søndag den 24. april 2022

3 lærepunkter af Rusland/Ukraine krigen

 

3 lærepunkter af Rusland/Ukraine krigen

Owen J.P. Murphy

1. FORENEDE NATIONER er værdiløs.

Vi vidste dette da ISIS invaderede Irak og systematisk smadrede oldgamle fredelige samfund herunder Yaziderne. Hvor var FN da det stod klart at et folkedrab mod disse folkegrupper som ikke lige var Islams ‘kop te’ sattes i værk? FN er oprettet for at hindre, stoppe krig, men har intet gjort.

2. NATO er en HYDRA der slås mod sig selv.

Hydra fra græsk mytologi er et mangehovedet uhyre (reptil) - det er hvad NATO er blevet til. Imidlertid har nogle af ‘hovederne’ valgt en vej der favoriserer det enkelte land på bekostning af den kollektive gruppe. Det er velkendt at Kansler Angela Merkel fjernede Tysklands kerneenergi program til fordel for naturgas fra Rusland ( ikke nogen særlig grøn politik). Trump blev kritiseret for at påpege dette da han besøgte NATO i 2018.

 

"Vi formodes at beskytte Jer mod Rusland, men I betaler milliarder af dollars til Rusland, er det rimeligt?” spurgte Trump. “Jeg finder det meget upassende.”

Samtidig bidrog Tyskland ikke til NATO med 2% af BNP som man ellers er enig om. Trump påpegede:

“Vi betaler således mellem 4 og 4,3% når Tyskland betaler mellem 1 til 1,2% - max 1,2% af en langt mindre BNP. Det er ikke fair.” sagde Trump.

3. Den Frie Verdens ledere er svage.

Jo, der er frygt for en 3. Verdenskrig fordi Rusland kan bruge kernevåben. Imidlertid kan verden ikke tillade at en bøllenation som Rusland bruger denne trussel om kernevåben til at angribe, uden provokation, et fredeligt og suverænt land som Ukraine.

Hvad vil ske når Iran og andre lande (Nordkorea) udvikler kernevåben samme med de eksisterende ballistiske missiler? Vil verden tillade at de angriber suveræne lande fordi bøllenationen truer med brug af kernevåben?

Det er på tide at en Churchill eller en Reagan træder frem på verdensscenen og viser styrke og ikke tilbageholdenhed. NATO burde forsyne Ukraine med al det militære udstyr der skal til for at landet kan forsvare sig og Rusland burde mindes om at brug af kernevåben vil resultere at landet helt sikkert ødelægges.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/04/three_things_we_know_from_the_russiaukraine_war.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails