mandag den 25. december 2017

Tyrkiet er ikke en allieret - Erdogans sidste træk bekræfter dette

Tyrkiet er ikke en allieretDen 25. december vil millioner af kristne i lande, hvis ledere stemte imod United States anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad, sammen med Pave Frans der sluttede sig til fordømmelsen, fejre Jesu fødsel i Bethlehem, i Det Hellige Land Israel. Vi ønsker dem alle og vore læsere en Glædelig Jul.

Et øget antal lande med kristent flertal synes at være villige til at omskrive historien ved at adoptere den nylig opfundne palæstinensiske stats løgne, der omfatter benægtelsen af at der har været jøder i Det Hellige Land i over totusind år, man påstår endog at Jesus ikke var jøde, men palæstinenser og muslim!

Europas kristne identitet er blevet langsomt eroderet, ikke kun ved stadig mere sekularisme, men også gennem truslen om islamistisk terrorisme. Det hele indledtes med palæstinenserne der fra begyndelsen havde til hensigt at få indrømmelser fra Vesten. Det gjorde de igen torsdag. Blot denne gang skulle de ikke bortføre et passagerfly fra nogen af de 128 lande der stemte mod USA ved Generalforsamlingen i FN. Nu har de fleste af de 128 land der støttede palæstinensernes fordømmelse af præsident Donald Trumps beslutning om at flytte U.S. ambassaden til Jerusalem, lært at frygte den vold der udøves af stadig flere radikaliserede anden-generations muslimer og flygtninge, der ofte gentager de palæstinensiske løgne - om Jerusalem, om Israel og om jøderne - som motiv for terroristernes angreb.

Udover det er deres ledere mod U.S. præsident Trump og de fleste er anti-Israel. Så er der det finansielle motiv. Hvordan kan man retfærdiggøre forbruget af milliarder af dollars til hjælp til terroristerne i Gaza og på Vestbredden? Ydermere er de grådige. De ville hellere lave forretninger med mullaherne i iran, Tyrkiets muslimske broder ved ræsident Erdogan, Qatar og andre islamistiske enheder.

Generalforsamlingens fordømmelser af U.S. for at meddele man vil flytte ambassaden til Jerusalem, hovedstaden, kom efter adskillige resolutioner vedtaget tidligere af det anti-Israel, pro-Palæstina FN råd, UNESCO.

Sidste år i maj måned mens Israel fejrede sin Uafhængighedsdag nummer 69 vedtog 22 af 58 medlemslande i UNESCO en resolution der benægtede den jødiske stat Israels juridiske og historiske rettigheder i Jerusalem eller nogen andre af de hellige jødiske steder som der er fuld dokumentation for har været jødisk i mere end 2000 år og tilhørende israelitterne.

23 lande der manglede modet til at åbenlyst at modstå det palæstinensiske arabisk, muslimske initiativ undlod at stemme. De fleste af de 10 lande der var imod UNESCO ynkelige resolution manglede modet til at gå imod Generalforsamlingens resolution. Hvorfor mon?

Det ekstraordinære møde i Generalforsamlingen var på initiativ af Tyrkiet, der fik tilslutning af Yemen som repræsentant for de arabiske lande og the Organization of Islamic Cooperation (OIC).
Dette var en mulighed Erdoğan, som aspirerer til at blive Sultan i det generobrede Osmanniske Imperium, bare ikke kan lade gå til spilde. Og på hans officielle Facebook side postede han en karikatur der viser ham iført en Tarbush, med bønnekugler i den ene hånd og den anden der slår Trump, der blødende ikke er i stand til at svare igen. Erdogans budskab er ikke kun fuld af praleri om at han kan slå U.S., men også en opfordring til muslimer om at gøre det samme.
Billedresultat for erdogan with tarbush hitting trump

Erdoğan's støtte til palæstinenserne,og især Det Muslimske Broderskabs terroristgruppe Hamas, (der fornylig fik fjernet enhver antydning af deres alliance fra deres website) er ikke noget nyt. Heller ikke hans nære forbindelse med Iran og Qatar og kritik af de nyeste reformer i Saudiarabien og saudierne mere hjertelige tilgang til Israel. Hans anti- U.S. stemmeinitiativ ved FN Generalforsamlingen og hans Facebook postering har til hensigt at begejstre Sunni muslimer verden over til at betragte ham som deres nye leder.

Det er på tide endelig at anerkende at Erdogans Tyrkiet ikke længere er en U.S. allieret. U.S. burde fjerne de 50-90 kernevåben der opbevares som NATOs afskrækkelsesmiddel på Incirlik basen i Tyrkiet.
Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails