fredag den 18. september 2015

ISIS blandt flygtningene. Let at udlede af fotos

ISIS blandt flygtningene. Let at se

Bernie Planck
I min artikel Chinese Girl with Snake, vil den overfladiske betragter muligvis være blændet af den lyserøde unge pige med fire ben, og slet ikke bemærke det der er i baggrunden -  knap synligt - to aber der kopulerer.
Se blot efter.
chinese girl with snake
Se så på dette typiske billede af de horder af migranter der flygter fra deres krigshærgede hjemlande. Her er så overskriften til billedet:

Flygtninge går på perronen efter at være ankommet med toget til Münchens hovedbanegård søndag den 13. september 2015. Tyskland vil indføre midlertidige grænsekontroller langs grænsen til Østrig for at forsøge at begrænse tilstrømningen af flygtninge, sagde indenrigsministeren.


Refugees walk on the platform after arriving by train at the main railway station in Munich on Sunday, Sept. 13, 2015.
Photo Credit: CBCNews/Michaela Rehle/Reuters

Har du lagt mærke til noget besynderligt ved de flygtninge? Hvor er kvinder og børn.

Skønt vi har set nogle kvinder og børn på hundreder af lignende fotos fra krisen så er det altså interessant at bemærke, at flertallet på alle disse fotos er  mænd og ikke blot mænd som sådan, men unge mænd i den militærduelige alder.

Spørgsmålet ingen har stillet er, hvorfor er de ikke netop i militæret for at kæmpe for deres lands frihed? Et er kvinder, børn, de syge og de gamle ville flygte fra konflikten, noget helt andet er at se denne hoben af unge mænd også gør det.

Det som virkelig burde bekymre regeringerne i den civiliserede verden er hvad der gemmer sig i mørket blandt alle disse flygtninge. Så mange muslimske mænd og derfor også muligheden for at der kan være jihadister blandt dem.

Nogen vil virkelig på et tidspunkt blive ‘voldtaget’ og det vil ikke være aberne.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails