lørdag den 16. januar 2021

Mexicos præsident mod at Trump censureres på de sociale medier

Mexicos præsident mod at Trump censureres på de sociale medier

Monica Showalter

En usandsynlig, ikke forventet kilde forsvarer præsident Trump, hvad siger man så?

Den venstreorienterede præsident i Mexico Andrés Manuel López Obrador har som det berettes givet løfte om at gå i kødet på tech-virksomheder torsdag som svar på lukningen, forbuddet som har ramt præsident Donald Trump på de sociale medier.

“Jeg kan sige Jer at ved det første G20 møde vi skal have vil jeg komme med en forslag til dette problem,” sagde López Obrador. “Ja, de sociale medier burde ikke opildne til vold og alt det der følger, men dette kan ikke benyttes som en forløber for at fjerne ytringsfriheden.” 

“Hvordan kan en virksomhed handle som om det var almægtig, en slags Spansk Inkvisition om det der gives udtryk for?” spurgte López Obrador.

López Obrador’s udenrigsminister Marcelo Ebrard sagde, at Mexico allerede har indledt arbejdet med at få andre nationer involveret i indsatsen herunder “embedsmænd i Frankrig, Tyskland, EU, Afrika, Latinamerika og Sydøstasien,” fortalte The Associated Press reported.

AMLO, har effektivt forsvaret præsident Trump der blev ydmyget af disse de sociale mediers Stormoguler, der lukker hans adgang til internettet i en kartellignende enighed. AMLO hånede også klart og tydeligt venstrefløjen for at godtage dette angreb mod ytringsfriheden, da giganterne fra de sociale medier er ledet af oligarker med monopoler. Det får opfordringerne til censur som Michelle Obama og Alexandria Ocasio-Cortez står bag til at se ganske afskyelige ud. Det par og hele venstrefløjen opfordrer til internet censur og de ligner nu virksomhedsmarionetter der syngrer og danser for deres aftensmad. Ser det godt ud for nogen på venstrefløjen?

Det er ikke første gang AMLO, en socialist, er stået frem for at forsvare Trump. Tilbage i november så han hvad der foregik i staterne med fejl i valgoptællingen, og anerkendte det havde fundet sted. Han havde nemlig også før fået et valg stjålet. At han er så principfast om det, gør at rigtig mange af os der før var skeptiske over det tilbage i tiden nu er klar over jamen det skete jo faktisk.

Han hjalp også Trump med de store udfordringer med illegale der krydser grænsen til the U.S. og gjorde Trump i stand til at skabe en asylpolitik med Mexico der tjente til at kun de mest oplagte ansylansøgere blev accepteret. Det satte et Stop for de grænsekrænkelser der var foregået i lang, lang tid, overskridelser der primært gavnede Mexicos narkokarteller, der tjente tykt på de ulovlige handel med immigranter.

Det er virkelig ironisk alt dette. To tidligere præsidenter, såkaldte konservative præsidenter i Mexico, Vicente Fox og Felipe Calderon, kæmpede konstant med the U.S. om problemet med at eksportere ulovlige indvandrere til the U.S. Nu er der så en erklæret socialist og han ser verden som den gennemsnitlige amerikanske vælger gør - og har modet til at også påpege det.

AMLOs er såmænd ganske fin, når man tager hans hjælpsomhed over for præsident Trump i betragtning, men der er også noget andet.


AMLO er en erfaren politiker og ville næppe gøre det han har gjort hvis det skulle betyde at hans vælgere bliver færre. Han ved også at al denne ståen op for Trump gavner ham politisk, hvilket igen taler til gunst for den gennemsnitlige mexikanske vælger.

AMLO's har fuldstændig ret. Vi håber at høre mere fra ham snart.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/01/mexicos_president_blasts_trumphating_social_media_censors_vows_international_action.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails