tirsdag den 19. januar 2021

Ny/gammel medikament mod Corona kan nu få gennemslagskraft

 

Ny/gammel medikament mod Corona kan nu få gennemslagskraft

Andrea Widburg

Da Trump trådte til i Det Hvide Hus gik venstrefløjen i gang med at fortælle, at alt han gjorde var politisk spin. Det eskalerede i 2020 da Democrats benyttede Wuhan virussen til deres politiske formål. Det er ganske vist, at de bevidst ødelagde økonomien for at sidde i Det Hvide Hus igen. Endnu værre var det at efter Trump hyldede Hydroxychloroquine, gjorde de det nærmest umuligt at medicinen fik en fair chance, hvilket muligvis har været årsag til at titusinder er døde, uden anden grund end at nægte Trump en “vinder.” Men Trump på vej ud synes der nu at være tale om et ganske almindeligt middel mod parasitter kaldet - Ivermectin.

(Husk at når du læser dette er det ikke som et lægeligt råd. Det er blot for at diskutere en ny medicinsk teori i behandlingen af Wuhan virus.)

Jeg hørte første gang om Ivermectins effektivitet mod Wuhan virus i sidste uge gennem min, af alle, frisør, der er brasilianer. Hun fortalte mig, at alle i hendes familie tog nogle midler, hun kunne ikke lige huske navnet på det middel de brugte mod lus, og at ingen af dem har fået virus. Faktisk, sagde hun, at alle hun kendte i Brasilien tog dette middel mod lus. Jeg undersøgte det så da jeg kom hjem.

Ivermectin går helt tilbage til 1970, da Satoshi Ōmura fra Kitasato University og William Campbell fra Merck, arbejdede sammen, og opdagede at en bakteriefamile kaldet avermectins kunne kurere mus for ringorm. Ivermectin benyttes nu helt rutinemæssigt til at behandle mange infektioner ved parasitter.

 Ivermectin Drops 1% | Healthcare | Petsense Direct

Fordi det kan indtages gennem munden eller som salve fungerer det mod alt fra hovedlus til børneorm. Du har måske ikke selv anvendt det, men muligvis har du givet det til din hund eller kat fra tid til anden.

I tropiske klimaer bliver Ivermectin også anvendt mod sygdomme der er karakteristiske for de regioner, såsom gul feber, malaria, og flodblindhed. Det kan endog hjælpe mod ikke alkohol relateret fedtlever. Det er et meget imponerende lægemiddel..

Ivermectin’s potentielle virkning mod Wuhan virus blev allerede antydet i april 2020 da australske forskere sagde, “Ivermectin mod hovedlus forhindrede hurtigt udviklingen af SARS-CoV-2, den virus der er årsag til COVID-19.” Endnu bedre ifølge David Jans fra Monash University i  Melbourne, er Ivermectin “sikker ved ret så høje doser,” selvom han skyndte sig at føje til at ingen bør forsøge sig med selvmedicinering, især ikke med medicin der er beregnet til kæledyr eller mod hovedlus.

I august blev Brasilien voldsomt ramt af Wuhan virus, og kystbyen Itajai blev til et laboratorieeksperiment efter borgmesteren, en læge, meddelte en massiv uddeling, af midlet. Pudsigt nok, ønskede Coda, det onlinemagasin jeg linkede til ikke at nogen skulle blive for begejstret. Man udgav historien i kategorien “krig mod videnskab.”

Dog, i september anvendte yderligere to brasilianske byer Ivermectin på forsøgsbasis. Resultaterne var noget vanskelige at fortolke, fordi undersøgelserne ikke blev foretaget ved brug af dobbelt laboratorium konditioner. Oveni det havde de tre undersøgelser forskellige klimatiske forhold og befolkninger. Imidlertid indikerede rådata at - som gennemsnit - faldt dødstallene i de tre regioner, sygdomstilfældene var mindre alvorlige og der var færre nye tilfælde.

Så i sidste uge fik Ivermectin endelig et boost i Amerika. The NIH har officielt anerkendt Ivermectin som en behandlingsmulighed mod Wuhan virus. Den nye anbefaling “er nu blevet opgraderet til samme niveau som de vidt udbredte monoklonale antistoffer, rekonvalescerende plasma, hvilket er en ‘hverken for eller imod’ anbefaling.” Med andre ord er midlet ikke længere under forbud. Det er en terapeutisk option. 

Fra Buffalo er der også oplysende information: Da en dommer beordrede et hospital til at tillade behandling til Judith Smentkiewicz, en 80 årig COVID-syg patient, med Ivermectin, kom hun sig hurtigt. Hendes familie er overbevist om at Ivermectin er grunden til hun kom sig:

“Denne dame lå i respirator, bogstaveligt på sit dødsleje - og så fik hun dette middel.” fortalte Lorigo (en af hendes advokater) til The Buffalo News om  Smentkiewicz, en beboer i Cheektowaga. “Hvad os angår er vi overbevist om, at dommerens afgørelse reddede denne kvindes liv.” 

Et enkelt tilfælde er naturligvis ikke noget bevis, men det er i tråd med informationen om, hvordan dette ‘billige’ relativt sikre, almindeligt brugte middel er.

At finde den helt rigtige løsning, se den blå himmel gennem de mange dystre ‘skyer’ vi står over for så er dog noget godt der kan ske, hvis venstrefløjen får deres politiske vilje: Måske får vi, endelig, en ærlig tilgang til behandlingen af Wuhan virus således at vi amerikanere kan lægge sygdommen bag os og komme videre.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/01/with_trump_almost_gone_theres_a_new_drug_in_town_against_covid.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails