torsdag den 16. november 2023

 

Islam er elefanten i historiens glasbutik

Milli Sands


Samtidig med muslimer forsøger at ødelægge Israel burde der være rynkede miner hos kristne og jøder over deres historie i Det Hellige Land dersom nogle fastlåst i det 7. århundrede skulle vinde.  

Muslimer er elefanter i historiens glasbutik,  

Den samme uciviliserede kultur, der som bestanddel har gjort det at lyve som noget helligt, taqiyya, har også løgne om fortiden for at ødelægge den, Jahiliyyah

Jahiliyyah ... er et arabisk udtryk der henviser til tidsperioden og forholdene i før arabisk-islamisk Arabien kom i 609 CE. Det omtales sædvanligvis som Uvidenhedens Tidsalder. 

Jāhiliyyah, i Islam ... omfatter en negativ muslimsk evaluering af præ-islamisk liv og kultur i Arabien sammenlignet med læren og praksis i Islam.  

Ødelæggelsen af historiske kunstværker er et forsøg på at tvinge Islams lære igennem.  Jahiliyyah er brugt for at rationalisere ødelæggelse af kunstværker som man betragter som forbundet med afgudsdyrkelse og ikke i overensstemmelse med Islam. 

Formålet er at ‘ændre’ fortiden og den indstilling har bredt sig udover Arabien. 

Det mest kendte eksempel på sådan ødelæggelse er smadringen af de oldgamle Buddha stuer i Bamiyan Dalen, Afghanistan ved Taliban i 2001. Ødelæggelsen af dem var netop med baggrund i Talibans fortolkning af Islams lære.  

Muslimers ødelæggelser slutter aldrig.  

Der har været mange andre tilfælde, hvor historiske kunstværker og kultursteder har været målet. Her nogle eksempler: 

1. 2012 ødelæggelse af oldgamle kunstværker i Timbuktu: Bevæbnede muslimer angreb gamle manuskripter og kunstværker på et UNESCO World Heritage Site, førende til ødelæggelse, fordi de blev anset som ikke i overensstemmelse med islamisk tro. 

2. Udslettelse af historiske monumenter i Palmyra, 2015. Militser fra Islamisk Stat udslettede adskillige oldgamle strukturer i et forsøg på at fjerne det som de anså som symboler på polyteisme og afgudsdyrkelse, 

3. Vandalisme på oldgamle steder i Irak. Islamiske grupper havde historiske steder og kunstværker som mål, skaderne var uoprettelige. Disse ødelæggende handlinger var baseret på muslimers modstand mod kulturelle sædvaner der ikke er forenelige med islamisk tro. 

Og hvad ville en muslimsk krig være uden at involvere kristne? Som eksempel, bombede i 2016 ISIS en Koptisk Ortodoks Kirke i Cairo. 28 blev dræbt og dusinvis flere såret. 

De såkaldte palæstinensere (SCPs), i deres fortsatte bestræbelser på at ændre historien, må og skal fjerne beviser på den årtusind gamle tilstedeværelse af jøderne i Det Hellige Land. En kilde der dokumenterer  disse handlinger mod historisk revision er  “National Heritage Survey” udgivet af the Shilo Forum og the Shomrim HaNetzach: 

Kort fortalt, så bliver hundredvis af jødiske steder i Israel, som har overlevet 2000 år med romerne, byzantinerne, araberne, korstogene, mammelukker og osmannisk besættlse systematisk ødelagt af ....palæstinenserne... 

Dette indbefatter steder der går tilbage til bibelsk tid, sammen med Det Andet Tempel, fra Herodes og hasmonæiske perioder. 

Tænk over følgende eksempler:: 

Udenfor Jeriko ... er den næststørste jødiske begravelsesplads i Israel. Den går tilbage til Det Andet Tempel, strækker sig over et enormt område nær ved et Hasmonæisk palads, og omfatter et stort kompleks af dusinvis af begravelseshuler der blev benyttet i to århundrede og man anslår at 100000 jøder er begravet der..... 

Gravrøvere og andre slyngler har ødelagt og smadret begravelsesstederne, efterladende forfædrenes grave vanhelliget og deres knogler spredt .....[

Endnu et større sted under palæstinensisk angreb er Tel Aroma i Samaria, hvor et iøjnefaldnde Hasmonæisk palads sted, et af otte der blev opført af dynastiet for at forsvare Israels østlige grænse.....

Den Palæstinensisk Selvstyremyndighed fik kontrol over Tel Aroma og benyttede tungt udstyr til at lave en vej over dele af ruinerne, dermed er der forårsaget ubetalelig skade. For at føje mere spot til skaden holdt de en formel ceremoni og erklærede paladset, der blev bygget at Makkabæerne, for at være et “Palæstinensisk Kultur Sted.” ... 

“Det Palæstinensiske Selvstyreenhed undlader at bevare og beskytte historiske kultursteder, men er ansvarlig for cirka 90% af angrebene på dem.” Nævner rapporten. 

Dette er intet andet end en organiseret kampagne fra myndigheden vore påståede “fredspartnere” for helt systematisk at ødelægge håndgribelige beviser på jødernes forbindelse med landet Israel. 

Det er et angreb på historien og på sandheden og det skal standses.  

Fænomenet beskrevet i rapporten er blot toppen af isbjerget. Trods alt undersøgtes et repræsentativt udvalg af cirka 365 ud af de mere end 10000 jødiske historiske og arkæologiske steder man har fundet i Judæa og Samaria, gående fra gamle synagoger til jødiske begravelsessteder til paladser bygget af Israels konger. 

Ovenstående er en meget forkortet liste. Der er betragteligt mere herunder SCP’s nedbrænding og vandalisme af Josefs Grav sidste år. 

Da Jordan havde kontrol over Østjerusalem 1948-67 blev vigtige religiøse steder ødelagt vanhelliget eller gjort mindre.

Jødiske steder: 

  • Det Jødiske Kvarter i den Gamle By blev ødelagt som følge af 1948 krigen. Gamle synagoger og over 50 yeshivas blev revet ned eller anvendt til andre formål, nogle af dem var flere hundrede år gamle..  

  • Området ved Vestmuren blev til slum med meget ringe kloakering.... 

  • Den gamle jødiske begravelsesplads på Olivenbjerget blev vanhelliget med og titusinder af gravsten blev gjort til småsten til fortove og latriner.  

Kristne steder:  

  • Strenge restriktioner på adgang til at besøge kristne hellige steder.  

  • Jordan’s Christian Affairs Department forsøgte at få kontrol over kristne institutioner, blander sig i kirkeadministration og skoler.   

  • Kristne velgørenhedsorganisationer og hospitaler blev pålagt at have muslimer i bestyrelserne. Kristne skoler blev tvunget til at undervise i Koranen. 

  • Kristne begravelsessteder blev i store træk bedre passet end jødiske, men nogen ødelæggelse og vandalisme blev rapporteret. 

Selvom muslimer ikke ødelægger ting, herunder administrativ indblanding i stedernes funktion, forhindrer de ikke-muslimer i at besøge deres hellige steder. 

Under perioden med jordansk kontrol over Østjerusalem og Den Gamle By fra 1948-1967 blev adgang til hellige steder for jøder og kristne underlagt stramme restriktioner. 

  • Jøder blev hindret i at besøge Vestmuren og andre jødiske hellige steder i Den Gamle By. Synagoger i det jødiske kvarter blev ødelagt. 

  • Adgang til krisnte hellige steder fik kun tilladelse til trosretninger anerkendt af Jordan. 

  • Under Jordan-Israel våbenhvileaftalen, skulle israelske kristne og muslimer have besøgsret til religiøse steder i Jerusalem. Det var yderst sjældent Jordan gav lov. 

  • Jordan forbød israelere i at besøge hellige steder, og krænkede dermed våbenhvileaftalen. Israelske arabere kunne besøge Klippemoskeen og Al-Aqsa hvis de medbragte særlige tilladelser. 

Israels sejr i 1967 krigen tillod fuld adgang til hellige stder for jøder, kristne og muslimer. Israel erklærede tilbedelsesfrihed og åbnede Jerusalems hellige steder for alle religioner. 

Der er ingen bevis på at muslimske eller kristne hellige steder systematisk ødelægges eller vanhelliges efter Israel fik kontrol over Øst Jerusalem. Israel har givet adgang til alle religioners hellige steder. 

Fremtiden for fortiden er i alvorlig fare. Muslimer, udover at være uvidende, ikke tage hensyn til og bedrageriske om fortiden er triumferende ødelæggere af den. Jøder og kristne (primært) kan ikke tillade at Islam vinder i dette race mod kaos, eller vil deres forti, histoire ikke have en fremtid.


https://www.americanthinker.com/articles/2023/11/islam_is_the_bull_in_historys_china_shop.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails