tirsdag den 18. juli 2023

Fransk algerier forklarer den reelle baggrund for opstandene

 

Fransk algerier forklarer den reelle baggrund for opstandene


Thomas Lifson

I store træk er amerikanske medier ikke interesseret i optøjerne der hærger i Frankrig. Men da billeder af brændende biler og bygninger bare er for dramatiske til at ignorere, og fordi det er højdepunktet af turistsæsonen på en europæisk destination som amerikanske rejsende holder af, er de nødt til at erkende tingenes tilstand. For de fleste er årsagen til optøjerne at en ung mand blev skudt af politiet, og sammenligningen er med George Floyd optøjerne der begyndte i Minneapolis og spredte sig over hele vort land.  

Mere sofistikerede amerikanske kommentatorer nævnte ordet “jihad,” idet de anerkender det som venstrefløjen nægter at indrømme, at Koranen og andres islamiske skrifter og respekterede kommentatorer bemyndiger anvendelse af vold mod ikke-troende kendt som “vantro” når bare de er til fordel for at Islam udbredes.

Men overlad det til manden på gaden - franskmanden af algerisk oprindelse, en at millioner af mennesker i Frankrig der er af muslimsk herkomst og som indvandrede fra den tidligere koloni der gennem voldsom vold opnåede uafhængighed og få dermed kendskab til den barske virkelighed om hvor vi er på vej hen, og det uden teologiske komplikationer. 

Franske algerier peger på at målet for den franske intifada er at “kolonisere” franskmændene. pic.twitter.com/Kq0loLu1BZ https://twitter.com/i/status/1677689919492194304

— Adam Milstein (@AdamMilstein) July 8, 2023

 

Nu da den unge mand ikke nævner religion så kan det jo ikke være “islamofobi” at påpege, hvor denne vision, opfattelse, af de igangværende optøjer er på vej hen. Han taler udelukkende om hævn, et kraftfuldt motiv i menneskelivet, skønt det er noget som venstreorienterede der pynter sig med luftige idealer som “lighed,” og retfærdighed” har meget svært ved at vedkende sig.   

De af os der er et produkt af Vestens civilisation må erkende en noget ubehagelig virkelighed. Vi har domineret planeten i næsten fire århundreder, takket været den militære magt der kom fra de videnskabelige og teknologiske revolutioner med oprindelse i Renæssancen og Oplysningstiden. Krudt, våben og kanoner, og senere dampmaskiner, fly og andre industrielle undere gjorde Vesten i stand til at pålægge deres vilje på andre folkeslag, kolonisere og på anden vis ydmyge dem. Vrede er naturligt og ønsket om hævn bliver sjældent udtrykt så klart som hos den unge mand, og på sæt og vis ganske forståeligt.

Jeg har længe advaret om at Kina, med stor rimelighed anså sig selv som DEN mest sofistikerede og fortjenstfulde civilisation under Himlen, indtil Opium krigene fjernede landets magtposition og således har alle grunde til at have disse hævnfølelser i sin stræben efter at skabe en Sino-Centrisk verdens orden. 

Men Kina, Japan, Sydkorea og Taiwan har med succes tilpasset sig de teknologier der blev skabt af Vestens civilisation og oplever den samme demografiske konsekvens - befolkningstallet falder. Det viser sig at velstand og fremgang ikke giver øget befolkningstal, men snarere et barns  eller barnløse familier, og betragtelige antal ønsker ikke at få børn, de forbliver single eller indgår i relationer med eget køn, hvilket er biologisk sterilitet. 

På samme tid har den selvsamme Vestens teknologi gjort langdistancerejser billige og behagelige, og sammen med den demografiske kollaps i de velstående samfund i Europa, Amerika og Østasien frisat en tidevands lignende bølge af immigration fra fattige lande til de fleste af de rige lande med undtagelse af Østasien, hvor Japan allerede må udholde befolknings kollapset med følge af en stadig større ældre, gråhåret befolkning, med Sydkorea, Taiwan og Kina der ikke ligger langt bagefter. Disse lande med rødder i Konfucianismen er ikke så åbne for immigration som deres rige modparter i Vesten.

Således vil verden om få årtier bestå af langt flere mennesker med deres kulturelle herkomst i samfund der har modstået at tilpasse sig de byggesten som velfærdssamfundene er baseret på. Nogle af disse vil være indbyggere i historisk set vestlige lande, som Sverige, hvor de demografiske forudsigelser vil gøre at de snart er i flertal. De som påtaler det bliver dæmoniseret som fortalere for konspiratoriske "erstatnings teorier," som ikke er værdige til omtale. De demografiske advarselsskilte er så overbevisende og tungtvejende at offentlighedens opmærksomhed på dem skal afledes dersom venstrefløjen skal bevare magten og fortsætte de politikker der gør at disse projektioner meget sandsynligt bliver virkelighed.  

Medmindre nogle dramatiske forandringer indtræffer, vil forudsigelsen af fransk algerieren blive virkelighed.

https://www.americanthinker.com/blog/2023/07/a_french_algerian_explains_the_riots_there_clearly_and_concisely.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails