fredag den 19. maj 2023

Er unge der er usikre på deres køn et resultat af hvad de spiser og drikker?

 

Er unge der er usikre på deres køn et resultat af hvad de spiser og drikker?

Andrea Widburg


En frisk NIH undersøgelse siger at så mange som 25% af studerende i mellem - high skole misbruger Adderall. 


Når man kombinerer den viden med det vi allerede ved om hvad der proppes i munden (bevidst eller tilfældigt) efterlades jeg med spekulationer om alle disse substanser påvirker vore unge forhold deres deres krop, og har ført til eksplosionen med “transkønnethed.” 

Vedrørende ADHD, mener jeg den rigtige diagnose for de fleste der har fået prædikatet ikke er ADHD. Det er i stedet et resultat af 30 timers tvungen inaktivitet om ugen og med utroligt kedsommelige lektioner der er dem påvunget. Uanset hvad årsagen er til børns uopmærksomhed og uro, så når de først får ADHD diagnosen begynder de sædvanligvis på Adderall, et lægemiddel der indeholder amfetamin og dextroamfetamin.

Image: Adderall by Patrick Mallahan III, CC BY-SA 3.0.

Den friske NIH betalte undersøglese siger groft sagt at en ud af fire amerikanske teenagere bruger et Adderalle lignende middel:

En ud af fire US teenagere i skolerne misbruger receptudskrevet stimulanser såsom Adderall, lader en regeringsbetalt undersøgelse os vide.

Undersøgelsen nåede frem til det eksperter beskriver som en “smitteeffekt’ - hvor risikoen for brug af ulovlige midler var højere end på steder hvor de studerende fik lovlig receptmedidcin. Børn er mere tilbøjelige til at bruge stoffer i den nordøstlige region af the US, de er hvide og har højt uddannede forældre.

“I nogle skoler var der meget lidt eller ingen misbrug af stimulanser, hvor der i andre skoler var flere end 25% af eleverne der benyttede stimulanser på ikke ‘lægelig anbefalede måder,’ ifølge Dr Sean McCabe, undersøgelsens leder fra University of Michigan, nævner CNN.

De nyeste tal viser således at cirka 10% af amerikanske børn er på en eller anden form af antidepressive stimulanser. Såvel ADHD behandlingr og antidepressive midler påvirker menneskets seksuelle funktion og mentale kondition.

Det er blot de lovlige midler børn tager.

Børn har også fordoblet brugen af marihuana (der i dag er mere potent end i 1960’erne og kan indeholde andre farlige kemikalier.). Ifølge en CDC rapport i 2019, fortalte 37% af studerende på highschool de forsøgte sig med marihuana. I tilgift var dampmarihuana stigende i popularitet med 8% af de i 8. klasse og 22% i 12.klasse elever der inddampede pot. Ironisk nok, er en af bivirkningerne ved pot brug “vanskelighed ved at fastholde opmærksomhed,” hvilket er det giver anledning til en ADHD diagnose. Det er let sty forestille sig børn på både pot og Adderall. 


Noget andet vi putter i børnenes kroppe er store mængder vacciner. I min barndom fik vi mod mæslinger, fåresyge, røde hunde, skoldkopper, difteritis, polio, stivkrampe.  og få andre klassiske sygdomme. Nu til dags får børn vacciner for Hepatitis A, og B, rotavirus (Roskildesyge), difteritis, kighoste, stivkrampe, Hib (Influenza B,) pneumokok sygdomme, polio, Covie, influenza, mæslinger, fåresyge, skoldkopper - —det hele får de bliver 7 år. Når de er 7, kan de få gentagelse af de samme vacciner, sammen med HPV vacciner, og to forskellige vacciner mod meningitis sygdomme. 

Misforstå mig ikke, jeg tror nemlig på vacciner. Før den moderne viden om bakterier og vaccinationers virkning døde op til 50% af alle fødte børn før de blev 5 år. Mine forældre og deres venner levede med konsekvenserne hele livet af ting som polio, skarlagensfeber, mæslinger, skoldkopper, hepatitis, fåresyge mv. Stivkrampe der var uhelbredeligt var en frygtelig måde at død på. Når det er sagt, så er antallet af børn i dag der får vaccinationer bekymrende, og der kan være en usynlig bivirkning parret med goderne af de vaccinationer.  

Endelig er der miljøfaktoren, en som miljøforkæmpere har påpeget og klager over i meget lang tid.  Endocrine forstyrrere, der omfatter østrogen: 

Effekten af østrogen bestanddele i vandforsyningen fra industri, landbrug og andre kilder berører menneskets sundhed og fortjener nærmere undersøgelse. Østrogen bestanddele findes i en stor del af kemikalier kendt som endocrine-forstyrerrere,(EDCs), kemikalier der kan ændre den hormonale og homæostatiske system der påvirker en organismes evne - som et menneske eller andet dyr -til at samarbejde med eller reagere på sit miljø. I betragtning af de påviste effekter fra EDC på menneskets evne, sundhed  til at reproducere sig er det vigtigt at undersøge den rolle som EE2 bidrager med i tilstedeværelsen af østrogene bestanddele i vort vand.

Endocrine forstyrrere er overalt i den moderne verden:

Endocrine forstyrrere findes i mange af hverdagens produkter, herunder plastic flasker og beholdere, metalfolier, dåser, rengøringsmidler, flammehæmmere, fødevarer, legetøj, kosmetik og pesticider. 

En aktivist  Seth Siegel, anslår at 10 millioner doser af syntetisk østrogen dagligt bliver skyllet ud i vandet i Amerika takket være de millioner af kvinder der tager Pillen. Selvom det meste af vandet bliver filtreret kan østrogen stadig være i vort drikkevand. Læg dertil at dyr i landbrug der får østrogen udleder affaldsstoffer der finder vej til vor vandforsyning, sammen med endocrine forstyrrere fra andre kilder (industrien og landbrug etc.) og mængden er betragtelig og har konsekvenser.

(Før du går i panik., forskning i 2010 fandt at østrogen i børns vand er mindre den det de får ved mælk, så måske ikke noget problem. Det nævner jeg fordi sådan er det. 

Jeg kender ikke særlig meget til lægemidler og videnskab. Dog er det rimeligt at undersøge om det stadig større antal børn, der hævder at være "transkønnet” eller lider af andre former for krops dysfobier ikke kun skyldes socialt pres og indoktrinering (selvom jeg tror det er de primære). En del af problemet kan være fordi vore børn indtager et hidtil uset antal kemiske substanser, nogle med meget alvorlige bivirkninger.

https://www.americanthinker.com/blog/2023/04/are_genderconfused_kids_the_products_of_what_theyre_eating_and_drinking.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails