søndag den 5. november 2023

Wales et ‘hvidt’ land i årtusinder trods påstand om det modsatte

 

Wales et ‘hvidt’ land i årtusinder trods påstand om det modsatte


Andrea Widburg


Der er kun få steder på kloden der historisk set er mere ‘hvid’ end Wales. Et lille land der klynger sig til den vestlige kant af the United Kingdom. Der er også kun få lande i verden der lige for tiden er mere ‘hvid’ end lille Wales. Den realitet har dog ikke hindret the the Welsh Labour Party i at prale med den ‘kendsgerning’ at uden sort historie er der ingen walisisk historie. 

Faktisk har jeg en tilknytning til Wales. Jeg tilbragte mine junior år i England for lang tid siden, en af min bofæller var fra Wales

Jeg har aldrig glemt da vi sad på køkkenbordet og talte om vores baggrund. Jeg gav hende et hurtigt oprids af de lande mine forfædre var blevet forvist fra, franske huguenotter og jøder. 

Min snehvide walisiske ven sad og lyttede og hendes øjne blev større og større. 

Min snehvide walisiske ven sad der og lyttede- øjnene blev større og større. Derpå med den smukke walisiske accent sagde hun, “Min familie har været i Wales ...ja faktisk lige siden Cæsars tid.” Jeg er helt sikker på, at hvis du testede hendes DNA så kunne man med lethed få bekræftet den gennemførte renhed af hendes keltiske blod. 

Vi ved der har været mennesker i Wales i cirka 29000 år. De var beskæftiget med handel i Bronzealderen, efter bedste formodning må disse mennesker der boede der - Kelterne - have været beskæftiget med handel med andre keltere eller måske nogle tyske stammer. De handlede ikke med Afrika. Der var alt for langt væk og med  for meget vand til Middelhavet..

Image: Welsh flags by National Assembly for Wales. CC BY 2.0.  


I 554 og 54 BC, landsatte Julius Caesar tropper i Britannien, erkendte det var et isoleret sted, og lod det være. Den seriøse romerske invasion af Britannien fandt først sted tidligt det første århundrede A.D. De ‘gamle’ oprindelige briter der alle var snehvide Kelterne gjorde modstand. Deres kamp sluttede imidlertid i midten af det århundrede da Boudica’s styrkers tabte så grundigt til Romerne. De overlevende Keltere tak sig tilbage til yderområderne af Britannien - Irland, Skotland, Cornwall ... og Wales. 

I adskillige århundreder var Britannien en romersk koloni, og det er muligt at romerne medbragte sorte afrikanere fra deres besiddelser i Afrika til yderkanterne af deres udstrakte imperium. Imidlertid da Wales befandt sig så langt ude på Vestkysten så betragtede romerne Wales alene som en brugbart sted til guld-, kobber- zink- bly- sølv. tinminer. Overklassen blev romaniseret - resten ikke. 

I den post-romerske æra begyndte danskerne, anglerne, sakserne, jyderne m. flere - det vil sige tyske stammer med hvid hud - at plyndre De Britiske Øer, og med tiden blev de bosættere fremfor plydnringsfolk. Wales var imidlertid ikke berørt af det og fortsatte med at være meget Keltisk. 

I 1066, erobrede normanner (en anden Anglo-saksisk stamme) England og de normanniske herrer rettede oprmæksomheden mod Wales. Tidligt 1400 tallet, blev Wales underlagt og del af England. Waliserne fortsatte dog med at være ‘lilje-hvide’ keltere.

Således i over 900 år fortsatte Wales med at være hvid, meget hvid. Hvis walisere giftede sig udenfor Wales. gjorde de det med andre hvide mennesker. Det var altid hvid.

Selv i dag er Wales ‘hvid.’ (Har jeg nævnt hvor hvid den Walisiske befolkning er?). Samlet er der 18,000 sorte mennesker i hele Wales (eller 0.6% af befolkningen.)

Den samme Wikipedia artikel nævner at første omtale af en sort person i Wales var en gartner, John Ystumllyn, der døde i 1786. Siden dengang er sorte der har haft deres navne knyttet til Walies været i diverse sportsgrene og underholdning. Ydermere , når man udvælger tilfældigt, opdager man at atleter ofte flytter til Wales af professionelle årsager, ikke fordi de har Walisisk oprindelse eller familie (see f.eks.Ethan Ampadu, Rabbi Matondo, Sorba Thomas, og så videre.

Wales er ‘hvid’..

Den ‘hvidhed’ er et problem for Walisiske venstreorienterede, fordi de mener at det at være ‘hvid’ er at være ond. Det kan du ikke undgå på venstrefløjen. ‘Hvide’ er giftige kolonister der har racisme i generne. I venstrefløjens hierarkisk opbyggede verden er det eneste der har ringere status end ‘hvide’ som vi ser det dagligt, jøderne. 

Hvad kan man gøre? Hvad kan man gøre?

Nuvel, svaret for en venstreorienteret er let. Det skyldes at venstrefløjen er fortabt i egoistiske bedrageriske fantasier. 

  • Verden er ved at varme sig til døde.....nej vent et øjeblik, fryse ihjel...nej vi tog fejl de koger ihjel, og det er altsammen din fejl. 

  • Biologisk sex er det rene gift, en hvid mandlig konstruktion, og mennesker er frie til at være hvad de nu føler de er, skiftende fra minut til minut, hvis nødvendigt. 

  • Bedste metode til at bekæmpe kriminalitet er at nedlægge politiet, sløjfe straffe, og forhindre mennesker i at beskytte sig mod kriminelle.

  • Biden er helt normal, mentalt kompetnetn, og gennemført uden korruption.

Løgnene hører aldrig op. 

Og det er på den vis du modtager dette storslåede tweet fantasi fra the Welsh Labour party:

Der er kun et problem med denne walisiske indsats for at opnå højere status, stige et trin op på den venstreorienterede kulturoverskridende stige. Det er det skinbarlige bedrag. Og uanset hvor hårdt venstrefløjen bekæmper virkeligheden, så vinder virkeligheden med tiden - trist nok sker det på den mest smertelige måde.  

https://www.americanthinker.com/blog/2023/10/leftist_intersectional_race_fantasies_take_over_welsh_history.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails