søndag den 23. oktober 2022

Ingen mælk i dag - det seneste miljø påhit

 

‘Ingen mælk i dag’ ... det seneste påhit

Silvio Canto, Jr.


Tilgiv mig men jeg mindes det gamle nummer af Herman's Hermits:  

No milk today, it seems a common sight

But people passing by, don't know the reason why

Det var vel ikke et kæmpehit, men der mange der spekulerer over årsagen til at en flok velnærede og velstående unge hælder mælk på gulvet. Jeg husker min mor blev meget vred når jeg gjrode det. Som jeg husker det endte det ikke godt for nogen der spilte mælk i vort hjem. Min mor lod sin indre cubanske kvinde få frit løb,  og det var undertiden voldsomt..

De seneste raserianfald er blot endnu en miljøprotest. Se her:    

Twitter video screengrab

Den nyest miljøbaserede trend er her: Hælde mælk ud i supermarkederne. 

Over hele the United Kingdom, udfører teenagere, bekymret over miljøet, disse “udhældning af mælk.” Den nye trend betyder de går ind i supermarkederne, indsamler kartoner med komælk og hælder indholdet ud, ifølge dyrerettigheds gruppen   Animal Rebellion. 

Der er kommet videoer frem på sociale medier der viser de unge hælde mælk på gulvet, udover salgs hylderne og andre steder i butikken.

“Mejeribranchen er i helt utrolig grad ødelæggende for miljøet. Verdens top 5 kød- og mejerivirksomheder er nu ansvarlige for mere GHG emissioner end Exxon, Shell eller BP,”sagde organisationen i et tweet, lørdag.  

“Vi har brug for en plantebaseret fremtid NU,” føjede man til. 

Således har CO2 udledningsbevægelsen en ny skurk, mennesker der sælger mælk. 

Hvem, og hvordan skal man erstatte de arbejdspladser i mælkeproduktionen og de skatter man betaler der. 

Endnu en dag og endnu en bekræftelse på at miljøbevægelsen har brug for forandringer i lederskabet. De har tilladt de dumme unge at få hele opmærksomheden. Slutresultatet er at dette alvorlige emne helt overses ved aktivisternes handlinger der forekommer mere interesseret i at gøre opmærksom på sig selv på Tik Tok end at opføre sig som voksne.

Hvad bør samfundet gøre? Minde disse aktivister om at de bryder loven og straffe dem med 30 dage, hvor de skal malke køerne på nærmeste gård. Jeg ved ikke om der er en dommer i UK der tør gøre det, men hvor ville det være befriende.

P.S.  Check out my blog for posts, podcasts and videos.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/10/no_milk_today_the_latest_tantrum.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails