søndag den 15. oktober 2023

Den katolske Kirke og tungeslaskerkyssen

 

Den katolske Kirke og tungeslaskerkyssen

Pave Frans baner vejen for en endnu mere radikal efterfølger


 Thom Nickels 


På et foto står han foran et billede af Kristus der ved første blik ligner en fordrejet statue af Buddha. Han er iklædt en tætsiddende  pull-over der afslører kroppens deller. Rundt om halsen er en lang rosenkrans, en misplaceret brug af en sådan. 


På andre fotos synes hans øjne at stirre med en Macchiavellansk slangelignende intensitet. 

Hvem er han?


Hans navn er Victor Manuel “Tucho” Fernandez, en argentinsk katolsk ærkebiskop og god ven af Pave Frans.

Ærkebiskoppen er også en Beat Café style poet, der udgav “Helbred mig med din mund: Kunsten af kysse.” (‘Heal Me With Your Mouth: The Art of Kissing,’) et lille værk med digte og prosa om kunsten at kysse med åben mund. (Tænk på O’s histoire,  Terry Southern’s ‘Candy,’ Linda Lovelace i ‘Deep Throat,’ og Allen Ginsberg’s berømte sætning, “This form of life needs sex.”)


“Det penetrerende kys er når du sutter og slurper med læberne. Det penetrerende kys er når du stikker din tunge ind. Pas på tænderne,” skriver Tucho.

Også fra Tucho:


“Min kæreste (han) får en hård mund når han kysser mig. Han har endnu til gode at lære hvordan hans læber slapper af. Dejligt!” 


“Det jeg holder mest af er fredskysset ved Messen. Det var det første kys med dejligheden med den skønhed jeg har nu.”


“Jeg elsker at kysse hans fingerspidser. Det bliver stadig mere hengivent end noget andet.”

“Engang blev jeg henført ved den glæde der blev givet af at blive kysset på øjnene. Men jeg siger ikke dette, fordi så vil jeg blive blind.”


Tucho, nu omtalt som “den kysssende ærkebiskop” siger at han skrev sin bog for at “motivere (unge mennesker) til at frigive det bedste i sig selv i et kys.” 


Han ønsker at hans unge passionerede læsere skal “kysse bedre.” 


I hans lille bog advarer han mod visse faldgruber, såsom dårlig ånde, dog afholder han sig fra at foreslå en særlig form for mundvask.


Som den snedige digter han er omtaler han det at kysse som “et kærlighedens termometer.” 

Surf på nettet og du vil finde, som jeg, artikler om hvordan man kan kysse hvis og når du rejser til Argentina. Vi får at vide at argentinerne kysser på kinden, ikke som europæere der kysser på begge kinder, og russerne, der kysser tre gange. 


“I Argentina, er det sædvane at give visse personer en Beso, eller kys, på den højre kind, når man siger goddag eller farvel. Hvis du ikke forventer det vil ske, eller ikke ved at det er almindeligt i landet, vil du helt sikkert blive overrasket de første gang det sker,” advarer en turistfører. 


Hermed menes ikke at man skal formode at det i Eva Perons land kun drejer som om at kysse. 


I 1970, udgav the New York Times en artikel, “Militante venstreorienterede præster giver kirken og staten i Argentina problemer.”


“…Regeringen er bekymret over at en stor blok af venstreorienterede argentinske præster og biskopper er blevet en militant politisk magtfaktor i de indenrigspolitiske forhold, herunder strejker, demonstrationer og vold,” fastslog the Times.


Oveni det blev en sikkerhedsembedsmand citeret for at sige, at udover de kommunistiske guerillas og terrorister der omfatter Peronister der er i seng med Marxister, “er den største trussel mod Argentina i dag det militanske venstreorienterede præsteskab.” 


Tucho, der netop er blevet udnævnt af Pave Frans som overhoved for the Vatican’s Dicastery for the Doctrine of the Faith, er ikke nogen våbenbærende venstreorienteret, men han var Frans taleskriver for Amoris Laetitia, en formaning fra 2016 om kærlighed der synes at foreslå at seksualmoral kan ændre sig med tiden (netop som kys kan ændre sig fra overfladeberøringer til intense dybe udforskninger af mundhulen). 

Tucho var rektor ved teologifakultetet hos Det Katolske Universitet i Argentina fra 2009-2018. 


Han blev ærkebiskop af La Plata, kendt som hovedstaden i Buenos Aires Provinsen i 2018. 

Som ærkebiskop af La Plata så han bort fra kysseriet da han udgav to opfølgende dekreter i 2018 der massivt lagde restriktioner på brugen af den traditionelle messe, trods Pave Benedikt XVI’s lempelser af det gamle ritual i 2007 i Motu Proprio Summorum Pontificum.

Frans selv, som ærkebiskop af Buenos Aires gjorde alt han kunne for at undertrykke det gamle ritual samtidig med han støttede marionet messer og sexede tangomesser (uden kys). 


Når det drejer sig om at danse og paver fastholdt Pave Pius X (1835-1914) altid at den argentinske tango var en kedelig dans - for slaver. Han mente også at katolikker burde ikke deltage i den. 


Nyheden om at Pave Frans udnævnte Tucho som vogter af den katolske ortodoksi sendte chockbølger gennem den katolske verden.


Kontroversen har helt sikkert sat Tucho i defensiven.


“De henviser til min bog som ikke længere eksisterer, den talte om at kysse,” skrev ærkebiskoppen på sin Facebook side. “Jeg var inspireret af en frase fra tiden med Kirkefædrene der sagde at inkarnationen var som et kys fra Gud til menneskeheden.” 


“På det tidspunkt var jeg meget ung. Jeg var pastor og jeg forsøgte at nå ud til de unge. Derfor måtte jeg skrive en katekismus til teenagere med baggrund i hvad det at kysse betyder. Jeg skrev denne katekismus med deltagelse af en gruppe unge mennesker der gav mig ideer, talemåder, digte etc.,” tilføjede ærkebiskoppen. 


Det lyder næsten som William Burroughs i ‘Naked Lunch.’ Tucho tilføjede at han ønskede at advare de unge mennesker om at “kærligheden er i fare” når de har seksuelt samleje uden at kysse. 


Man kan ikke blot ‘forføre’ servitricer ved at klynge dom op mod en mur som Neal Cassidy og Jack Kerouac gjorde i “On the Road.”


At dette kan være et udmærket råd hvis det kommer fra en kunstner eller poet der ikke hævder at være apostlenes efterfølger/substitut. 


Da Pave Frans kom på hospitalet i begyndelsen af juni måned for en maveoperation var traditionsindstillede katolske kommentatorer hurtige til at skrive og tale om Pavens helbred og opfordrede til der blev bedt for ham, Sankt Peters stedfortræder, “selvom du mener han er en kætter.” 


Bagved denne anmodning om at bede følte man et vis håb om at ‘noget’: Kunne det være de sidste timer for en Pave som mange siger gør mere skade end gavn for Kirken end nogen anden Pave i de sidste 1000 år?


Er dette frygtelige pavedømme nu endelig - endelig - ved sin afslutning?


Da fotos af en helt tydelig (efter hospitalsbesøget) svækket Frans dukkede op spekulerede nogen over om den gejstlige havde været gennem en 'skærsild lignende forvandling’ hvor hans globalistiske synder nu endelig var blevet åbenbaret ham af Helligånden. Havde han oplevet en omvendelse som “et blændende lys” ligesom Saulus fra Taurus?

Ville han fravige sin undertrykkelse af den Latinske Messe? Ville han gå bort fra sin besættelse af the Synodal Path of the German Church og dens indgreb i den Universelle Kirke?


At besidde sådanne håb er som at ønske at projektiler vil stoppe midt i luften og falde til jorden som punkterede varmtlufsballoner. 


Frans, med trådene fra maveoperationen ikke fjernet, accelererede sin globalistiske vision med et angreb på biskop Joseph E. Strickland of the Diocese of Tyler, Texas. Bishop Strickland, en konservativ ildsjæl der engang anklagede Pave Frans for at “underminere the Deposit of the Faith,” var underlagt  efterforskning ved Vatikanet for få uger siden. Disse undersøgelser, kaldet Apostolske Visitationer, plejer ikke at være gode tegn for den som efterforskes. 


Som the Catholic News Agency rapporterede,


“Nyhederne om undersøgelsen af Strickland kommer efter hans deltagelse i en Eukaristisk procession og bønnemøde den 16. juni i Los Angeles for at protestere mod Major League Baseball’s Los Angeles Dodgers fordi denne ærede en anti-katolsk draggruppe ved holdet årlige Pride Night game.”


Derpå i hast med tiden (og dårligt helbred) udpegede Frans 21 nye kardinaler, prælater i total enighed med hans Woke teologiske og Synodal Path besættelser, alle garanterer de at den næste pave vil være noget af en Mega-Frans. 


Frans’ revolution, som en katolsk observatør bemærkede er “en aldrig aflsuttende verdensrevolution.” 


Blandt Frans udvalgte til den røde hat i oktober vil være den kyssende ærkebiskop Tucho, der siger at når vi kysser skal man “passe på tænderne.” 


I mellemtiden ruller dette katastrofal pavedømme videre på sin ‘lystige’ vej, udstøder trofaste præster, der tilbyder den traditionelle messe, og pavedømmet fremme falske katolske (kriminelle) familier som Bidens i Washington. 


“Ti år efter det katastrofale valg af ham i Det sixtinske Kapel,” skriver Vatikan observatøren Damian Thompson, “Er vi nået til øjeblikket med en voldsom krise i Kirkens liv.” Han fortsætter:


“Frans strammer sit greb om Vatikanets maskineri uden plan om at trække sig. En ny Pave ville det være godt at få - for nogle få år siden. Nu mener jeg det er for sent. Kirken vil måske aldrig få sin moralske autoritet igen. ”

Avatar photo

https://www.frontpagemag.com/gutting-the-catholic-church-with-deep-tongue-kisses/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails