tirsdag den 13. december 2022

Jeg er ikke hvid - er jeg så bedre?

 

Jeg er ikke hvid - er jeg så bedre?


Andrew Thomas


Venstreorienterede er fintfølende, selektive i deres brug af sproget. De indser at ord har magt. Sproget man bruger skaber dine tanker og opfattelsen af den verden der er rundt om dig. 

George Orwell forstod det så udmærket i sin bog 1984.  "Newspeak" var Big Brother's metode til at kontrollere befolkningen ved at reducere sproget til rudimentære koncepter. Alt vidunderligt eller storartet blev til "plusgood."  Alt ondt eller nederdrægtigt blev til "ungood."  "Crimethink" var enhver tanke der gik imod regimets magt. 

På lignende vis forsøger venstrefløjen at modificere sproget så vore tanker drejes hen mod koncepter der er politisk favorable for venstrefløjen. Man perverterer seksualitet med absurde pronomener man påtvinger befolkningen. Man normaliserer pædofili ved at ændre udtrykket til MAP eller "Minor-Attracted Persons."

The World Health Organization (WHO)ændrer "Monkeypox (abekopper)" til "Mpox," for på en eller anden forunderlig vis er abe racistisk og  "stigmatiserende" overfor bøsser, selv om man fortsætter med at benægte at Monkeypox er en sygdom der primært spredes blandt mennesker med homoseksuel levevis.

Frem for alt så opdeler racebaseret identitetspolitik mennesker efter deres hudfarve og giver anledning til had, hvilket er et brugbart perspektiv for venstreorienterede, Sorte bliver til "African-American," mens White forbliver White.  Venstrefløjen har defineret ordet "White" som nærmest genetisk racist, fordomsfulde og potentielle terrorister.  "White" er nu automatisk forbundet med “skrøbelighed,” “privilegeret,” og “overherredømme indstilling.”  Det at være “Hvid” er blevet et nedsættende udtryk - lig med “ond.”

 

"Afro-American" eller "African-American," er på den anden side associeret med en kulturel stolthed. Imidlertid er det store flertal af sorte amerikanere ikke ægte afrikanere. De blev født i Amerika. Elon Musk, derimod er en autentisk African-American.  Han er amerikansk statsborger (2002) der blev født i Pretoria, Sydafrika. 

Jeg påstår nu, at hvis Black Americans kan kalde sig African-Americans fordi deres oldeforældre blev født i Afrika, så kan det store flertal af White Americans med ligeså stor ret identificere sig som "Euro-Americans."

Så er vi der igen - ord har en påvirkning af følelserne. Venstrefløjen ser på “White” med foragt (selvom de selv er White). Imidlertid betragtes europæerne positivt. Sig "White guy" til en venstreorienteret og han ser for sig en Southern bondeknold med et Confederate flag på t-shirten eller med et hagekors på armbåndet. 

Men sig "Euro-American," og den typisk venstreorienterede vil forestille sig en blond svensk socialist eller måske en socialist som George Soros.  Hvis du siger “det er helt OK at være hvid” så er du en racist. Men hvis du siger “det er Ok at være en Euro-American" se det lyder perfekt og acceptabelt da der er Black Europeans såvel som White.

Da min oldeforældre blev født i Europa kan jeg med lovlig ret identificere mig som en Euro-American, derved undslippe det rædselsfulde stigma der kaldes "Whiteness."  Jeg foreslår de på den anden side af den politiske skala at gøre det samme og modstå venstrefløjens manipulation af sproget for at opdele og nederdrægtige gøre os.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/11/im_not_white.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails