onsdag den 13. april 2022

At være et neutral land accepteres ikke. En farlig tendens

 

At være neutral som land accepteres ikke. En farlig tendens

Ilana Mercer

Det forventes nu at alle nationer har fundet fælles fodslag, religion vedrørende Ukraine. Som jeg påpegede i begyndelsen af Rusland-Ukraine konflikten er vi, fra Covid underkastelsen, at betragte som zombier i den nye globale verdensorden, vi ledes til blot at følge med i en ny overholdelse, samtykke, denne gang over Ukraine.

Med andre ord, vær enig med the US’s Disneyficerede ‘engle og dæmoner’ udenrigsdpolitik, der har besmittet verden eller vær klar til at møde konsekvenserne.

Og medmindre Rusland tvinges til at affinde sig med forhånelsen, de voldsomme slogans, Amerikas selvretfærdige opfattelse af sig selv, - vil Rusland ikke få lov til at blive tilbage. Ikke i sin nuværende form. Det er det budskab der transmitteres  af Biden Administrationen, og som også det Republikanske parti synger med på som et ekko.

Lande der ønsker at være neutral vedrørende Ukraine befinder sig ydermere i en slags politisk syltekrukke. For ligesom det fælles Amerika tager afstand fra borgere man bedømmer som for reaktionære så vil og kan Amerika som stat tage afstand fra hele nationer.

Men ved du hvad? Nogle lande er gået ind for politisk neutralitet i Rusland-Ukraine konflikten har valgt den klassiske liberale holdning - man er imod sanktioner, da disse er ubrugelige i at opnå ønskelige politiske resultater og tilmed hensynsløse over for de mest sårbare som rammes. Det eneste man opnår er uproduktivitet. Det som fungerer er diplomati på højt niveau. 

Førende blandt de lande der ønsker at forblive politisk neutrale over for Rusland og som handelsmæssigt er knyttet til landet - samtidig med de opfordrer til en diplomatisk løsning på konflikten er - Ungarn, Serbien (der klogt “forbyder sine borgere at kæmpe i konflikter uden for lande”), Kina og Indien.

Ansporet af marionetpræsidenten Volodym, Zelensky og hans amerikanske dukkeførere er disse lande, især Kina og Indien, blevet nedgjort, forhånet af the Biden administration for at holde fast i de handelsmæssige og militære forbindelser med Rusland.

Neutralitetskonceptet er en vigtig del af Vestens civilisation. Som gjort klart i en lærd traktat; “konceptet med respekt for de neutrale dukker tidligt op i græsk historie og forbliver et næsten konstant kendetræk i Klassiske Krige.”

Ved at true med at straffe nationer, fordi disse praktiserer løsrevet politisk neutralitet i sagen om Rusland-Ukraine, selvom disse neutrale går ind for ‘høflighed’ mellem landene og opfordrer til en diplomatisk, fredelig løsning på ulykken, ting som Kina og Indien har gjort så 
arbejder The Empire på at splitte, som i udslette, det hæderkronede, oldgamle civiliserede koncept med politisk neutralitet.

At dømme fra tavsheden så sekunderer the Stupid Party (Republikanerne) the Evil Party (Demokraterne).

Trods den kæmpemæssige indflydelse United States har rundt om i verden til  væremåden som en elefant i en glasbutik ser vi for vore egne øjne en fredelig, helt problemløs integration af mange millioner ukrainske flygtning i Polen, især, men også i de andre lande rundt om Ukraine, Rumænien, Slovakiet og Ungarn. Hvordan det? Ingen vover at sige det klart og tydeligt selvom det er soleklart.

De flygtende og de som byder dem velkoimmen med åben arme er næsten alle af den samme Slavisk Europæiske folkegruppe. De deler de samme traditioner, vaner landområder der ligner hinanden og ikke mindst historie. Det er således både naturligt og let at byde mennesker velkommen som dig selv er i sin midte.

Ukrainerne er taknemmelige og beder allerede deres velgørere, ikke om håndsrækninger, men om  jobs. Det er oplagt at i homogene mindre samfund, går tilliden begge veje, og fællesskabsfølelsen blandt folk er dybfølt. 

Socialvidenskabsforskeren Robert Putbnam kaldte det “Social capital”. Det at være forbundet socialt, som i “netværk af organiseret gensidighed og borgerlig solidaritet” er meget stor i disse enslignende mindre samfund. Hvis du betvivler denne realitet så forestil dig den opstand der ville være opstået hvis 3 millioner syriske og libyske flygtninge stod overfor at oversvømme Polen

https://www.ilanamercer.com/2022/04/u-s-cancels-countries-kills-ancient-civilizing-concept-neutrality/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails