søndag den 6. september 2015

Muslimske lande og mangel på medfølelse med flygtninge

Hvorfor gør de olierige arabiske lande ikke noget for de muslimske flygtninge

Vestens medier rapporterer om den muslimske flygtningekrise som et humanitært problem som Vesten må gøre noget ved. Men hvor er mediernes spørgsmål til de gigantiske finansielle og områdemæssige ressourcer som de olierige arabiske, muslimske lande besidder? Hvor er de islamiske løsninger på denne ligning?
Verden bliver ofte belært om, hvor vigtigt det er at respektere arabisk og islamisk næstekærlighed, men hvor er den arabiske handling for at redde medmuslimer og arabere fra ISIS’s kløer?
Hvor er de arabiske feminister, især de som demonstrerede mod Frankrig og landets forbud mod hijab? De er tavse og gør intet for at redde de tusinder af kvinder der er ofre for islamisk jihadistisk voldtægt og slaveri. De eneste medfølende kvinder der hjælper andre kvinder i Mellemøsten er de kristne Moder Theresas og Kayla Muellers fra vestens verden.  
Hvor er de mægtige arabiske hære der har ført dusinvis af krige mod Israel? Hvorfor bekæmper de ikke ISIS og bygger teltlejre i de øde områder i Arabien, Egypten, Jordan og de velstående Gulf nationer? De hævder alle de er “moderate” muslimer og at de er imod ISIS. Men hvad har de gjort?
Hvor er de tusinder af islamiske menneskerettighedsgrupper der opererer i Vesten, organisationer som CAIR og ISNA, der bruger al deres energi, og millioner af dollars til at standse påstået diskrimination mod muslimer og mod “islamofobi” i Vesten? Det selvsamme Vesten som deres flygtninge nu strømmer til.
Hvor er den velstående Arabiske Liga til at koordinere sikre byer på arabisk land der strækker sig fra Marokko til Irak, og fra det nordlige Syrien til Sudan?
Det er helt åbenbart at arabiske og islamiske regeringer ikke er forberedt på eller har planer for konsekvenserne den islamisk tumult i hele Mellemøsten. Flygtningekrisen kunne man have forudset, og katastrofen har luret lige siden Det Arabiske Forår gik i skuddermudder og man ikke fik skabt en islamisk stat i Egypten, og ISIS dukkede op i Syrien. Men de islamiske lande har ignoreret den humanitære krise og ser helt bort fra de barbariske handlinger ved Islamisk Stat.
Her følger så nogle af de årsager der er til at muslimske lande sjældent er forberedt på katastrofer og redder andre muslimers liv, og i udpræget grad stoler på at Vesten vil redde ofrene for islamisk jihad:
* Muslimske lande ved at Vesten vil hjælpe med til at lindre deres fejltagelser således at de ikke behøver kæmpe med de negative konsekvenser af deres handlinger.
* Vestens lande kommer hurtigt til undsætning, åbner deres pengekister og land for at bevise for verden at de ikke er islamofober.
* Arabiske lande besidder ikke medfølelse og handler ikke for at redde andre trods retorikken om arabisk/islamisk sammenhold. Saudi Arabien og Gulf nationerne åbner aldrig deres grænser for fattige nødstedte muslimer. Selv Egypten nægtede at lade flygtninge fra Darfur komme ind, disse flygtninge blev senere tvunget til at drage til Israel der tog imod dem.  
* Olierige arabiske land, gør det meget vanskeligt for andre arabere at rejse rundt, udover haj (pilgrimsrejsen). De er meget stammeopdelt og nægter at lade deres kultur komme under indflydelse af fremmede. Arbejderne fra den tredje verden behandles umenneskeligt og får sjældent permanent opholdstilladelse, eller samme rettigheder som borgerne.
* Araberne vil hellere bruge deres petrodollars og udvide deres indflydelse i Vesten end at forsøge at gøre livet bedre for deres egne borgere eller støtte andre muslimske nationer der økonomisk er mindre heldigt stillet.
* Islamiske grupper tror at flygtninge fra Syrien, Irak og Afghanistan vil sprede Sharia i Europa, hvilket igen er hovedformålet med jihad.
* Ved at rydde området for opposition og borgere der ikke bidrager til at give ISIS magt således gøres vejen klar for ISIS til at ekspandere ud over Syrien og Irak. Europa og Amerika opsuger således oppositionen mod ISIS, så hvorfor stille sig i vejen?
*Liv og det at redde liv og undgå menneskelig tragedie er ikke vigtigere end jihad i arabisk kultur.
Jeg håber Vesten vil tænke sig om to gange før man accepterer tusinder af muslimske flygtninge fra Mellemøsten.
Nonie Darwish is the author of “The Devil We Don’t Know; the Dark Side of Revolutions in the Middle East” and President of FormerMuslimsUnited.org.
http://www.frontpagemag.com/fpm/260025/why-did-oil-rich-arab-countries-abandon-muslim-nonie-darwish

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails