lørdag den 12. september 2015

Gammeldags voldgrav skal beskytte Egypten mod Gaza

Egypten er ved at lave en voldgrav rundt om Hamas terrorstaten

Alle er dødtrætte af Gaza
Gaza er en koncentrationslejr. Med 5 stjernede hoteller. Gaza er et åbent fængsel. Med tusinder af Hamas millionærer, shopping centre og vandparker.


Gaza er også rigtig god til at affyre raketter mod Israel, og derpå skjule dem i skoler bygget af UNRWA (FN-organisation). Man er rigtig dygtig til at slå egyptiske soldater ihjel, og så flygte og skjule sig i moskeer. Alle - undtagen venstreorienterede - er virkelig trætte som til døden af Gaza.
Egypten der for nylig styrtede tyrannerne i Det Muslimske Broderskab, er om nogen rigtig godt trætte af Gaza. Derfor er de ved at bygge en voldgrav.
Efter at have ryddet landsbyer og gårde indenfor 3-5 kilometer fra grænsen til Gaza påbegyndte Egypten mandag arbejdet med anden del af planen om at beskytte sig mod Hamas terrorister og smuglere der benytter gravede tunneler - man er ved at færdiggøre en voldgrav - som i Middelalderen - langs grænsen til Gaza.
Voldgraven vil således forhindre at der kan bygges tunneler vurderer embedsmænd. Tunnelgraverne vil ikke være i stand til at grave dybt nok til at komme under voldgraven. Voldgraven vil være fyldt med havvand fra Middelhavet.
Det vides endnu ikke om Egypten har planer om at lade krokodiller eller andre lignende afskrækkende dyr svømme rundt i voldgraven.
Dette ville også være en god ide for vor grænse mod Mexico, hvor narkokartellers tunneler er blevet en alvorlig sikkerhedstrussel.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails