, “Jeg deler ikke forståelsen af virkeligheden hvor der kun er to biologiske køn som kan tolkes som køn. Kønsidentitet er også vigtig.” Ah hva’ba?  Trettebergstuen deler altså ikke en forståelse af virkeligheden. Se det er sandt

Modige Gjevjon skrev også i Klassekampen, en norsk avis, "Jeg har konstateret at kvinder er hunkøn, at lesbiske ikke har peniser, at børn ikke burde være ansvarlige for beslutninger de ikke har kapacitet til at forstå omfanget af, og at anden indstilling kan være skadeligt for demokratiet. På grund af disse holdninger er jeg ofte blevet ugleset, udelukket.” Hun siger hun er blevet skubbet ud af kunstnersamfundet på grund af hendes synspunkter og føjer til, “Jeg var ikke forberedt på omfanget af hvordan Queer organisationer, politikere og aktivister kunne dæmonisere en lesbisk kunstner der ikke fulgte trop."

Det burde hun have været.


‘Konceptet’ “kvinde” har været forsøgt presset gennem et nåleøje skubbet til, væltet omkuld og brutaliseret i de senere år, så alle burde skamme sig. Faktisk er udtrykket helt bogstaveligt blevet  omdefineret.

Når et samfund når til det punkt at det ikke engang kan være enig om ubestridelige fysiske kendsgerninger er det nær det punkt hvor der ingen vej er tilbage. Hvis vi ikke kan blive enige om at mænd har peniser og ikke kan blive gravide, eller at elefanter er store pattedyr med snabler og stødtænder, hvad kan vi så blive enige om?

Hvis vi alle skal følge trop i latterlige banaliteter som “køn er noget der tilfældigt tildeles ved fødsel” så kunne vi godt pakke sammen nu, Det er nemlig ikke tilfældigt.” 

Hvor vi engang søgte sandhed søger vi nu det som gør vi føler os godt tilpas på kort sigt. 

Det der definerer progressive er at det ikke tror på definitioner. 

Mænd og kvinder kan kun defineres på een måde, ligesom med så meget andet. Faktisk kan kvinder være mænd, og mænd kan være kvinder. 

Så vil Kaos herske.

Hvilken forvandling.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/12/lesbian_to_be_imprisoned_for_stating_men_cant_be_lesbians.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails